Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunųjų tėvelių rūbai

QUOTE(katyteee @ 2006 07 04, 14:08)
o va cia taip atrode mano mama per musu vestuves:

Tikrai, labai gražiai tavo mama atrodė thumbup.gif
Atsakyti
mano mama jau dvejas vestuves apturejo rolleyes.gif ir abejoms siuvosi sukneles pagal savo sugalvotus modeliukus, atrode labai graziai thumbup.gif (kuria diena pabandysiu ideti nuotraukytes ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 07 04, 13:08)
o va cia taip atrode mano mama per musu vestuves:

Super!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Jaunuju mamytems... bigsmile.gif

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
mano mama pirkosi tokią suknelę, kurią galėtų dar kur nors eidama pasipuošti, pasisiuvinėjo karoliukais, prisiderino šalį, atrodė super, o anyta nuomavosi suknelę, kuri jai taip pat labai tiko. bigsmile.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo azen: 04 kovo 2007 - 22:28
zinau tik kad mamoms abiems negalima juodu drabuziu per vestuves deveti pagal prietarus... Tai as varysiu nuo rytojus parduotuves verst aukstyn kojom Londone, mes su mama viena dydi nesiojam, ji kuda kaip ir as tai galiu matuotis ant saves nes ji sake Kaune nieko neranda... doh.gif
Atsakyti
Mano mama suknele tai sake pati rupinsis, o as jai pazadejau skrybelaite is Anglijos parvest. Man jos visai elegantiskai atrodo thumbup.gif , tikiuosi rasiu kokia grazia.
Atsakyti
QUOTE(erikkute @ 2007 03 05, 02:01)
Mano mama suknele tai sake pati rupinsis, o as jai pazadejau skrybelaite is Anglijos parvest. Man jos visai elegantiskai atrodo  thumbup.gif , tikiuosi rasiu kokia grazia.

aisq rasi! thumbup.gif tik gal palauk kol mama suknele isigys kad spalva atitaikytum g.gif mano mamai tai jokie galvos apdangalai netinka, as is jos tiek prisijuokiu iki asaru jei ji kokia paprasciausia mano ziemine kepure net pasimatuoja hah.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 03 05, 23:50)
aisq rasi! thumbup.gif  tik gal palauk kol mama suknele isigys kad spalva atitaikytum g.gif  mano mamai tai jokie galvos apdangalai netinka, as is jos tiek prisijuokiu iki asaru jei ji kokia paprasciausia mano ziemine kepure net pasimatuoja hah.gif  lotuliukas.gif

Tai jo jo, as jai ir sakiau kad pirma suknele susirastu, o as paskui derinsiu pagal spalva. Jei tai kepures patinka, mama pati visokiu prisimezga biggrin.gif
Atsakyti
Nu bet kokiu atveju manau, kad mama turetu rinktis kažkokia švelnia spalva, jokiu budu ne juoda, ne raudona ir ne balta mirksiukas.gif
Atsakyti
Taigi iskilo toks klausimas kaip turetu rengtis jauniko ar jaunosios tevai,ar mamos nuomotis sukneles,ar tiesiog nusipirkti ir pasipuosti kostiumeliu.
Kokios Jusu nuomones,patirtis,kaip buvo Jusu vestuvese? smile.gif
Atsakyti