Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika Latvijoje

Grizau 000189.gif
Nezinau ar cia gerai, ar blogai, bet 8 dideli, sake Treisas - krasivie. Siandien Gonal 150 + Cetrotide, ryt Gonal 75 + Cetrotide, poryt Ovitrelle, sestadieni punkcija karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 08 16, 19:26)
Grizau  000189.gif
Nezinau ar cia gerai, ar blogai, bet 8 dideli, sake Treisas - krasivie. Siandien Gonal 150 + Cetrotide, ryt Gonal 75 + Cetrotide, poryt Ovitrelle, sestadieni punkcija  karsta.gif

tipisa lietuve lotuliukas.gif kai yra gerai, tai reikia ieskoti prie ko prisikibti lotuliukas.gif Norma, tai aisku kad gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2011 08 16, 18:49)
pas mane jie tokie nekokie, bet Treis nieko nesiulo (tiksliau nemano kad nesivystantys nestumai gali buti del hormonu issireguliavimo), o pati galvoju gal pas endokrinologa pasikonsultuoti iskrat po stumuliacijos g.gif

aš paklausiu kitaip: jei su pastojimu ir išnešiojimu būtų gerai, bet žinotum, kad hormonai nukrypę nuo normos -pas endokrinologą negalvotum eiti? g.gif
Gal aš tada per daug kreipiu dėmesį į tokius dalykus blush2.gif Jei matau, kad negerai, tai aiškinuosi, kodėl ir ką daryti. Juk ne šiaip sau tyrimai būna nukrypę g.gif Ir nebūtinai hormonai...
Visokių atvejų yra dėl hormonų nukrypimų -ar kiekvienai iš mūsų būtent jie ir yra nesėkmių priežastis, sunku sakyti. Vienai ir didelis nukrypimas, nesutrukdo pamatyti II, o kitai žiūrėk ir normos ribose bent ant ribos -ir niekaip.
Mano atveju, du endokrinologai pasakė, kad galėjo mano hormonai (būdami ant ribos) įtakoti tiek nepastojimą, tiek persileidimus. Nesiimu teigti nei taip, nei ne -kai rado tyrime (ėmė mėginį iš strumos) uždegimą, pradėjau gerti vaistus. Bus matyti ar padeda, kai eisiu pakartoti tyrimų.
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 08 16, 20:26)
Grizau  000189.gif
Nezinau ar cia gerai, ar blogai, bet 8 dideli, sake Treisas - krasivie. Siandien Gonal 150 + Cetrotide, ryt Gonal 75 + Cetrotide, poryt Ovitrelle, sestadieni punkcija  karsta.gif

Zinios superines 4u.gif Lauksime lengvos punkcijos, ir sekmingu dalijimusi!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 08 16, 19:26)
Grizau  000189.gif

Norma, jau šiandien turi aštuonis thumbup.gif Lyginant su manim tai netgi daug.
O iki šeštadienio dar žiūrėk ir daugiau paaugs iki reikiamo dydžio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2011 08 16, 19:32)
aš paklausiu kitaip: jei su pastojimu ir išnešiojimu būtų gerai, bet žinotum, kad hormonai nukrypę nuo normos -pas endokrinologą negalvotum eiti?  g.gif

oi Kerzaka prirasei ax.gif as kazkaip tryzcioju del tu hormonu nes nuo sausio geriu vaistus, kaip ir daug maz normal jie dabar (neskaitan estradiolio) Treijs numoja ranka i mano snekas kad reiktu turbut pas endokrinologa, o endokrinologas primygtinai sako "ateik tik pastojus" tai vat man idomu ka kitos mergaites daro mirksiukas.gif nes norisi gi kad kuo geriau butu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurynaa: 16 rugpjūčio 2011 - 19:48
QUOTE(kerzaka @ 2011 08 16, 20:35)
Norma, jau šiandien turi aštuonis  thumbup.gif Lyginant su manim tai netgi daug.
O iki šeštadienio dar žiūrėk ir daugiau paaugs iki reikiamo dydžio  thumbup.gif

Kad po praeito karto, ju nepadaugejo, tik paaugo jie. Nezinau ar cia geras skaicius, zinau kad punkcijos diena buna kitaip ...
Kazkaip noriu dziaugtis, bet neiseina, nes bijau nusivilti sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norma: 16 rugpjūčio 2011 - 19:55
QUOTE(norma @ 2011 08 16, 19:49)
Kad po praeito karto, ju nepadaugejo, tik paaugo jie. Nezinau ar cia geras skaicius, zinau kad punkcijos diena buna kitaip ...
Kazkaip noriu dziaugtis, bet neiseina, nes bijau nusivilti sad.gif

Sveikinu, tikrai gerai, svarbiausiai ne kiekybe, o kokybe, jei Treisas sako krasivyje, reiskia taip ir yra, nes jis visada sako ka galvoja ir nuteikia visada i blogesne puse, tai kad sekmes... Viskas bus gerai... Lauksim is tave geru ziniu
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2011 08 16, 18:08)
Man po LP leido naturaliai pastoto, o nepastojus 6 men. diphereline.
O Jums kokie nors salutiniai reiskiniai buvo?
Gazdinasi visos to dipherelino unsure.gif  as bijau, kad man isvis mmm neisnyktu, visgi man virs trisdesimt ax.gif

Kai leidausi puse metu, tai ziaurios karscio bangos budavo karsta.gif Tas daugiausiai ir nervuodavo doh.gif
Na, mmm isnyks aisku, bet kai baigsis Dipherelino poveikis, tai sugris, kur jos desis irnesakyk.gif Beje man irgi gerokai virs 30 dry.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(egk @ 2011 08 16, 18:01)

Tai va pagal mmm pasirodymą ir startuosim 4u.gif O bijau jau dabar bijau.gif

thumbup.gif Nu, tai greit sveikinsim tave su startu ir pradesim laikyti kumscius uz tave wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 08 16, 19:06)
Va čia tai bent naujienos thumbup.gif . Būtent tokių ir laukiau bigsmile.gif . Pagaliau tuoj sulauksim ir tavęs pas  nestuke.gif .
Papildyta:
Oi kaip skaniai prisijuokiau lotuliukas.gif .

Aha rezervuok man vietą 4u.gif
Kaip jūs - storėjat? nestuke.gif

QUOTE(pliuske @ 2011 08 16, 21:49)
thumbup.gif  Nu, tai greit sveikinsim tave su startu ir pradesim laikyti kumscius uz tave wub.gif

gossip.gif o aš lauksiu tavo starto
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2011 08 16, 12:29)
Tai reikėjo ir tau prieiti  4u.gif Būtumėm susipažinę ir pabendravę  4u.gif

Tai mes persimetem keliais zodziais ,nes ilgai reikejo laukti ...Mes buvom is Siauliu ,as buvau su tokia raudona marga suknele ,bet gal nebepameni ... rolleyes.gif
Gal dar kada susitiksim wink.gif bet gal manau ,geriau jau ten nebesusitikti ir glostyti savo pilvelius namie 9 menesius nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2011 08 16, 19:43)
oi Kerzaka prirasei  ax.gif  as kazkaip tryzcioju del tu hormonu nes nuo sausio geriu vaistus, kaip ir daug maz normal jie dabar (neskaitan estradiolio) Treijs numoja ranka i mano snekas kad reiktu turbut pas endokrinologa, o endokrinologas primygtinai sako "ateik tik pastojus" tai vat man idomu ka kitos mergaites daro mirksiukas.gif nes norisi gi kad kuo geriau butu

Sorry už litaniją 4u.gif Galvojau, kad žinodama jog nukrypę nuo normos, pas tos srities gydytoją neini (endokrinologą) ax.gif Bet jei eini ir vaistus vartoji, tai vadinasi esi prižiūrima. Tada liuks thumbup.gif
Atsakyti