Įkraunama...
Įkraunama...

Kada grįžti į darbą po gimdymo?

Aš į darbą greit neplanuoju gryšti smile.gif Dabar turiu du metus dekretinių atostogų, paskui vėliau planuoju iškrato antrąjį lelių smile.gif bet mes planuojam, D juokiasi biggrin.gif bus matyt.
Atsakyti
Sveika 4u.gif

Pas mus pirmas leliukas. Į darbą nepilnu etatu grįžtu kitą savaitę, mažiukui bus 14 savaičių. Pilnu etatu grįšiu, kai mažiui bus 9 mėnesiai. Tuomet teks jį kuriam laikui palikti lopšelyje. Dėl pienuko - prieš išeinant į darbą nusitrauksiu ir paliksiu vyrui, kad sumaitintų, taip pat atsargų turime šaldiklyje.

Bandysim taip mirksiukas.gif
Atsakyti
As planuoju paauginti pati iki metuku ir grizti i darba. Nes nauja sodros priimta tvarka man netinka ir nepatinka. Taigi teks dirbti. Planuoju samdyti aukle, nes is artimuju nera kam priziureti. Bet metu vaikutis jau didesnis, ne taip gaila palikti kaip pvz keliu menesiu-o yra tokiu mamu.
Atsakyti
QUOTE(kroshke @ 2012 10 11, 14:42)
As planuoju paauginti pati iki metuku ir grizti i darba. Nes nauja sodros priimta tvarka man netinka ir nepatinka. Taigi teks dirbti. Planuoju samdyti aukle, nes is artimuju nera kam priziureti. Bet metu vaikutis jau didesnis, ne taip gaila palikti kaip pvz keliu menesiu-o yra tokiu mamu.

Patikekit,metuku vaikas buna pats didziausias mamyciukas blush2.gif
Aisku,kai nera kito pasirinkimo,deja,tenka keliaut darban

As pati,planavus su savaja but 2m,zadu likti ir treciuosius,ziuresim kaip seksis ax.gif
Atsakyti

Yra ir tokiu darbu i kuriuos reikia grizt po keliu menesiu, tai nereiskia kad mama del to yra blogesne mirksiukas.gif
As i darba grisiu kai lelytei sueis 4 menesiukai, tokie cia istatymai. O ir mylimo darbo jau dabar pasiilgau biggrin.gif
Atsakyti
aš planuoju grįžti kai vaikui bus metukai arba du smile.gif dar neapsisprendžiu, o ir apsisprendimui turiu laiko smile.gif
Atsakyti
as planuoju i darba pareiti, kaio vaikui bus 2m. butu galimybe tai gal net iki 3m buciau. zinoma tie 40% nera dideli pinigai, bet ka uzdirbsi ir auklei atiduosi,tai geriau paciai su vaiku buti
Atsakyti
Bet metu vaikutis jau didesnis, ne taip gaila palikti kaip pvz keliu menesiu-o yra tokiu mamu.

taip yra tokiu mamu. Bet jos yra geresnes uz tamsta, nes nesmerkia aplinkiniu ir tokiu savo nuostatu neperduoda vaikui.

Atsakyti
as visai nenoreciau grizti, ir niekam neatiduociau paciu graziausiu savao vaiko akimirku smile.gifo kaip bus pasiziuresim:)
Atsakyti
Tiek po pirmo grizau, kai suejo 2m., tiek su antru ta pati planuoju. 4u.gif
Atsakyti
Beveik be noro, bet i darba iskeliavau kai maziui dar nebuvo 14 men. Finansines aplinkybes prispaude verysad.gif doh.gif O noras dirbti tik toks buvo, kad jau labai norejos pasizmoneti ir placiau aplinkui pasauli pasidairyti, nei tik su vaiku ir su vaiku istisai buti blush2.gif
Atsakyti
labas smile.gif
manau nereiktu teisti tu, kurios grizta darban anksciau nei vaikui sueina 2 metai. visos zinom kokia dabartine situacija su darbais, tikrai nepergeriausia. schmoll.gif mirksiukas.gif as pati jei laukciausi dabar, manau imciau tik metus buti su vaiku, nes antri man neapsimoka. juk oru gyvi nebusim. taip kad manau finansai daug ka reiskia.
va tik nesuprantu tokiu mamu, kurios namie guli, o maziukus atiduoda i lopseli. ax.gif
Atsakyti