Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

u
QUOTE(Alenzi @ 2011 08 15, 17:37)

Papildyta:
Niu va kaip šaunu, reiškiasi man vienai taip nutiko doh.gif o Jūs tuos lauke augančius profilaktiškai purškėte?

QUOTE(diuni @ 2011 08 15, 17:59)
4u.gif  ax.gif jo , ir man įdomu , kokią profilaktiką naudojot prieš marą...aš jau kitiems metams ginkluosiuos iš pat pavasario biggrin.gif

...niekuo nepurskiau, pamirsau kai siltnaminius purskiau, matyt tiesiog pasiseke, kitaip nepaaiskinsiu, nes bulviu jau neliko ne stagaro...
Atsakyti
QUOTE(Alenzi @ 2011 08 15, 18:22)
Skubu pasitaisyti, kol neapmėtėt pomidorais blush2.gif pasirodo yra ir pas mūsų krašte Shetelig  thumbup.gif

yra dar sportininku gatvej,ukiniu prekiu parduotuvej idomesniu seklu
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2011 08 15, 22:51)

Tiesiog thumbup.gif Jau 2 man naujas, nežinomas parduotuves būsiu atradusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2011 08 15, 22:51)

thumbup.gif tiksliai...fantastika thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Vakar padariau 3 litrus sulciu is Armoniku smile.gif (10 kartu maziau negu Ex laugh.gif lotuliukas.gif )
user posted image

Nuplautus su odelem perleidau per sulciaspaude, pyliau i puoda, dejau 1 litrui po puse valgomojo sauksto druskos ir cukraus (cia toki recepta kazkur radau, bet veliau druskos daugiau idejau-pagal skoni). Uzkaitinau iki virimo, pavire kelias minutes ir ispilsciau i stiklainius. Pakaitinau ir uzdariau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gigida: 16 rugpjūčio 2011 - 08:44
Sveikos,
Na va, pomidorai jau beveik suruosti ziemai.Siandien laukia paskutinis daymas pomidoru su zele.
Sakykit jus man,kodel pomidorai buna vandeningi? g.gif Ar tokia rusis,ar as juos per laug laisciau??? cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutuke!: 16 rugpjūčio 2011 - 14:03
manau kad greičiausiai bus nuo rūšies... pvz armonika vien mėsa ir oda
Atsakyti
pas man dar toli toli iki paskutinio stiklainio paruošimo. Šiltnamiai pilni, tik Toyoto derėt baige, juos iškrausčiau lauk. Į kitus gražu žiūrėt. Corazon kad ir kokie ligoms neatsparūs, bet dera pavyzdingai, iki viršaus 'sūrmaišiais' apsikabinėję wub.gif
Delfinai, Florenzia, Sweet Million ir Colibriai irgi super atrodo thumbup.gif
Atsakyti
hi.gif
Man toks klausimas. Šiandien pasiryžau atlikti pavedimą už sėklas Estų firmai. Jų bankas taip pat Swed, o mokestį už pavedimą paėmė sakyčiau riebų doh.gif (30Lt). Ar čia normalu? Ar čia aš kažką ne taip supildžiau?
Iš anksto ačiū už atsakymą
Atsakyti
QUOTE(AusrinesMama @ 2011 08 16, 16:11)
hi.gif
Man toks klausimas. Šiandien pasiryžau atlikti pavedimą už sėklas Estų firmai. Jų bankas taip pat Swed, o mokestį už pavedimą paėmė sakyčiau riebų  doh.gif (30Lt). Ar čia normalu? Ar čia aš kažką ne taip supildžiau?

Taigi reikėjo nesiskubint su kuo nors kooperuotis ir mokestis būt padalintas į dalis
Atsakyti
QUOTE(AusrinesMama @ 2011 08 16, 17:11)
hi.gif
Man toks klausimas. Šiandien pasiryžau atlikti pavedimą už sėklas Estų firmai. Jų bankas taip pat Swed, o mokestį už pavedimą paėmė sakyčiau riebų  doh.gif (30Lt). Ar čia normalu? Ar čia aš kažką ne taip supildžiau?

Normalu, reikia mokėti PayPal, kad būtų pigiau wink.gif
Atsakyti
Mano šių metu atradimai:

1 vieta. first.gif
German Orange Strawberry - aukštaūgiai, vidutinio vėlyvumo, oranžiniai, laaabai derlingi, daug pomidorų ant krūmo, dideli, mėsingi, skanūs, saldūs su rugštele.

user posted image
user posted image
user posted image

2 vieta second.gif

Santa F1 - aukštaūgiai, prie ankstyvesnių, oranžiniai, laaabai derlingi, labai daug pomidoriuku slyvos formos kabo ant krūmo. Tvirti, bet nekieti. Labai aromatingi, man primena mandarinus, saldūs, sakyčiau, labai privataus skonio, nei vienas pomidoras, neturi tiek daug skonio kaip šitie, labai labai skanūs. Kas šitus paragavo, patvirtino, kad pralenkia ir sweet million

user posted image

3 vieta third.gif

Orange Russian - aukštaūgiai, vidutinio vėlyvumo, derlingi, skanūs, visai nesijaučia rūgštumo, yra didelių ir mažesnių, čia vienas didesnių.
user posted image

Pomidorai, kuriuos auginsiu ir kitamet:

Delfinai, Marfa - tvirti, derlingi, labai tinka ilgam laikymui ir konservavimui.
Tolstoj - tvirti, derlingi, tinka konservavimui.
Tigerella - labai derlingi, labai ankstyvi, nedideli, kekiniai, skanūs, nekieti, turi saldumo. Šiuos auginsiu kaip ankstyvuosius, Polfast kitamet neauginsiu, nes Tigerella vertingesni.
Ananasas - dideli, geltoni, saldūs, skanūs.
Sweet Million ir Black Cherry - labai skanūs vyšniniai
Atsakyti