Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika Latvijoje

QUOTE(angeliukkkeee @ 2011 08 21, 20:53)
Kazi imanoma per pirma vizita jau grist su IVF schema?  g.gif

Aš jau keturis kartus pas Treijsą buvau, o aiškios schemos dar neturiu biggrin.gif
Pirmą kartą buvau 17 c.d. Mane apžiūrėjęs jis rado gleivinėje kažkokį įtartiną suplonėjimą ar kažką kitą, todėl turėjau atvažiuoti antrą kartą jau ciklo pradžioje iškart po mmm, nes tuomet išsivalę ten viskas ir aiškiau matosi. Todėl visom mergytėm sakau, kad geriau važiuoti ciklo pradžioje, kad nereikėtų kaip man važinėti. Trečią kartą važiavau po vieno ciklo su KT. Kadangi vis tiek kažką ten matė, turėjau važiuoti dar kartą histeroskopijai. Tai va keturi važiavimai ir kol kas nė iš vietos biggrin.gif Na bet rugsėji turėtų pajudėti mano reikalai.
Papildyta:
Oho kiek čia naujokių! Sveikutės! Linkiu, kad jums nereikėtų čia ilgai užsibūti ir kad stebuklinga Treijso ranka padėtų kuo greičiau sulaukti išsvajotų mažuliukų 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, mergaites smile.gif kaip nuotaikos? Gerai, kad saulute lenda, kazkaip nuotaika net kitokia.
Oi ... as po pietu skambinsiu Treisui, idomu kaip ten musu maziukai gyvena g.gif
Labai jaudinuos, bijau ...
Merginos, ka daryt su tuo issiputusiu pilvu? Ar visoms po punkcijos jis issiputes buvo? Ar savaime praeis, ar kazka daryt gal? mellow.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norma: 22 rugpjūčio 2011 - 07:36
QUOTE(norma @ 2011 08 22, 08:36)
Labas rytas, mergaites smile.gif kaip nuotaikos? Gerai, kad saulute lenda, kazkaip nuotaika net kitokia.
Oi ... as po pietu skambinsiu Treisui, idomu kaip ten musu maziukai gyvena  g.gif
Labai jaudinuos, bijau ...
Merginos, ka daryt su tuo issiputusiu pilvu? Ar visoms po punkcijos jis issiputes buvo? Ar savaime praeis, ar kazka daryt gal?  mellow.gif

Labutis 4u.gif
Labai laikau kumstukus,kad tik zinios butu geros ir zinoma labai lauksiu ziniu drinks_cheers.gif O kad laukti tai didele itampa tai sutinku,ima jaudulys ir baime...kai lauksi HCG skaiciuku nebus geriau,bet tikiu kad jie bus tikrai dideli ir tau sekme neatsuks veida 4u.gif
man buvo ispustas pilvas,geriau tiesiog daug skysciu,o pilvo isputimas tik vakar baigesi-jau normalesnis.Manau kad normalu kad ispustas pilvas,nes ir punkcija daryta o ir Crinone juk pucia pilva-hormonas juk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 22, 08:42)
Labutis 4u.gif 
Labai laikau kumstukus,kad tik zinios butu geros ir zinoma labai lauksiu ziniu drinks_cheers.gif O kad laukti tai didele itampa tai sutinku,ima jaudulys ir baime...kai lauksi HCG skaiciuku nebus geriau,bet tikiu kad jie bus tikrai dideli ir tau sekme neatsuks veida 4u.gif
man buvo ispustas pilvas,geriau tiesiog daug skysciu,o pilvo isputimas tik vakar baigesi-jau normalesnis.Manau kad normalu kad ispustas pilvas,nes ir punkcija daryta o ir Crinone juk pucia pilva-hormonas juk mirksiukas.gif

Labutis, Afrodite69, aciu uz padrasinima 4u.gif zinau, kad nebus lengva nei siandien , nei rytoj, nei poryt, bet reikia laikytis, nestresuot. Kas vakara pasimeldziu, kad viskas ten gerai tiems maziukams butu, vyrui vis sakau - jau vaisinasi musu vaikuciai blush2.gif kad tik gerai jie ten vaisintusi ax.gif
O del pilvo, reikes laukti, atrodo nemazai geriu as to vandens. Vakar nei i vienus dzincus neilindau, drauge sake paskolins nesciuju kelnes tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 08 22, 08:56)
Labutis, Afrodite69, aciu uz padrasinima  4u.gif  zinau, kad nebus lengva nei siandien , nei rytoj, nei poryt, bet reikia laikytis, nestresuot. Kas vakara pasimeldziu, kad viskas ten gerai tiems maziukams butu, vyrui vis sakau - jau  vaisinasi musu vaikuciai  blush2.gif  kad tik gerai jie ten vaisintusi  ax.gif
O del pilvo, reikes laukti, atrodo nemazai geriu as to vandens. Vakar nei i vienus dzincus neilindau, drauge sake paskolins nesciuju kelnes  tongue.gif

Norma spaudziu kumtukus uz jusu mazucius 4u.gif Linkiu, kad siandien isgirstum superines zinias.

Kerzaka, Afrodite69 vis maziau dieneliu iki jusu teigiamu rezultatu mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Kamelija2,2011 08 22, 09:39]
Norma spaudziu kumtukus uz jusu mazucius 4u.gif Linkiu, kad siandien isgirstum superines zinias.

Aciu mergaites 4u.gif bet dar viena naktis bus likus, idomu kaip ten rytoj ryte bus su jais unsure.gif
Atsakyti
[quote=norma,2011 08 22, 09:51]
[quote=Kamelija2,2011 08 22, 09:39]

Aciu mergaites 4u.gif bet dar viena naktis bus likus, idomu kaip ten rytoj ryte bus su jais unsure.gif
[/quote]
Tikiu, kad maziukai neapvils jusu ir rytoj bei bus stiprus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 08 22, 08:56)
Labutis, Afrodite69, aciu uz padrasinima  4u.gif  zinau, kad nebus lengva nei siandien , nei rytoj, nei poryt, bet reikia laikytis, nestresuot. Kas vakara pasimeldziu, kad viskas ten gerai tiems maziukams butu, vyrui vis sakau - jau  vaisinasi musu vaikuciai  blush2.gif  kad tik gerai jie ten vaisintusi  ax.gif
O del pilvo, reikes laukti, atrodo nemazai geriu as to vandens. Vakar nei i vienus dzincus neilindau, drauge sake paskolins nesciuju kelnes  tongue.gif

Man irgi per pilva nesusisega niekas lotuliukas.gif Tai as su timpem visur 4u.gif
Na,labai idomu kaip siandien sekasi tavo maziukams.Manau kad tikrai rytoj tau bus isodinimas-kai turesi ziniu duok zinoti-nes as nesitraukiu ir laukiu thumbup.gif
Kerzaka,saulyte,kaip tavo savijauta?Nebedaug mergyt jau liko poryt jau zinosi kad pagaliau pasiseke.Nezinau kalbu taip uztikrintai nes nu nezinau,kazkaip turiu diiidele nuojauta kad pavyko.Zodziu,laukiu dabar tavo ziniu zinok ir meldziuosi ir kumstukai suspausti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 22, 10:42)
Man irgi per pilva nesusisega niekas lotuliukas.gif Tai as su timpem visur 4u.gif
Na,labai idomu kaip siandien sekasi tavo maziukams.Manau kad tikrai rytoj tau bus isodinimas-kai turesi ziniu duok zinoti-nes as nesitraukiu ir laukiu thumbup.gif
Kerzaka,saulyte,kaip tavo savijauta?Nebedaug mergyt jau liko poryt jau zinosi kad pagaliau pasiseke.Nezinau kalbu taip uztikrintai nes nu nezinau,kazkaip turiu diiidele nuojauta kad pavyko.Zodziu,laukiu dabar tavo ziniu zinok ir meldziuosi ir kumstukai suspausti mirksiukas.gif

Is 11 liko 7, siai dienai sake 5 dalinasi ideliai. Ryt numatomas isodinimas, nebent jau ryt ten labai kazkas pasikeis, ir mums bevaziuojant jie paskambins.
scare.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 08 22, 11:04)
Is 11 liko 7, siai dienai sake 5 dalinasi ideliai. Ryt numatomas isodinimas, nebent jau ryt ten labai kazkas pasikeis, ir mums bevaziuojant jie paskambins.
scare.gif

Sakyciau naujienos tikrai neblogos ir net neabejoju kad tas startininis ir superinis penketukas ir ryt bus stipruoliu komanda thumbup.gif wub.gif dabar ruosk savo kuna ir mintys maziukai jau atkeliaus ryt pas tave wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 22, 11:18)
Sakyciau naujienos tikrai neblogos ir net neabejoju kad tas startininis ir superinis penketukas ir ryt bus stipruoliu komanda thumbup.gif  wub.gif dabar ruosk savo kuna ir mintys maziukai jau atkeliaus ryt pas tave wub.gif

4u.gif mergaites, kiek po to laiko reikia pasisaugot? Per kiek laiko jie gali implantuotis?
Atsakyti
Sveikos bendrazyges 4u.gif

QUOTE(egk @ 2011 08 19, 18:02)
Atiloja, tik rugsėjui? Pasitikslinu ax.gif

ne, ne, nusisnekejau, jau si ketvirtadieni vaziuoju, rugpjucio 25 blush2.gif
QUOTE(Adrija1 @ 2011 08 20, 13:34)
Atnesu Jums savo ruzava virusiuka! Kiekvienai bent po viena, o kas labai nori ir po du!!!

2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif

Atiloja, laikysiu kumstukus iki pamelynavimo!  thumbup.gif

Telydi Jus visas Dievas!  wub.gif

griebiu virusiuka, aciu Adrijuk 4u.gif
Ir labai aciu uz palinkejimus, sirdele wub.gif

Papildyta:
QUOTE(norma @ 2011 08 21, 10:08)
Punkcija praejo gerai, buvo pirmoji narkoze mano gyvenime, tai labai bijojau. Sake Treisas dar nemates, kad sitoks pulsas daznas butu, baisiai nervinaus. Ale tik suleido narkoze po keliu sekundziu akys klapt klapt ir tik atsikeliau, kai kele i lova. Klausiau vyro ar atveze mane i palata miegancia? Sako, kai kele tave i lova, tiek tu cia tauskejai, tiek dekavojai visiems  lotuliukas.gif  o as nieko neprisimenu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  vienu zodziu po narkozes visi kalbos barjerai dingsta  doh.gif

thumbup.gif snekorius lotuliukas.gif

CaulyteS, angeliukkkeee sveikos prisijungusios 4u.gif Linkiu, kad i si skyreli prisiglaustumet neilgam 4u.gif

QUOTE(norma @ 2011 08 22, 11:04)
scare.gif

thumbup.gif jau susuku kumstukus uz rytdienos sekminga isodinima 4u.gif
Atsakyti