Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika Latvijoje

Kerzaka, bijau ko prognozuoti, bet skaicius turejo but didesnis. Deja...sad.gif
Atsakyti
Kerzaka gal dar nenuleidžiam nosyčių ir bandom kartot, jei kitokių požymių nebus?
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 08 22, 14:32)
Kerzaka gal dar nenuleidžiam nosyčių ir bandom kartot, jei kitokių požymių nebus?

As irgi manau.kad reiktu bandyti kartoti.O gal velyva implantacija g.gif nezinau nenoriu kol kas tiketi kol nera normaliu mm-kurios tikiuosi ir neateis.
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 22, 14:48)
As irgi manau.kad reiktu bandyti kartoti.O gal velyva implantacija g.gif nezinau nenoriu kol kas tiketi kol nera normaliu mm-kurios tikiuosi ir neateis.

Kerzaka, neprarask dar vilties, gal per anksti pasidarei???
Jei jau dabar su tokiom mintim gyvensi, leliui tik blogiau, palauk dar kelias dieneles ir kartok. Laikom kumstukus, jetau, nepasiduok unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 08 22, 11:04)
Is 11 liko 7, siai dienai sake 5 dalinasi ideliai. Ryt numatomas isodinimas, nebent jau ryt ten labai kazkas pasikeis, ir mums bevaziuojant jie paskambins.
scare.gif

Super! Ne tik isodinti bus ka... 4u.gif Sekmes rytoj ir nedijok, jokiu budu 4u.gif 4u.gif

QUOTE(kerzaka @ 2011 08 22, 13:07)
Nelaukiau treciadienio ir siandien pasidariau HCG. Deja, ats <0.1

Sutinku su dauguma, Kerzaka, nenukabink nosiuko pries laika!!! !! console.gif nono.gif

As jau irgi po antros apziuros. Nederlingi metai, nors tu ka.... doh.gif Desinej, cista ir keli maziukai - visi nurasomi, kairej 4 dideli ir 1 mazas. Gleivine gera. Punkcija treciadieni. Idomu, kokie sansai su tokiu kiekiu tureti nors 1 sodinimui? g.gif Itariu 0.01 proc doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lalabamba: 22 rugpjūčio 2011 - 15:07
QUOTE(Lalabamba @ 2011 08 22, 16:05)
Super! Ne tik isodinti bus ka...  4u.gif  Sekmes rytoj ir nedijok, jokiu budu  4u.gif  4u.gif
Sutinku su dauguma, Kerzaka, nenukabink nosiuko pries laika!!! !!  console.gif  nono.gif

As jau irgi po antros apziuros. Nederlingi metai, nors tu ka....  doh.gif  Desinej, cista ir keli maziukai - visi nurasomi, kairej 4 dideli ir 1 mazas. Gleivine gera. Punkcija treciadieni. Idomu, kokie sansai su tokiu kiekiu tureti nors 1 sodinimui?  g.gif  Itariu 0.01 proc  doh.gif

Ir tu nenukabink nosies, pas mane praktiskai visi ir buvo vienoj pusej, o iki treciadienio dar turi laiko paaugt wink.gif
Man buvo apziura antradieni, o sestadieni punkcija, tai dar 6 uzaugo drinks_cheers.gif
Viskas bus ok drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2011 08 22, 16:05)
Super! Ne tik isodinti bus ka...  4u.gif  Sekmes rytoj ir nedijok, jokiu budu  4u.gif   4u.gif
Sutinku su dauguma, Kerzaka, nenukabink nosiuko pries laika!!! !!  console.gif  nono.gif

As jau irgi po antros apziuros. Nederlingi metai, nors tu ka....  doh.gif  Desinej, cista ir keli maziukai - visi nurasomi, kairej 4 dideli ir 1 mazas. Gleivine gera. Punkcija treciadieni. Idomu, kokie sansai su tokiu kiekiu tureti nors 1 sodinimui?  g.gif  Itariu 0.01 proc  doh.gif

As kazkaip irgi manau,kad normai bus kas sodinti ir saldyti mirksiukas.gif Taip,kad del viso pikto iskarto pasiimkit daugiau pinigeliu thumbup.gif
Lalabamba bus kas ispunktuoja pamatysi.Labai tave palaikome.Linkiu,kad tas 0.01 proc butu procentinis sansas kad neturesi nieko mirksiukas.gif
Laikykis 4u.gif
Kerzka,saulyte,nezinau ar uzeisi jau siandien i musu namucius ar ne..gal dabar tiesiog nori pabuti viena,paverkti ir liudeti-bet saulyte tik neskubes liudeti,na gal tiesiog per anksti ir nespejoimplanuotis ar tik siandien implantavosi.Tikrai mazoka laiko praejo.Ir juk neveltui Treisas liepe pasidaryti butent treciadieni.Nezinau,noriu as tiket,kad visdelto pakartojus HCG butum soke nes skaiciai bus dideli.Labai pergyvenu del taves,is pradziu pati nuzliumbiau posma..bet logiskai galvojant tu turi galimybe.Nepasiduok dar..maldauju..juk mm nera dar o tai geras zenklas,Stiprybes 4u.gif
5-DAY TRANSFER:

-1dpt ..embryo is growing and developing
0dpt... Embryo is now a blastocyst
1dpt....Blastocyst hatches out of shell on this day
2dpt.. Blastocyst attaches to a site on the uterine lining
3dpt.. Implantation begins,as the blastocyst begins to bury in the lining
4dpt.. Implantation process continues and morula buries deeper in the lining
5dpt.. Morula is completely inmplanted in the lining and has placenta cells &
fetal cells
6dpt...Placenta cells begin to secret HCG in the blood
7dpt...More HCG is produced as fetus develops
8dpt...More HCG is produced as fetus develops
9dpt...HCG levels are now high enough to be immediately detected on

taip kad per anksti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrodite69: 22 rugpjūčio 2011 - 15:58
QUOTE(norma @ 2011 08 22, 16:25)
Ir tu nenukabink nosies, pas mane praktiskai visi ir buvo vienoj pusej, o iki treciadienio dar turi laiko paaugt wink.gif
Man buvo apziura antradieni, o sestadieni punkcija, tai dar 6 uzaugo  drinks_cheers.gif
Viskas bus ok  drinks_cheers.gif

Jo, viskas bus gerai. Nesakau kad si karta, bet tikrai bus! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 22, 16:52)
Lalabamba bus kas ispunktuoja pamatysi.Labai tave palaikome.Linkiu,kad tas 0.01 proc butu procentinis sansas kad neturesi nieko mirksiukas.gif
Laikykis 4u.gif

4u.gif ACIU! 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Man šiandien 7 DPI, bet po balstukės įsodinimo. Tad, jei būtų kažkas, tikrai jau būtų parodę. Bent jau apie 5, tai tikrai. Realistė aš, žinau, kad nėra ko tuščių vilčių puoselėti. Ačiū visoms už palaikymą 4u.gif Bet yra kaip yra. Žiūrėsim, gal už kelių ciklų vėl bandysim visą procedūrą kartoti.
Sėkmės visoms belaukiančioms 4u.gif Afrodite69 -labai tikiuosi, kad tu mus pradžiuginsi dvigubu II 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2011 08 22, 18:22)
Man šiandien 7 DPI, bet po balstukės įsodinimo. Tad, jei būtų kažkas, tikrai jau būtų parodę. Bent jau apie 5, tai tikrai. Realistė aš, žinau, kad nėra ko tuščių vilčių puoselėti. Ačiū visoms už palaikymą  4u.gif Bet yra kaip yra. Žiūrėsim, gal už kelių ciklų vėl bandysim visą procedūrą kartoti.
Sėkmės visoms belaukiančioms  4u.gif Afrodite69 -labai tikiuosi, kad tu mus pradžiuginsi dvigubu II  4u.gif

Laukiam tave pailsejusios ir vel sugriztancios 4u.gif Labai gaila verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes,pas jus dar nesu lankiusis,daugiau skaitineju,dar kolkas neturejau ka rasyti.Galvojam vykti i Ryga,bet vat toks klausimas iskilo,ar ten atliekama su donorinem kiausialastem,kad su donor sperma tai radau o vat su situo, klausimas,gal kuri zinot daugiau apie tai.Sekmes jums visos dideliausios siekiant savo tikslu
Atsakyti
Kerzaka ,as labai tikejau ir labai norejau ,kad tau pavyktu unsure.gif Bet tikiuos kada nors vistiek islauksi ir pasiseks ,kitaip negali but schmoll.gif
Man irgi siandien nuotaika tragiska ,bloga pradzia ....nezinau ,ka galvoti ir kur lysti su savo mintim verysad.gif
Grizau siandien is Treiso , po 7 dienu gonalio 150, tai rezultatas tragiskas ,vienoj pusej 1 didelis ir 1 mazas ,kitoj 1 didelis ir 2 mazi .Maximum 5 ,ir tai jei tie mazi isaugs ...Isejau soke ,norejau saukt ,verkt ir belekur dingt.... unsure.gif Treisas pats nustebes ,kur mano folikulai ? Ir dar paklause ,kiek man metu ,kad taip blogai sureagavo i vaistus ,ir kad taip prastai auga ,o man 31...bet pasijutau kaip klimaksine pensininke doh.gif Sako ,galvojau ,kad tokia jauna ,virssvorio neturi ,tai maza doze skyriau ,o as is kart pagalvojau ,kad per mazai paskyre ,nes esu skaiciusi ,kad kas turi endo ,sunkiau stimuliuojasi ....
Tai va ,ne kas ...Dabar trys gonalio 225 dozes ir ketvirtadieni ziuresim ,bet per daugiausia nesitikiu ...daug kas gi nepasikeis per kelias dienas unsure.gif
Nervina ta gyvenimiska neteisybe ,is vis siandien vyrui sakiau ,susirask kita ,kuri pagimdys tau belekiek vaiku .....tai va ,atsiprasau ,bet issiliejau blush2.gif
O visoms kitoms linkiu stiprybes einant tuo ilgu sunkiu keliu ,ir greitu kuo puikiausiu rezultatu nestuke.gif
Atsakyti