Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Alekto @ 2011 08 22, 13:06)
Jeigu mulčiuojamas šiltnamis,tai nelabai turbūt tinka tie buteliai g.gif nes reikia ir mulčių laistyti,kad veiksmas vyktų jame.
Man tai gėda kam pasakyti,bet mano šiltnamis mėnesį jau nelietas doh.gif Aš nesuspėju,vyrui nugaros problemos doh.gif Bet matomai mulčius gelbėja,nes niekas neapvytę.Pomidorų kas kokias 5 dienas po du kibirus nuskinu nuo kažkur 30 daigų.

tai o kas kiek laiko laistei kol laiko turejai? As nemulciuotus karta i savaite, pradzioj kol nezinojau gal kas 3-4d. variau. Kai prasidejo maras nelaisciau isvis 2 savaites. Gal del to jis ir neisplito.. pomidoru iki dabar skinu, tik kad ju labai mazai, zalius visus isskiniau, kai pabijojau maro, palikai labai nedaug, tai pomidorai dar sveiki thumbup.gif Pora krumu dar ir sakeliu nauju dave, tai jos dabar zalioja ir net pomidoriuku mezga blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 22 rugpjūčio 2011 - 13:37
QUOTE(Alekto @ 2011 08 22, 14:06)
Man tai gėda kam pasakyti,bet mano šiltnamis mėnesį jau nelietas doh.gif

Mano irgi nelietas mėnesį, bet taip šlapia, kad vanduo stovi take doh.gif doh.gif doh.gif Einu skint su guminukais unsure.gif
Pomidorų daug, bet, manau, kad nuo tos drėgmės greit užeis maras g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 22 rugpjūčio 2011 - 14:16
Šį mėnesį laisčiau gal du kartus,lauke ir taip lyja pastoviai,ligos mažiau gal puls ,kai sausiau.
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2011 08 22, 16:05)
Šį mėnesį laisčiau gal du kartus,lauke ir taip lyja pastoviai,ligos mažiau gal puls ,kai sausiau.

Kiek gyvenam name, dar taip šlapia nėra buvę.... Morkos apsemtos.... Žolynuose pliaukši...
Atsakyti
na dėl ikastų buteliu...
pas mane ikasti bambaliai penkių litrų kurie subadyti. išlindę tik kakliukai... prieinu su šlanga ir į juos pripilu vandenį o pomidorai pasiima kiek reikia... na tiksliau žemė ištraukia ir gana greit jei ji sausa vat todėl nelabai isivaizduoju kaip su buteliu reiktu žaisti jei praktiškai kvadratiniam pusmetriui po tris penkių litrų bambalius tikrai pripilu kol nustoja gertis
Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2011 08 22, 11:27)
mergaitės,gal ne visai į temą,bet .....kaip liejat didesnį šilnamį g.gif tikriausiai ne kibirais tampot g.gif
gal galit pasidalint idėjomis bigsmile.gif

iš bačkos lašeliniu būdu kapsi. Panašiai kaip nuotraukoj.
user posted image
Senukuose 15m tos rudos žarnos ritinėlis su prijungimo elementais ir fiksatoriais gal ~25Lt kainavo.

QUOTE(Asese @ 2011 08 22, 16:39)
Kiek gyvenam name, dar taip šlapia nėra buvę.... Morkos apsemtos.... Žolynuose pliaukši...

ieškom sklypo ir per pačias didžiausias liūtis žiūrinėjom, skendo praktiškai visi. Buvo proga apmąstyt. Sakyč, gal nedidelis prūdelis nutrauktų vandens perteklių wink.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 08 22, 14:21)
psio, pas mane siltnamiuose maras isisukes kaip reikalas.. pirmadieni palikau be sito brudo, penktadienio vakara atvaziavusi zado netekau  blink.gif  Jau neber prasmes nei purkst.. pomidoru dar daug, bet skinam ir i dezutes dedam.
Labiausiai gaila tu pomidoru, kurie buvo atsparus demetligei. Taip graziai zaliavo, ir lapai veslus islike iki siol buvo, o dabar staigiai visi lapai pajuodo  doh.gif

unsure.gif vargelis...alia šiemet visur visur...vienur tik anksčiau , kitur vėliau...tokia jau vasara verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egute @ 2011 08 22, 17:21)
na dėl ikastų buteliu...
pas mane ikasti bambaliai penkių litrų kurie subadyti. išlindę tik kakliukai... prieinu su šlanga ir į juos pripilu vandenį o pomidorai pasiima kiek reikia... na tiksliau žemė ištraukia ir gana greit jei ji sausa vat todėl nelabai isivaizduoju kaip su buteliu reiktu žaisti jei praktiškai kvadratiniam pusmetriui po tris penkių litrų bambalius tikrai pripilu kol nustoja gertis

smėlis turbūt, ar nea?
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 08 22, 16:30)
ieškom sklypo ir per pačias didžiausias liūtis žiūrinėjom, skendo praktiškai visi. Buvo proga apmąstyt. Sakyč, gal nedidelis prūdelis nutrauktų vandens perteklių wink.gif

Varenos rajone tai tiksliai neieskojot biggrin.gif Visas vanduo kiauriai smeli nueina.
Papildyta:
QUOTE(diuni @ 2011 08 22, 16:30)
unsure.gif vargelis...alia šiemet visur visur...vienur tik anksčiau , kitur vėliau...tokia jau vasara verysad.gif  doh.gif

vasara tai vasara, ale nesitikejau.. pirmakart pas mane sitaip. Kazkaip siltnamiuose niekad maro nebuvo. Nu, ale visada buna pirmas kartas.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 08 22, 17:40)
Varenos rajone tai tiksliai neieskojot  biggrin.gif  Visas vanduo kiauriai smeli nueina.

nea, neieškojom, nors ir šalia Kauno yra smėlynų biggrin.gif

Vis dar laukiu, kada Corazon'ai apsirgs. Tolstojus nebegražus, Delfinas šiaip sau irgi po savaitgalio atrodo. Visi kiti geriau nei vidutiniškai. Kaimynės šiltnamis jau beveik visas juodas, tai visas 'maro' gėris labai greit ir pas mane atkeliaus. Tai kur tas švelnus ruduo pro šalį nuėjo. Tuoj nebeliks kam tą švelnumą priimt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 22 rugpjūčio 2011 - 17:21
bet Corazonai superniai wub.gif Pas man ir demetliges paliesti puikiai augo ir derejo, iki pat stogo stambiausios kekes wub.gif Na, bet su maru tai niekaip jau apsiprast nenori..
Atsakyti
KATASTROFA blink.gif Kokie gražūs buvo pomidorai šiltnamyje... ax.gif - pajuodo per dvi dienas, teko beveik visus nuskint ir raut lauk - ir raudonus, ir žalius...visiškai nenukentėjo tik CITRINA ir SWEET MILLION. Visi kiti net hibridai neatlaikė doh.gif
Atsakyti