QUOTE(Ex @ 2011 08 17, 08:01)
O tai aš neparašiau?

kaip aš čia taip žioplai..
Reikia acto 300g. Bet jei neįdėjai, tragedijos nėr, gali tą pačią mišrainę dar kartą užvirti, tik dapilk acto. Išmaišyk, užvirk, pavirk pora minučių, supilk vėl į stiklainius ir užsuk.
P.S. Bet prisiminiau, kad mano mama tai tikrai nededa acto (jai per rūgštu), pomidorai turi pakankamai rūgšties. Ir ji spintelėje stiklainiukus laiko, nes rūsio nėra. Laikosi puikiai, jau ne pirmi metai taip konservuoja.
Ot velnias, - ir as prisiviriau velnia gyva sitos misraines be acto

Tris kartus skaiciau recepta, nes negalejau patiketi ( nu bet prisiminiau kad Ex sake: "ar as kada esu sumelavus") tai nedrisau klausti...
Na bet skonis geras - manau laikysis.