Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(diuni @ 2011 09 11, 16:12)

o pas estus tame tinklalapyje minėtame yra gal 5-6 jaučio širdžių rūšys...viena tai va panašesnė į valgytą vaikystėje , bet ar tokia nežinau tikrai...bet jos aš ir neturiu būtent tokios...
http://www.seemnemaa...ndex.php?GID=43

http://www.seemnemaa...x.php?GID=11305 o va čia kita rūšis smile.gif
Atsakyti
o manęs kažkaip tie jaučiaširdžiai nevilioja, gal tiesiog kokia veislės nevykusi buvo papuolusi kai auginau... šiemet mano atradimas corazonai, labai patiko ir tikrai jie bus kitais metais mano sąraše thumbup.gif
Atsakyti
O kaip jusu RAF uzaugo ?Man tai visiskai nepatiko .Vienas raudonas buvo , kitas oranzinis .Ir skonis neipatingas Manyciau kad jie hibridai ir auga kaip nori -bent jau pas mane taip buvo.
Atsakyti
Buivolo širdis visai neblogi, didoki pomidorai. Gal vienintelis brokas, kad jų nėra tiek daug, kiek mums norėtųsi..Nors, už jaučio širdis didesni, derlingesni. Pas mane jie kasmet auginami, nes pageidaujami visų.
Atsakyti
QUOTE(SaVi @ 2011 09 12, 08:50)
O kaip jusu RAF uzaugo ?Man tai visiskai nepatiko .Vienas raudonas buvo , kitas oranzinis .Ir skonis neipatingas Manyciau kad jie hibridai ir auga kaip nori -bent jau pas mane taip buvo.

RAF'ų skonis atsirado tik dabar. Vasarą buvo tik iš bėdos, o dabar skanu valgyt, nors vis dar kiek per kieta odelė rolleyes.gif
Atsakyti
Kieta odelė dažniausiai tai priklauso nuo veislės. Ir nesvarbu vasaros pradžia ar pabaiga. Tokie labiau tinkami marinuoti.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2011 09 12, 09:31)
Kieta odelė dažniausiai tai priklauso nuo veislės. Ir nesvarbu vasaros pradžia ar pabaiga. Tokie labiau tinkami marinuoti.

skonis nuo metų laiko priklauso būtent raf'ams, o odelė - kalbant plačiau apie tam tikrą veislę. Ne taip supratot.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2011 09 12, 08:51)
Buivolo širdis visai neblogi, didoki pomidorai. Gal vienintelis brokas, kad jų nėra tiek daug, kiek mums norėtųsi..Nors, už jaučio širdis didesni, derlingesni. Pas mane jie kasmet auginami, nes pageidaujami visų.

o jie nokdami pilnai sunoksta? nebūna kietos dalies prie vaiskočio? jaučiaširdžiai man būten tuom ir nepatiko, plius dar žiauriai neatsparūs ligom buvo g.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2011 09 12, 08:54)
RAF'ų skonis atsirado tik dabar. Vasarą buvo tik iš bėdos, o dabar skanu valgyt, nors vis dar kiek per kieta odelė  rolleyes.gif

matyt aš neišlaukiau to tikrojo skonio, išroviau su visam kai tik pradėjo lapai ruduot, nes man jų skonis vasarą tai visai nepatiko ir dar ta kieta luoba doh.gif turiu dėžėj kelis žalius, tai gal dar pakeisiu aš apie juos nuomonę biggrin.gif
Atsakyti
Norėčiau paklausti ax.gif kurios augino ir tuos ir tuos-ar yra esminių skirtumų tarp super sweet šimtas ir super sweet milion g.gif -Šiemet auginau šimtas-tai likau sužavėta-dar ir dabar šakos aplipusios pomidoriukais,tai dabar nebežinau-ar kitiems metams ieškoti aukštesnės klasės biggrin.gif - milion sėklų ar likti prie šimto kurių sėklų dar turiu.
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2011 09 11, 15:33)
Ir dar skaičiau Jūsų sąrašą kitiems metams, bet irgi ten neradau Kumato veislės.  ax.gif

Taip, Kumato nėra, bet bandysiu kitus juodukus prisijaukint "Juodąjį princą". Nors apie juodukus jau teko girdėti vos ne anekdotines istorijas. Viena iš jų: giminaičiai atvežė kažkam įvairių pomidorų visą krepšį tarp kurių buvo ir juodukai (nežinau tiksliai kokie). Tai tie apžiūrėję krepšio turinį nusprendė, kad juodukai iš pažiūros lyg ir sveiki būtų pomidorai (nesutižę) ir krepšy buvę neilgai, bet jau vargšeliai sugedę ir išmetė juos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AusrinesMama @ 2011 09 13, 10:08)
Taip, Kumato nėra, bet bandysiu kitus juodukus prisijaukint "Juodąjį princą". Nors apie juodukus jau teko girdėti vos ne anekdotines istorijas. Viena iš jų: giminaičiai atvežė kažkam įvairių pomidorų visą krepšį tarp kurių buvo ir juodukai (nežinau tiksliai kokie). Tai tie apžiūrėję krepšio turinį nusprendė, kad juodukai iš pažiūros lyg ir sveiki būtų pomidorai (nesutižę) ir krepšy buvę neilgai, bet jau vargšeliai sugedę ir išmetė juos  lotuliukas.gif

Taip, tokias istorijas ir aš esu girdėjusi. Bet tamsūs-rudi-juodi pomidorai man labai patinka.
Šiemet auginau Čiornaja Rodctvenica, Čiornyj maur ir Kumato,
Visi skanūs, visus auginsiu kitamet, tik Kumato kietesni, manau jie tiks ilgam laikymui. smile.gif
Atsakyti
Na su juodais pomidorais buvę čiūdų.. Senais laikais, kai dar jų mažai kas augino, bet pomidorus buvo įprasta vogti...šiltnamyje iš po nakties liko tik jie:). Matyt su prožektoriumi pašvietus, atrodė, kad supuvę..
Atsakyti