Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunųjų tėvelių rūbai

QUOTE(jorke @ 2007 05 08, 23:11)
Taigi iskilo toks klausimas kaip turetu rengtis jauniko ar jaunosios tevai,ar mamos nuomotis sukneles,ar tiesiog nusipirkti ir pasipuosti kostiumeliu.
Kokios Jusu nuomones,patirtis,kaip buvo Jusu vestuvese?  smile.gif

manu kad reiketu derintis prie figuros, nes mano mamai labiau kostiumeliai tinka negu sukneles
Atsakyti
Mano mama vilkes zavu kostiumeli. thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,
o gal turit kokiu pavyzdeliu, tokiai biski reizovai mamytei bigsmile.gif ir nelabai kudai nestuke.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jorke @ 2007 05 08, 23:11)
Taigi iskilo toks klausimas kaip turetu rengtis jauniko ar jaunosios tevai,ar mamos nuomotis sukneles,ar tiesiog nusipirkti ir pasipuosti kostiumeliu.
Kokios Jusu nuomones,patirtis,kaip buvo Jusu vestuvese?  smile.gif

mano mama per ceremonija bus apsirengus oficialiau - kostiumeliu, o vakare - vakarine suknele
Atsakyti
Mano mama rengsisi ruzavu kostiumeliu smile.gif
Atsakyti
paskaiciau cia ir suzinojau,kad mamos negali rengtis juodai... o mano mama buvo apsirengus tamsiai tamsiai melynai, beveik juodai. ir buvo su kelnem, jai jos labiau tinka nei sijonai... buvo bliuzele ant "sleikuciu", kelnes, o ant virsaus platus lyg skraiste svarkas su blizgesiu smile.gif atrode super!
tik man taip keista,kad jus mastot apie mamu rubus. as kazkaip pries vestuves negalvojau ka jai rengtis... ji pati issirinko ir tada paklause ar tinka smile.gif o jus saunuoles - rupinates is anksto smile.gif
Atsakyti

user posted image
user posted image
user posted image

mano mam rengsis taip vaziuoti i baznycia ir prie CMB,o i baliu ir antrai dienai irgi pirko is os pacios firmos rik internete nera nuotrauku.. verysad.gif negaliu parodyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
Atsakyti
oi kokiu grozybiu idejai. o gal savo mama ikalbinai irgi zaliai rengtis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 06 23, 22:33)
oi kokiu grozybiu idejai. o gal savo mama ikalbinai irgi zaliai rengtis?  smile.gif

oj ne net nekalbinau,paskui bus kaip varliu kvartetas jau... doh.gif ji pirma diena bus su blizkiu tokiu tamsiai bronziniu kostiumeliu ar tai rudu,o antra die na su sidabriniu tamsiai wub.gif na labai grazus,is NEXT
Atsakyti
o tai nera next puslapyje paziuret?
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 06 24, 21:46)
o tai nera next puslapyje paziuret?

tai va kad nera verysad.gif
Atsakyti
na as tikrai nenoreciau kad mano mamyte rengtusi kokiais ryskiais rubais schmoll.gif Labai kvailai atrodytu doh.gif Tai gi ne kokios piemenes, o mamos yra blush2.gif Na bet kokiu atveju mano Mamyte aju turi labai grazia vakarine suknute su blizgesiu, rusva. Pirko gana brangokai, bet tikrai verta to grozio ir elegancjos thumbup.gif wub.gif
Atsakyti