Nezinau ar cia gerai, ar blogai, bet 8 dideli, sake Treisas - krasivie. Siandien Gonal 150 + Cetrotide, ryt Gonal 75 + Cetrotide, poryt Ovitrelle, sestadieni punkcija
Grizau
Nezinau ar cia gerai, ar blogai, bet 8 dideli, sake Treisas - krasivie. Siandien Gonal 150 + Cetrotide, ryt Gonal 75 + Cetrotide, poryt Ovitrelle, sestadieni punkcija
QUOTE(norma @ 2011 08 16, 19:26)
Grizau
tipisa lietuve
QUOTE(laurynaa @ 2011 08 16, 18:49)
pas mane jie tokie nekokie, bet Treis nieko nesiulo (tiksliau nemano kad nesivystantys nestumai gali buti del hormonu issireguliavimo), o pati galvoju gal pas endokrinologa pasikonsultuoti iskrat po stumuliacijos 
aš paklausiu kitaip: jei su pastojimu ir išnešiojimu būtų gerai, bet žinotum, kad hormonai nukrypę nuo normos -pas endokrinologą negalvotum eiti?
Gal aš tada per daug kreipiu dėmesį į tokius dalykus
Visokių atvejų yra dėl hormonų nukrypimų -ar kiekvienai iš mūsų būtent jie ir yra nesėkmių priežastis, sunku sakyti. Vienai ir didelis nukrypimas, nesutrukdo pamatyti II, o kitai žiūrėk ir normos ribose bent ant ribos -ir niekaip.
Mano atveju, du endokrinologai pasakė, kad galėjo mano hormonai (būdami ant ribos) įtakoti tiek nepastojimą, tiek persileidimus. Nesiimu teigti nei taip, nei ne -kai rado tyrime (ėmė mėginį iš strumos) uždegimą, pradėjau gerti vaistus. Bus matyti ar padeda, kai eisiu pakartoti tyrimų.
QUOTE(norma @ 2011 08 16, 20:26)
Grizau
Zinios superines
QUOTE(norma @ 2011 08 16, 19:26)
Grizau
Norma, jau šiandien turi aštuonis
O iki šeštadienio dar žiūrėk ir daugiau paaugs iki reikiamo dydžio
QUOTE(kerzaka @ 2011 08 16, 19:32)
aš paklausiu kitaip: jei su pastojimu ir išnešiojimu būtų gerai, bet žinotum, kad hormonai nukrypę nuo normos -pas endokrinologą negalvotum eiti? 
oi Kerzaka prirasei
QUOTE(kerzaka @ 2011 08 16, 20:35)
Norma, jau šiandien turi aštuonis
Lyginant su manim tai netgi daug.
Kad po praeito karto, ju nepadaugejo, tik paaugo jie. Nezinau ar cia geras skaicius, zinau kad punkcijos diena buna kitaip ...
Kazkaip noriu dziaugtis, bet neiseina, nes bijau nusivilti
QUOTE(norma @ 2011 08 16, 19:49)
Kad po praeito karto, ju nepadaugejo, tik paaugo jie. Nezinau ar cia geras skaicius, zinau kad punkcijos diena buna kitaip ...
Sveikinu, tikrai gerai, svarbiausiai ne kiekybe, o kokybe, jei Treisas sako krasivyje, reiskia taip ir yra, nes jis visada sako ka galvoja ir nuteikia visada i blogesne puse, tai kad sekmes... Viskas bus gerai... Lauksim is tave geru ziniu
QUOTE(mimoza:) @ 2011 08 16, 18:08)
Man po LP leido naturaliai pastoto, o nepastojus 6 men. diphereline.
O Jums kokie nors salutiniai reiskiniai buvo?
Gazdinasi visos to dipherelino
as bijau, kad man isvis mmm neisnyktu, visgi man virs trisdesimt 
O Jums kokie nors salutiniai reiskiniai buvo?
Gazdinasi visos to dipherelino
Kai leidausi puse metu, tai ziaurios karscio bangos budavo
Na, mmm isnyks aisku, bet kai baigsis Dipherelino poveikis, tai sugris, kur jos desis
Papildyta:
QUOTE(egk @ 2011 08 16, 18:01)
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 08 16, 19:06)
Va čia tai bent naujienos
. Būtent tokių ir laukiau
. Pagaliau tuoj sulauksim ir tavęs pas
.
Papildyta:
Oi kaip skaniai prisijuokiau
.
Papildyta:
Oi kaip skaniai prisijuokiau
Aha rezervuok man vietą
Kaip jūs - storėjat?
QUOTE(pliuske @ 2011 08 16, 21:49)
QUOTE(kerzaka @ 2011 08 16, 12:29)
Tai mes persimetem keliais zodziais ,nes ilgai reikejo laukti ...Mes buvom is Siauliu ,as buvau su tokia raudona marga suknele ,bet gal nebepameni ...
Gal dar kada susitiksim
QUOTE(laurynaa @ 2011 08 16, 19:43)
oi Kerzaka prirasei
as kazkaip tryzcioju del tu hormonu nes nuo sausio geriu vaistus, kaip ir daug maz normal jie dabar (neskaitan estradiolio) Treijs numoja ranka i mano snekas kad reiktu turbut pas endokrinologa, o endokrinologas primygtinai sako "ateik tik pastojus" tai vat man idomu ka kitos mergaites daro
nes norisi gi kad kuo geriau butu
Sorry už litaniją