Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(egute @ 2011 08 22, 17:21)
na dėl ikastų buteliu...
pas mane ikasti bambaliai penkių litrų kurie subadyti. išlindę tik kakliukai... prieinu su šlanga ir į juos pripilu vandenį o pomidorai pasiima kiek reikia... na tiksliau žemė ištraukia ir gana greit jei ji sausa vat todėl nelabai isivaizduoju kaip su buteliu reiktu žaisti jei praktiškai kvadratiniam pusmetriui po tris penkių litrų bambalius tikrai pripilu kol nustoja gertis

Nu va sudomino mane jusu laistymo budas bigsmile.gif
Atsakyti
O va kokie mano corazonai,kažkokie nenormalūs,o ant paveiksliuko tokios gražios armonikytės
user posted image
Atsakyti
Mano ir pomidorus pirmą kartą maras nugalabijo, gaila, būtų daug buvę

Papildyta:
QUOTE(Saulyte8 @ 2011 08 22, 18:57)
O va kokie mano corazonai,kažkokie nenormalūs,o ant paveiksliuko tokios gražios armonikytės

man tai jis gražuolis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 08 22, 18:20)
nea, neieškojom, nors ir šalia Kauno yra smėlynų  biggrin.gif
Vis dar laukiu, kada Corazon'ai apsirgs. Tolstojus nebegražus, Delfinas šiaip sau irgi po savaitgalio atrodo. Visi kiti geriau nei vidutiniškai. Kaimynės šiltnamis jau beveik visas juodas, tai visas 'maro' gėris labai greit ir pas mane atkeliaus. Tai kur tas švelnus ruduo pro šalį nuėjo. Tuoj nebeliks kam tą švelnumą priimt  lotuliukas.gif

Kaip nevienodai bigsmile.gif ,pas mus Corazon greitai dėmėtligei pasidavė,nors vaisius nokino,bet apskabius šakas viršutiniai vaisiai jau nebuvo tokie gražūs ir dideli verysad.gif ,o Tolstojus puikiai atsilaikė ir dabar puikiai atrodo ,žaliuoja...gal čia nuo vietos šiltnamyje priklauso ax.gif ,Corazon auga vidurinėj eilėj rolleyes.gif ...
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2011 08 22, 17:40)
visiškai nenukentėjo tik CITRINA ir SWEET MILLION. Visi kiti net hibridai neatlaikė  doh.gif

pas mane ir Million neatsilaike. Ir net Fantasio, apie kuri kazkas minejo, kad turetu buti fitoftorai atsparus, neatsilikes nuo kitu anei kiek.

Papildyta:
QUOTE(Saulyte8 @ 2011 08 22, 17:57)

na tikrai keisti g.gif Ir nepasakyciau, kad Corazon bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2011 08 22, 14:33)
tai o kas kiek laiko laistei kol laiko turejai?

Laisčiau kas 1-2 sav. Tik pradžioj pačioj nieks nepaprotino pačio mulčiaus laistyt doh.gif Bet gyveni ir mokais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alekto: 22 rugpjūčio 2011 - 19:29
Čia Beatos knygos receptas, perrašyti tikrai yra ką, tai nufotkinau
user posted image

Uploaded with ImageShack.us

Kaip suprantu, paspaudus pasididins, tik lukterkit, kol užkraus
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 08 22, 19:43)
Čia Beatos knygos receptas, perrašyti tikrai yra ką, tai nufotkinau

aciu 4u.gif 4u.gif
Hmmm, kad dar sugalvot, kaip ji padidinta atsispaudint.. g.gif Nes perrasinet tai tikrai yra ka blink.gif
Reiks pabandyt, turetu buti skanus.
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 08 22, 20:43)
Čia Beatos knygos receptas

ačiū 4u.gif

QUOTE(saintlina @ 2011 08 22, 20:58)
aciu  4u.gif  4u.gif
Hmmm, kad dar sugalvot, kaip ji padidinta atsispaudint..  g.gif  Nes perrasinet tai tikrai yra ka  blink.gif
Reiks pabandyt, turetu buti skanus.

pabandžiau atsispausdint, padidintą. Gerai matosi tekstas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 08 22, 20:04)
pabandžiau atsispausdint, padidintą. Gerai matosi tekstas wink.gif

o, super tada thumbup.gif Ir tau balionas 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Rašykit adresus:
Lolita
Diuni
Dzhine
Bozena83
Ingaja(su Kristule05)
Zaika
Ievakata
Xaos
Huqutel22
Blakstiena5
Egute
Solveiga84
Ausrines mama
Siamese20
Tikiuosi nei vienos nepraleidau. Į AZ 4u.gif
Atsakyti
jo, paspaudus ant nuorodos, atsidaro naujas puslapis, o jame paspaudus dar kartą, pasididina. galima išsisaugoti kaip paveiksliuką ir atsispausdinti.
nu taip, fotkinau ant greičio, ale matau įskaitoma, tai skubėjau dėt 4u.gif

šiandien viriau kečupą pgl Blakstieną. gale blenderiavau (kaip čia lietuviškai, maliau iki košės metaliniu malūnėliu). o skonis - nu grynų gryniausias senovinis "pomidorų padažas" - kaip senais nechaltūrnais laikais tokiuose puslitriukuose prekiaudavo thumbup.gif

tiesa, šiandien atsidariau Gaudvilės žalių pomidorų marinavimo metodu sutaisytus pomidorus, prastovėjo gal tris savaites. skanu thumbup.gif ir galvojau, ilgai galvojau, kur aš tokį skonį esu ragavusi, to marinuoto žalio pomidoro, nes pas mus giminėj tikrai niekas tokių neruošdavo. ir draugė priminė - tai daržely, pamenu kaip mėgom biggrin.gif thumbup.gif
ir patiko tiek žalieji, tiek raudonieji (nes dėjau miksą). tai tokiu receptu šiandien dar sutaisiau ir tik raudonus.

geras žodis "sutaisiau". toks irgi tarybinių laikų, mamos vartodavo hehe biggrin.gif
Atsakyti