QUOTE(AnnaSt @ 2011 08 16, 09:55)
Sveikos merginos, as vakar buvau pas Treisa, tai nuliudino mane, kaip ir buvo praeita sav. taip ir liko tik 1 folikulas, tai kad prie 2 IVF net nepriejom... atidejom iki spalio... ( bet dave nurodima naturaliai bandyti) , bet as jau nezinau ar as noresiu tiek streso, per pusmeti, nes 1 IVF buvo birželi, dabar bandiau 2, ir mano nervai jau nebelaiko... tai kad galvoju atideti iki pavasario ( jei nepavyks naturaliai) ...
Tai kad jums visioms sekmingo FINISO... ir sveiku vaikuciu... SEKMES !!!
Tai kad jums visioms sekmingo FINISO... ir sveiku vaikuciu... SEKMES !!!
Sveikutes

AnnaSt stiprybes tau,istvermes vidines ir sveikatos.Zinok,as prisidedu prie kitu mergaiciu palinkejimu;ir ziurek pavyks tau naturaliai,ko labai linkiu,ateisi cia mus ir pradziuginsi savo gerom ziniom.Labai noriu palinketi kad nebereiktu tau IVF,ir jei vaziuotum pas Treisa tai tik pranesti geras naujienas kad esi jau

Papildyta:
QUOTE(E.m.a. @ 2011 08 16, 12:08)
Ne ,maciau truputi anksciau ...Tu bendravai su afrodite ,nu ir jusu vyrai ten buvo ...o as dar buvau ten irgi su tokiu jaunuoliu
laukiamajam ... Afrodite atpazinau pagal apranga ,nes buvo minejusi kaip atrodys .Tai ta vakara afrodite SM sake,kad susipazino su kerzaka ir tavo vyru ... nu zodziu taip ir atpaisciau 
Sekmes tau didziausios

Sekmes tau didziausios

na va ir nepriejai,neuzkalbinai-o butumem susipazine visos ir paplepeje

Zaria nebijok,viskas bus ok.Tikek ir drasiai eik;o mes padesim jeigu kazko nesupranti bandysim paaiskint,jei del kazko baisu paguosime-bus viskas gerai

Lalabamba,zinok nuo gonalio jau buvo sitoj temoj vienai mergaitei negerai irgi galva svaigo.man kai dare pirma IUI tai nuo Gonalio labai svaigdavo galva,pykindavo ir juodai miego noredavau.Taip,kad manau tau tik pasireiskia jo salutinis poveikis