QUOTE(Ex @ 2011 08 13, 08:46)
Nu čia medaus irgi nemažai išeina. Bet kiek suprantu, tu jo tokį kiekį iškart sudedi į marinatą ir kaitini... ar kaip..
Aš tai česnaką ir medų dedu į stiklainiukus ant dugno, ant viršaus paprika, kai pilu karštą marinatą, jis kol nubėga per papriką iki medaus, šiek tiek pravėsta, taigi medus jau nebegauna labai aukštos temperatūros.
Čia tuo pačiu atsakymas ir Greisi

Aš tai česnaką ir medų dedu į stiklainiukus ant dugno, ant viršaus paprika, kai pilu karštą marinatą, jis kol nubėga per papriką iki medaus, šiek tiek pravėsta, taigi medus jau nebegauna labai aukštos temperatūros.
Čia tuo pačiu atsakymas ir Greisi

Taip, cia mano l.senas receptas,nezinojau kad medus tampa nuodingas pakaitinus.Dabar nebedarysiu taip,o ir medus yra l.brangus .