QUOTE(PerKūnas @ 2011 08 17, 19:04)
vis įlendu paskaitinėti pas jus kas ir kaip... Treisas turėtų jums nuolaidą duoti už gerą reklamą
Nes patapau aš reklamos auka ir rugsėjį važiuosiu pažiūrėti į tą didįjį žmogų.
tik labai daug iskart nesitikek is gydytojo.

Jis ne Dievas, kartais juokelius ne visada galima suprasti, niekada nenupies situacijos optimistiškai, visada išdėstys faktus kuriuos mato tam kartui. Kartais tylokai kalba. Taigi ne visai idealus ir nesokineja aplink, bet kai man teko su juo du ivf'us pereiti, jo nekeisčiau nei į jokį kitą. Svarbiausia nebijoti klausti jei yra klausimu kad ir kokie tie kvaili klausimai bebutu. Nepaklausi, tai pats nepuls plėstis ir aiškinti. Geras specas mano akimis žiūrint.

bet tai lengva man dabar šypsotis, kai stebuklas pilvuke auga

o juk kai prisimenu, paskutinį ivf'a buvau praktiškai nurašiusi..
QUOTE(norma @ 2011 08 18, 14:38)
Merginos ir dar. Punkcijos diena tureti grynais uz palata 51,20 Latu ? O uz procedura ir Crinone galima kortele? Uz ka dar reikes moket?
gražus tavo derlius. 8, 1+3, tai viso 12 folių. Visai neblogas rezultatas. Tie maži foliai dažniausiai punkcijos dieną jau buna subrendę ir kokybiški. Man taip skaičiavo, tai kai sudejau ispunktuotų folių skaičių, gavosi skaičius su tais mazesniais.
Už palata paskutinįkart mokėjom kortele, kasoje (vyras susimokėjo). Už visą ivf'a (590 lv) ir crinone atsiskaitem pas baiba taip PAT kortele. Daugiau už nieką nemokėjom.
Astuk, nepavydėtina situacija. Visad suspaudzia širdį kai paskaitau apie tokias nesėkmes. Gaudyk

Ir Annast taip PAT balionėlis priklauso
Afrodite, gražiai čia tau su foliais gavosi. Kažkaip man net nesipiesia kitas variantas, kaip tik vieta pas neštuliukes kai tik sulauksi savo hcg. Labai reta kuri gali pasigirti tokia kokybe. Ramaus tau laiko
Sergu už visas. Paskaitau visas naujienas, tik ne visada parasau. Turiu pripažinti, jaučiu nostalgiją šiam skyreliui.
Papildyta:
Beje, afrodite, dėl kraują skystinančių nepergyvenk. Kodėl manai kad tau jų reikia? Tuos vaistus gydytojai skiria kai patvirtintas afs, arba apsidraudimui anksčiau buvus persileidimui. Kartais Lietuvos gydytojai Paskiria fraxipariną ar kitą skystinantį vaistą tiesiog apsidraudimui. Latvijoj kiek supratau visokius skystinančius skiria tik kai pavirsiun iškyla kokia bedelė. Bet ciA jau dažniau buna po hcg aukštu skaičių arba pries PAT juos sužinant