Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Lady Dy @ 2011 08 12, 15:24)
Taigis taigis kaipgis
Ilgėja mano sąrašiukas,ilgėja
O šiltnamis ne guminis
Ir šiaip žadėjau kitąmet sumažint pomedorų skaičių,kad nereikėtų kaip drambliui per džiungles brautis doh.gif  g.gif  biggrin.gif

tai dar pailgės prasidės sėja ot tada geriau čia nebeužeiti lotuliukas.gif ax.gif nes aš tą patį kiekvienais metais sakau doh.gif čia prisiskaitai dar į parduotuve nuvarai kokių įdomesniuprsiimi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(egute @ 2011 08 12, 13:30)
gal kas žinote kokią veislę panašių į ILDI kekėmis bet kad būtu raudoni?

Žiūriu kad sweetmilion tai nelbai panašūs...

Man atrodo, kad į Ildi panašūs yra Čio Čio san 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2011 08 12, 14:24)
Ir šiaip žadėjau kitąmet sumažint pomedorų skaičių,kad nereikėtų kaip drambliui per džiungles brautis doh.gif  g.gif  biggrin.gif

o man teks didint, muset.. kad ir labai daug pomidoru, ale tiek norinciu blink.gif Nu labaiusiai tai brangus giminaiciai uzknisa. Kas beikisa nosi i siltnami, aikcioja aikcioja, kiek pomidooooruuu, nepasidrovi bagazines prisikraut doh.gif Hrrrr.. pikta as siandien - viena tokia viesnia isvaziavo. Kadangi vel laukiu sveciu, nuejus siltnamiuosna nuskyniau dauguma raudonu ir pastaciau atokiai, kad akiu nebadytu. Bjauri kokia..
Atsakyti
hi.gif
O aš šiemet turėjau labai nedidelį skaičių pomidorų veislių. Pradėdama savo pomidorininkystę kažkaip nesuteikiau didelės reikšmės veislėms ir jų kiekiams. Bet matyt "užsikabliavau" ir dabar labiau renkuosi būsimas veisles ir klausau senbuvių patarimų, o kartais pasiduodu tam bandos jausmui, kai visos šaukiat "ir man ir man..."
Mano pasiekimai tokie:
Betaliuksai (lauke)-labai gerai derėjo, mažiausiai cackinimosi reikalavo, kiek teko sveikų ragauti, tai skonis neypatingas, bet mums tiko. Savaitiniams lietums prasidėjus-maras pasidarbavo.
Nežiniukai (lauke)-stebuklingi iš "tetos" gauti sodinukai (ji pamiršo kaip vadinasi ir pokelį pametė). Labai mažo ūgio, bet aplipę nemažais pomidorais. Skonis neblogas. Maras taip pat juos patvarkė.
Marmandai (šiltnamyje)-kažkas mačiau forume juos gyrė, o man jie šiaip sau. Kitų metų sąraše jų nėra.
Golden konigin (šiltnamyje)-labai skanūs, saldūs. Kitąmet norėčiau turėti ką nors iš geltoniukų.
Maskviečiai (nes pradinė sėkla iš Maskvos, o tikrasis pavadinimas pamestas)-labai derlingi, vidutinio dydžio, saldrūgščio skonio, atsparūs sakyčiau net marui, nes kiti susirgo, o šie ne. Kitiems metams užsiprašiau sėklų. Pati prisikrapštyti sėklų negaliu, bo jie jeigu auga su kitom veislėm, tai susidulkina ir išsigimsta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 08 12, 16:20)
o man teks didint, muset.. kad ir labai daug pomidoru, ale tiek norinciu  blink.gif  Nu labaiusiai tai brangus giminaiciai uzknisa. Kas beikisa nosi i siltnami, aikcioja aikcioja, kiek pomidooooruuu, nepasidrovi bagazines prisikraut  doh.gif Hrrrr.. pikta as siandien - viena tokia viesnia isvaziavo. Kadangi vel laukiu sveciu, nuejus siltnamiuosna nuskyniau dauguma raudonu ir pastaciau atokiai, kad akiu nebadytu. Bjauri kokia..

palauk, nesupratau blush2.gif Todėl, kad kažkas nureketuoja, tu didinsi kiekius? Kainas prie daigų prikabink, prie išėjimo svarstyklės ir pinigams padėt puodynė kokia. Na, toks savitarnos šiltnamis, pasiskins, pasisvers ir susimokės.

Prisimink, kiek vargo žiemą, šaltą pavasarį su daigais, o tu dar didinti kiekius nori. Na, gali duot meškerę ir išmokint žvejot, bet taip imt ir dalint žuvį - schmoll.gif

Ex, tavieji stiklainiai labai jau tautiški bigsmile.gif Per kašės čempą būtų numero uno biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 12 rugpjūčio 2011 - 15:45
man duo nepatiko skoniu ir labai greit minksti tampa,bet dera gausiai
i ildi panasus radana
siemet turejau virs 20veisliu,tai labiausiai patike
money maker
cherola.
golden konigin
dar keli neisragauti
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 08 12, 16:20)
o man teks didint, muset.. kad ir labai daug pomidoru, ale tiek norinciu  blink.gif  Nu labaiusiai tai brangus giminaiciai uzknisa. Kas beikisa nosi i siltnami, aikcioja aikcioja, kiek pomidooooruuu, nepasidrovi bagazines prisikraut  doh.gif Hrrrr.. pikta as siandien - viena tokia viesnia isvaziavo. Kadangi vel laukiu sveciu, nuejus siltnamiuosna nuskyniau dauguma raudonu ir pastaciau atokiai, kad akiu nebadytu. Bjauri kokia..

Nu pas mane tokių naglų nebūna blink.gif .
Dėl marinato,tai jis nebūna verdantis?
Merginos čia ne į temą ,bet šiandiena išsikepiau bulką su cukinijomis.Nu skonis labai geras.Įkelsiu nuorodą http://puodas_lt/duo...ija-ir-jogurtu/
Tik jogurtas mano naminis,tad miltų kažkaip daugiau reikėjo.
Atsakyti
čiočius jau itraukiau į sarašiuką smile.gif jei tik sėklų gausiu

ir kagi jau dauk maž kitiems metams sarašas pilnas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egute @ 2011 08 12, 17:59)
čiočius jau itraukiau į sarašiuką smile.gif jei tik sėklų gausiu

Gausi 4u.gif

ir kagi jau dauk maž kitiems metams sarašas pilnas smile.gif

Na, na, gal "op" pavasariui pasilikim sakyti lotuliukas.gif
Atsakyti
įmesiu nuotrauką,su pomidorais liuksas biggrin.gif
Atsakyti
Jei čia nuolat sėdint ir vasaros pradžioje kai pomidorai jau susodinti dar galima susirgti didybės manija ir dar ko prikišti... nes čia tokių grožių ir imantrybių prirodote kad net paskęsti žmogus tokioje gausoje... ale šiltnamis ne guminis ir neišeina mandravoti nes kaip šiemet gražu ir mandra šiltnamyje suktis ale kiekių nėra ax.gif

Greisi, labai skaniai bulkytė atrodo thumbup.gif kaži kaip gautūsi kokia picos duona su pomidorais džiovintais pvz arba pomidorais be žievelių vietoi kečiupo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egute: 12 rugpjūčio 2011 - 17:13
QUOTE(*GREISI* @ 2011 08 12, 18:05)
įmesiu nuotrauką,su pomidorais liuksas biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif LABAI PATIKO, PO ILGOJO SAVAITGALIO PADARYSIU JOGURTO IR BŪTINAI IŠBANDYSIU thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ups, taip patiko, kad raidės didelėm patapo lotuliukas.gif
Pomidorus tai visi mėgsta, o cukinijų nėr kur dėt doh.gif
Saintlina, nebandyk didint šiltnamio dėl giminių schmoll.gif doh.gif blink.gif Ar tu vergė Izaura jiems doh.gif , patys tegul auginasi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 12 rugpjūčio 2011 - 17:20