Nematau nieko blogo tame, jei žmogus nusiperka teises, bet tikrai moka vairuoti.
Nereikia buti genijum kad teises nusipirkti. Kas neturi priejimo ar pinigu tam gaila. Bet jei znodamas kad jau tave egzaminuoja padarai kvailu klaidu is streso baimes, tai kiek pinigeliu susimoki uz nusipirkima, gali dar ne tiek iseiti laikymuisi teisiu savarankiskai, kai nervai pakerta kojas.
QUOTE(menasmyleti @ 2011 08 14, 19:05)
Nereikia buti genijum kad teises nusipirkti. Kas neturi priejimo ar pinigu tam gaila. Bet jei znodamas kad jau tave egzaminuoja padarai kvailu klaidu is streso baimes, tai kiek pinigeliu susimoki uz nusipirkima, gali dar ne tiek iseiti laikymuisi teisiu savarankiskai, kai nervai pakerta kojas.
Nebutinai...nervus reikia ismokt suvaldyt,jei del ju zmogus nesugeba issilaikyt egzamino,tai kur garantija,kad jis sugebes gatvej teisingai sureaguoti ekstremalioj situacijoj,juk ten irgi gali nervai pamaisyti? Be to,pirkdamas teises kaip jau ir prisipazisti kad jau visiskas nevykelis zmogus esi,jau reikia cia visiskai savigarbos netureti kad tokiam dalykui pasirasyti,ir jei zmogus tikrai moka vairuoti- teisiu nepirks,nes issilaikyti jokiu problemu nebus jam tokiu atveju.O laikymas teisiu savarankiskai kainuoja pigiau nei pirkimas (B kat.).
P.s. jei ka,turejau ir priejima,ir pinigu tam reikalui,bet...sudegciau tikriausiai is gedos pries tuos pacius regitrininkus,ir aplamai zmonems i akis paziuret negaleciau toki dalyka padarius...
Mano asmenine nuomone teisiu pirkti tikrai neverta. Juk patiems reikės važinėt ir savarankiškai priimti sprendimus. Primiausia: jeigu nesugebate išlaikyti vairavimo egzamino, tai vienareikšmiškai dar nemokate gerai vairuoti. Nesąmonė, kad egzaminuotojai laiko sankabą, trukdo vairuot ir t.t. Aš asmeniškai tuo netikiu.
Antra: jeigu taip turite pinigu teisių pirkimui, tuomet geriau pirkitės vairavimo pamokas. Išmoksite gerai vairuoti ir išlaikysite egzaminą be problemų.
Ir trečia: visada žinosite, kad neišlaikėte vairavimo egzamino. O kiti išlaiko be jokių kyšių. Sėkmės kelyje
Antra: jeigu taip turite pinigu teisių pirkimui, tuomet geriau pirkitės vairavimo pamokas. Išmoksite gerai vairuoti ir išlaikysite egzaminą be problemų.
Ir trečia: visada žinosite, kad neišlaikėte vairavimo egzamino. O kiti išlaiko be jokių kyšių. Sėkmės kelyje
QUOTE(ewacka @ 2011 08 12, 12:47)
Sveikos
Vis pasiskaitau kaip daugumai sunkiai sekasi iveikti Regitra. Vieniems teorija, kitiems praktika sunkiau sekasi. Vis daugeja zmoniu Regitroje apsilankanciu net po kelis kartus, perlaikineti egzaminu.
Ir susimasciau - ar esate kuri nors pirkusi teises?
Kaip sekasi vazineti po nusipirktu teisiu? Kodel pirkote ir t.t.? Tiesiog idomu.
Aplamai ka manote apie toki dalyka
O gal tokio dalyko neimanoma nusipirkti ir nusisnekejau kurdama tema....?
Vis pasiskaitau kaip daugumai sunkiai sekasi iveikti Regitra. Vieniems teorija, kitiems praktika sunkiau sekasi. Vis daugeja zmoniu Regitroje apsilankanciu net po kelis kartus, perlaikineti egzaminu.
Ne Regitra sekasi neiveikti,o ismokti vairuoti,pamenu,kai viena mergina siame skyrelyje pasake,kad merginos,ne jus iveikete Regitra,o ismokote vairuoti
O del teisiu pirkimo,as esu pries.
QUOTE(ewacka @ 2011 08 12, 16:45)
Is kitos puses, pazistu mergina: protinga, imli, vairuoja gerai (pati vazinejau su ja, maciau), gal ne taip kaip jau daug daug patirties kelyje turintys asmenys, bet vairuoja gerai, o praktikos egzamino vis neislaiko. Pasirodo, ji panikiskai bijo tos Regitros, pacio vairavimo egzamino. Ji nebijo masinos, nebijo isvaziuoti i kelia (kaip kai kurioms buna) ji tiesiog suprasdama, jog dabar lemtinga minute dreba kaip epuses lapas, ir kvailas klaidas padaro...ir vis negauna to vairuotojo pazymejimo.
ne egzamino metu vaziuoja gerai.
kazkoks kiaulystes desnis
O kaip ji vairuoja be teisiu?
Papildyta:
QUOTE(elfyte @ 2011 08 14, 20:01)
Mano asmenine nuomone teisiu pirkti tikrai neverta. Juk patiems reikės važinėt ir savarankiškai priimti sprendimus. Primiausia: jeigu nesugebate išlaikyti vairavimo egzamino, tai vienareikšmiškai dar nemokate gerai vairuoti. Nesąmonė, kad egzaminuotojai laiko sankabą, trukdo vairuot ir t.t. Aš asmeniškai tuo netikiu.
Butent.
Papildyta:
QUOTE(denaxa @ 2011 08 14, 19:23)
Nebutinai...nervus reikia ismokt suvaldyt,jei del ju zmogus nesugeba issilaikyt egzamino,tai kur garantija,kad jis sugebes gatvej teisingai sureaguoti ekstremalioj situacijoj,juk ten irgi gali nervai pamaisyti? Be to,pirkdamas teises kaip jau ir prisipazisti kad jau visiskas nevykelis zmogus esi,jau reikia cia visiskai savigarbos netureti kad tokiam dalykui pasirasyti,ir jei zmogus tikrai moka vairuoti- teisiu nepirks,nes issilaikyti jokiu problemu nebus jam tokiu atveju.O laikymas teisiu savarankiskai kainuoja pigiau nei pirkimas (B kat.).
P.s. jei ka,turejau ir priejima,ir pinigu tam reikalui,bet...sudegciau tikriausiai is gedos pries tuos pacius regitrininkus,ir aplamai zmonems i akis paziuret negaleciau toki dalyka padarius...
As irgi,jei buciau norejus,buciau nusipirkus teises,bet proto dar uzteko paciai islaikyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 08 14, 19:30)
Ne Regitra sekasi neiveikti,o ismokti vairuoti,pamenu,kai viena mergina siame skyrelyje pasake,kad merginos,ne jus iveikete Regitra,o ismokote vairuoti
.
Papildyta:
Butent.
Papildyta:
As irgi,jei buciau norejus,buciau nusipirkus teises,bet proto dar uzteko paciai islaikyti
.
Papildyta:
Butent.
Papildyta:
Del to ismokimo tai nezinau...Pazistu keleta merginu, kurios kazkokiu budu issilaike teises (tikrai nepirko) , o vairuoti nemoka. Net is savo nuosavo kiemo atbulai negali isvaziuoti. nelabai suvokia i kuria puse vaira reikia sukti.
Man teko su ja vazineti mieste uzkabinus raides M.
Bet zinau moteriske, kuri 10 metu vazinejo be teisiu, ir jos nei karto nebuvo sustabde policininkai. Moralizuoti nepradesiu apie jos poelgi, bet vazineja kaip matome zmones ir be teisiu.
QUOTE(ewacka @ 2011 08 12, 12:47)
Sveikos
Kaip sekasi vazineti po nusipirktu teisiu? Kodel pirkote ir t.t.? Tiesiog idomu.
Apie teisiu pirkima esu labai neigiamos nuomones. Nenoriu pasikartoti, nes daug kas cia jau tas priezastis isvardino (kodel neverta to daryti).
Negaliu saves isivaizduoti, kad neilaikius teises ir jas isigyjus uz pinigus isdrysciau i gatve isvaziuoti. Negaleciau to sau leisti vien todel kad jausciau diskomforta, saugumo stoka. Megstu jaustis uztikrintai, saugiai ir pasitiketi savimi. Todel kai (mokiausi) laikiau teises buvau labai uzsispyrusi ir atkakli.
QUOTE(menasmyleti @ 2011 08 14, 18:05)
Na, mano nuomonė visiškai netokia, pritariu Denaxa. Jei tikrai moki vairuoti, tai privalai suimti save į rankas, nes stresinių situacijų pilna ir gatvėj. Nusipirkti gali kiekvienas, o išmokti vairuoti yra kas kita, todėl aš griežtai prieš pirkimą.
QUOTE(Aurinija @ 2011 08 16, 00:50)
Na, mano nuomonė visiškai netokia, pritariu Denaxa. Jei tikrai moki vairuoti, tai privalai suimti save į rankas, nes stresinių situacijų pilna ir gatvėj. Nusipirkti gali kiekvienas, o išmokti vairuoti yra kas kita, todėl aš griežtai prieš pirkimą.
va va ir as apie tai
- vienas dalykas yra kai vairuoji besimokydama
- visai kas kitka yra kai pradedi vazineti vienas
- ir, (man yra labai patike vieno vyruko va sie zodziai (sakyciau aukso verti)) kai pravaziuosi pats vienas uz vairo 10'000 tukst.km, va tada gali sakyti- as vairuoju.
p.s suprantama juk, kad toki kilometraza pravaziavus, ne tik igudziai jau bus ''automatiskai'' ivaldyti, bet ir ivairios kliutys, zaibiska reakcija isvystyta, jau nekalbu apie sezono orus; pliksala, puga, ir kas tik nori (ikalnes, ziedai).
Tiesiog panorau pasidalinti mintim
QUOTE(Simpatiška @ 2011 08 14, 15:36)
Nematau nieko blogo tame, jei žmogus nusiperka teises, bet tikrai moka vairuoti.
Tik,kam pirkti teises,jei tikrai moka vairuoti?
QUOTE(denaxa @ 2011 08 12, 22:17)
QUOTE(Rendzaite @ 2011 08 12, 22:36)
denaxa Vilniuje gal tikrai ne ...
reikia džiaugtis , kad kažkur tvarka yra
nes žinau vieną vaikiną , kuris mieste susikirto ir pats instruktorius pasakė , kad eitu susitart ir važiuot toliau 
Deje bet Vilniuje kaip tik tos tvarkos nera, teises zmones perka uz 600 -700 lt, cia as apie vairavima kalbu. Kiek teorija tikrai nezinau, bet turiu 3 pazistamus kurie butent vairavima ir pirko, kiek zinau per pazintis kazkaip susitare.Pirmas pats bande laikyti 7 kartus, 2 bande atrodo 5 o treciai pakako tik 3 kartu kad nusprestu duoti i kisene. As negaliu to suvokti kaip galima per 7 kartus neislaikyti...