Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Casual @ 2011 09 10, 18:02)
gal labai pomidorais uzsiemus g.gif
reik dazniau "paminavot" - kartais po tokiu "užkalbėjimų" atsiranda  unsure.gif

drinks_cheers.gif , tik tarp paminavojimų galima ir į AŽ brūkštelti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ausrap @ 2011 09 11, 11:42)
Sveikos pomidorininkės,
iš šių metų derliaus, nekalbant apie populiausias rūšis

schmoll.gif Ne tik kalbam, bet ir sąrašai kitų metų šiltnamiams sudaryti, o tamstelė patingėjo atidžiau perskaityti temą lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AusrinesMama @ 2011 09 11, 10:51)
drinks_cheers.gif , tik tarp paminavojimų galima ir į AŽ brūkštelti  mirksiukas.gif

masiskai uzknisineti per az kol pareis namo, i tema? lotuliukas.gif
gal tiek to......

Ex, imk balionchiku 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif , buk sveika , ir pareik ax.gif

pas uosvius bais gerai buivolo shirdys derejo..... dideles ir gausiai. Baisiai noriu tokiu kitais metais. Kaip manot ar dar galima is dabartinio pomidoro (dar tik nokstancio) susirinkti seklas ar jau praziopsotas tinkamas laikas (nes legendos byloja kad seklas reik rinkt is paciu pirmuju sunokusiu vaisiu)???
Atsakyti
ax.gif o tai jaučio širdies visada būna pirkti...net poros rūšių mačiau ... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2011 09 11, 11:55)
ax.gif o tai jaučio širdies visada būna pirkti...net poros rūšių mačiau ... 4u.gif

man kai pirkau jaucio sirdies seklas buvo ne tokie schmoll.gif ir pats pomidoras bishkiuka kitoks ir toli grazu net nepanashu i ta vaisiu kieki koki duoda sitie.......
uztai ir norisi seklu pasikrapstyti vietoj to kad aklai shaudyti po parduotuviu lentynas ...

tik galvoju kad gal jau per velu g.gif

beje ar tikrai yra taip kad tie kur vadinasi "buivolo shirdis" yra derlingesni uz "jaucio sirdis" ?

Atsakyti
ax.gif supratau...pasirodo dar visokių niuansų yra...aš tada bandyčiau imti sėklas...blogiau tai nebus , išsirinkčiau didelį būdingą vaisių ir bandyčiau g.gif 4u.gif

biggrin.gif tai dabar man įdomiausia -kas per širdys išaugs iš mano parduotuvinių sėklų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 11 rugsėjo 2011 - 11:59
QUOTE(diuni @ 2011 09 11, 12:45)
ax.gif supratau...pasirodo dar visokių niuansų yra...aš tada bandyčiau imti sėklas...blogiau tai nebus , išsirinkčiau didelį būdingą vaisių ir bandyčiau g.gif  4u.gif

biggrin.gif tai dabar man įdomiausia -kas per širdys išaugs iš mano parduotuvinių sėklų...

1. dideli budingi pilve -rinksiu is to kas liko biggrin.gif

2. o ant pokucio jauciai ar buivolai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(AusrinesMama @ 2011 09 11, 09:51)
schmoll.gif Ne tik kalbam, bet ir sąrašai kitų metų šiltnamiams sudaryti, o tamstelė patingėjo atidžiau perskaityti temą  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Sorry, nesupratau, kas čia labai juokingo g.gif
Šiaip tai temos skaityti netingiu. Ji yra mano favorituose ir visada gan atidžiai perskaitoma. Deja šį syki matyt apie Kumato perskaičiau ir nieko nebepamenu, jei jau buvo apie tai diskutuota, tad atsiprašau jei užklausiau. blush2.gif
Ir dar skaičiau Jūsų sąrašą kitiems metams, bet irgi ten neradau Kumato veislės. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2011 09 11, 13:11)
1. dideli budingi pilve -rinksiu is to kas liko biggrin.gif

2. o ant pokucio jauciai ar buivolai?  g.gif

biggrin.gif o tai ką aš žinau jaučiai ar buivolai...versti gali kaip norisi biggrin.gif šiaip tai man atrodo jaučiaširdžiai jie bus abeji , vienodi biggrin.gif - cour de buje ir oxhiert...nupiešti ir ten ir ten tokie raudoni , širdies formos , be ne plokšti iš šono...o vaikystėje , pamenu, jaučiaširdžiais vadindavo tokius irgi pailgus širdies formos , bet jie tokie kaip ir iš šono paploti būdavo ir spalva buvo jų ne raudona , o tokio daugiau avietinė...bet gal jie tik naminį tokį turėjo pavadinimą , o gal iš tiesų kaip nors kitaip ta veislė vadinasi... g.gif

o šiaip naršant po pomidorų sėklas , man neužkliuvo , kad būtų kokia veislė būtent su žodžiu buffalo...

o pas estus tame tinklalapyje minėtame yra gal 5-6 jaučio širdžių rūšys...viena tai va panašesnė į valgytą vaikystėje , bet ar tokia nežinau tikrai...bet jos aš ir neturiu būtent tokios...
http://www.seemnemaa...ndex.php?GID=43
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 11 rugsėjo 2011 - 15:24
QUOTE(diuni @ 2011 09 11, 16:12)
biggrin.gif o tai ką aš žinau jaučiai ar buivolai...versti gali kaip norisi biggrin.gif šiaip tai man atrodo jaučiaširdžiai jie bus abeji , vienodi biggrin.gif - cour de buje ir oxhiert...nupiešti ir ten ir ten tokie raudoni , širdies formos , be ne plokšti iš šono...o vaikystėje , pamenu, jaučiaširdžiais vadindavo tokius irgi pailgus širdies formos , bet jie tokie kaip ir iš šono paploti būdavo ir spalva buvo jų ne raudona , o tokio daugiau avietinė...bet gal jie tik naminį tokį turėjo pavadinimą , o gal iš tiesų kaip nors kitaip ta veislė vadinasi... g.gif

o šiaip naršant po pomidorų sėklas , man neužkliuvo , kad būtų kokia veislė būtent su žodžiu buffalo...

o pas estus tame tinklalapyje minėtame yra gal 5-6 jaučio širdžių rūšys...viena tai va panašesnė į valgytą vaikystėje , bet ar tokia nežinau tikrai...bet jos aš ir neturiu būtent tokios...
http://www.seemnemaa...ndex.php?GID=43

kazkur maciau skirtingas seklas su "oxen" shirdimis ir su "bull" shirdimis

pas uosvius ne tokie kaip paveiksliuke. maziau taisyklingos formos ir su tokiais virshuj biski zaliais dryziais...... (reiks su mobiliu nupyskint ax.gif )
skanus bestijos kaip kazin ka.....
ir daug.....
o as kadaise auginau- uzaugo gal 5 ar 6 tik ant daigo....

diuni, na bet ir tinklapi meditacijai idejai doh.gif lotuliukas.gif
kaip dabar ji uzdaryt??? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Casual: 11 rugsėjo 2011 - 15:58
QUOTE(diuni @ 2011 09 10, 15:43)
ax.gif  4u.gif o kaip tas pomidorų medis tiksliai vadinasi...nes šiaip tai pomidorų medžiu vadanama basovija...bet ji nepanaši į tuos pomidorus nuotraukose smile.gif

Laba ,BASOVIJA geltonas pomidorų medis,man kažkuri mamikė buvo atsiuntus ,bet man nesudygo ,tai aš užsakiau iš ebay ,mano medis vadinas tiksliai šitaip, kopijuoju nuo pakelio GIANT TREE TOMATO - žiemą kažkas buvo nuorodą įdėję ,tai kad diskutavom...bet ten tai laabai didelis,kaip tikras medis foto,mano tai normalus pomidoras tik su dideliais vaisiais.
Atsakyti
QUOTE(lolita1960 @ 2011 09 11, 18:56)
Laba ,BASOVIJA geltonas pomidorų medis,man kažkuri mamikė buvo atsiuntus ,bet man nesudygo ,tai aš užsakiau iš ebay ,mano medis vadinas tiksliai šitaip, kopijuoju nuo pakelio GIANT TREE TOMATO - žiemą kažkas buvo nuorodą įdėję ,tai kad diskutavom...bet ten tai laabai didelis,kaip tikras medis foto,mano tai normalus pomidoras tik su dideliais vaisiais.

Vat aš irgi pamenu didelio pomidorų medžio nuotrauką, ir vis pagalvodavau kaipgi Lolitai jis į šiltnamį tilpo hihihi.gif
Kitamet ir aš jo noriu. O kiek maždaug pomidorų buvo ant vieno daigo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2011 09 11, 19:42)
Vat aš irgi pamenu didelio pomidorų medžio nuotrauką, ir vis pagalvodavau kaipgi Lolitai jis į šiltnamį tilpo hihihi.gif
Kitamet ir aš jo noriu. O kiek maždaug pomidorų buvo ant vieno daigo? g.gif

Laba ,tai man vyras siule pavasari prie stulpo rist ta pomidora ,nes kai nupasakojau ,kad laaabai didelis bus lotuliukas.gif nu is pradziu tai lenke visus ,kotas tooks storas ,tikras medis,o veliau sunormalejo ,kai pradejo zydet,vaisiu tai kekese po 4-5 ,kekiu gal 4,bet ir dabar dar vaisiu yra ,mazesni, bet ne is mazuju...kitu pomidoru vaisiai net ir pirmieji ne tokie dideli,pirmas buvo 700g ,yra foto forume ir gan anksti pradejo raust,vienu zodziu vyke pomidarai .
Atsakyti