Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunųjų tėvelių rūbai

Ka zinau...mano mama jei detusi kanors ryskaus niekas negalvotu kad ji kaip piemene atrodo,nes figura tai tp top kaip tos moters su baltu kostiumeliu... ax.gif o ir siaip visi galvoja kad seses esame..cia priklauso nuo mamos figuros poziurio ir zmoniu rato kuriame svesi.Pasiziurk Jovani sukneles mamoms,pamatysi kokios ryskios spalvos tinka vyresnio amziaus moterims...tas zalias kotiumelis beje irgi is ten mirksiukas.gif tik aisku gal siaip,ne tavo skoniui ryskios spalvos. mirksiukas.gif
Atsakyti
Vyro mamos suknelė

user posted image

Mano mamos suknelė

user posted image
Atsakyti
mano mama atrode taip
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 07 04, 11:08)
o va cia taip atrode mano mama per musu vestuves:

oi tikrai labai faina jaunatviska mama mirksiukas.gif ir rubai jos thumbup.gif
Atsakyti
aciu,perduosiu mamai 4u.gif busimas zenatas ja ikalbejo pirkti sita suknyte lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip jums šios?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Laukiu jūsų pasiūlymų blush2.gif
Atsakyti
Aisku teciams kaip ir pridera devejo kostiumus wub.gif

Mano mamyte issirinko suknele, o anyta devejo kostiumeli thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 07 04, 11:08)
o va cia taip atrode mano mama per musu vestuves:

inteligentiska ir grazi moteris tavo mama, pagyrimai tavo mamai, tikrai sauniai atrode, stilinga ir inteligentiska mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano mama dieną buvo su juoda suknele, o vakare su žalsva (mano akim blush2.gif ) kitiem atrodė ji pilkšva smile.gif O tėvelis tai su kostiumu kaip ir pridera smile.gif

http://public.fotki.com/Vaidunia/
Atsakyti
Mano mama deves labai grazia ir elegantiska suknele, padejau mamai rinktis wink.gif o tetis bus su kostiumu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iron(ic) @ 2007 08 31, 18:20)
Vyro mamos suknelė

Mano mamos suknelė

tai tu nori pasakyt, kad jos vienodailabai panasiai) turi apsirengt bigsmile.gif g.gif
as is pradziu irgi turejau tokia minti, kad su svocia panasiai apsirengt, ten pirmam puslapy yra dvi jaunos panasios "mamos" mirksiukas.gif

QUOTE(wisayp.nesweyka @ 2007 09 02, 15:03)
[i][color=darkviolet]Kaip jums šios?

Laukiu jūsų pasiūlymų  blush2.gif

wau wub.gif cia jau mamkos labai jaunatviskos ir tikrai labai jaunos turi but thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi galvos skausmas, ka mamai apsirengti doh.gif smile.gif
O cia idejoms:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti