QUOTE(egk @ 2011 08 17, 18:27)
Man turėtų gautis spalį, jei mmm nesublūdys
O Vitols man irgi patinka. Jei Treijsas persidirbtų ir susirgtų, eičiau pas jį. Nors tas Gasins irgi atrodo toks nieko, bet su juo nesu net kalbėjus, tai nelabai galiu turėt nuomonės
Kai užsirašysi - garsiai rėk
EGK memes, nebludijat!!!!! 
tai jau patikek, reksiu garsiai, garsiai
QUOTE(PerKūnas @ 2011 08 17, 19:04)
Nes patapau aš reklamos auka ir rugsėjį važiuosiu pažiūrėti į tą didįjį žmogų.
sekmes startuojant ir kad tai butu TAS kartas
Papildyta:
QUOTE(asstukas @ 2011 08 17, 21:53)
Wingele as po mmm, jau ir po stimuliacijos. Tik kuo tolyn tuo i miska gilyn. Pirmadieni buvau pas Treisa po 9d. leidimosi gonaliu po 75, ir ka foliu pilna Treisas pasimetes sako taip nebuna, tokia doze nerealu kad tiek priaugtu, tada mastem ka daryt, buvom ismaste kad punktuojam, kokius 2 paliekam ir bandom IUI, padare estradioli tai 3000, LH per didelis, antradieni vel pas Treisa LH sumazejes, sako nieko nesuprantu, tai ka siandien vel pas Treisa padare progesterona ir parode kad man ovuliacija ivykusi pries pora dienu, tai taip iseina kad pirmadieni

dar vakar vakare liepe ovitreli susileisti...zodziu dabar jau aisku kad rugseji laukia LP, nes kitos iseities nebera
Dabar neaisku tik vienas ar galim ND daryti ar ne, nes pirmadieni daktaras sake kad ne rizika l. didele, dar mastau jei pirm. buvo ovuliacija o ND sestadieni kokia pastojimo tikimybe?? na kyla visokiu minciu, nes kaip daktaras sake grikiukai l. ilgai gali buti gyvibingi...zodziu lauksiu nauju mmm arba stebuklo...nuotaika tai varanti i nevilti...

pabludijo tavo organizmas...

o kaip cia su ta O tau ivyko?

Nu laikykis, neliudek

Aisku, lengva man sneket, bet tikekis geriausio

Viskas kas vyksta, vyksta tik i gera
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 08 18, 10:15)
Sveikos mergaites. Panasu, kad mano IVF nusikelia dar visam menesiui

Ka tik kalbejau su Treijsu, tai pasirodo, jei mes dabar pradedam stimuliacija, tai nespejam iki jo atostogu

Tokiu atveju turetu viska uzbaigti jo kolega. Antras variantas lieka laukt dar menesi ir viska daryt pas ji. Po pokalbio telefonu tiesiog apsizliumbiau
Net nezinau kaip elgtis...Atsibodo laukti ir atidelioti. Is kitos puses MB nori, kad Treijsas viska pradetu ir uzbaigtu. Tikriausiai jis teisus
o kodel tu nenori perkelti pas kita gydytoja? As asmeniskai labai noriu pas Vitols, jei tik jis mane priims

Ir as esu lankiusis pas Gasins, tikrai ne ka blogesnis gydytojas...

Jei jau labai nenori nukeldinet, tikrai gali ir pas kita gydytoja apsilankyti