QUOTE(Ex @ 2011 08 21, 09:27)
Nei viena ciocia iki šiol nesigyrė kur deda tuos stambiavaisius pajuodėlius...
Kadangi pas mane niekas tokių siaubiakų nevalgo, viską, kartu su raudonais, geltonais, sukišu į sultis, padažo gamybą, lečo (ypač čia gerai sueina tokia "pašvinkusi mėsa")
Black Cherry sudėjau į sultis, kadangi tokioms blusoms odelių nelupinėsi, juos permaliau per mėsmalę, per merlių nukošiau kad neliktų žievelių ir supyliau į bendrą katilą su raudonom sultim (raudonus pomidorus iškart lupau ir maliau, bet neperkošdinėjau - sėklutes palikau, man jos netrukdo).


Black Cherry sudėjau į sultis, kadangi tokioms blusoms odelių nelupinėsi, juos permaliau per mėsmalę, per merlių nukošiau kad neliktų žievelių ir supyliau į bendrą katilą su raudonom sultim (raudonus pomidorus iškart lupau ir maliau, bet neperkošdinėjau - sėklutes palikau, man jos netrukdo).
aha, pas tave nevalgo, o pas mano mamą sodo bendra-bendrijiečiai delegacijom ir po vieną ateina žiūrėt/ragaut tų neįtikėtinų skanių juodų pomidorų, dargi sėkleles vis krapštos (tik nžn aš ne hibridai, mažu žinot?

bet jų daug kiek, vartot (per burną) nespėjam, tai ėmiausi konservavimo.
skanu šiaip, ir visas padažas vistiek raudonas gavosi, kas yra gerai. o štai kai gaminau gaspacho, tai žinokit sriuba išrodė tokia neapetitnai juoda, vietoj apetitnos raudonos įprastinės


aha, tai labai ačiū už cherry apdorojimo metodą, ir aš taip darysiu nes juos laupyt tai reikštų vergystei parsiduot. nors nulaupius būtų neblogai iš jų padaryt "cieli pomidorai savose sultyse"

dar artimos ateities planuose blakstienos kečupas ir mažiukų raudonų kekinių marinavimas.
nu ir koks nors alia "lečo" ar uncle bens ar kaip te juos vadina
