Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(Soy @ 2011 08 31, 08:48)
Aaa...galvojau ta kur kazkada uz centa dalino doh.gif
Tada matyt sh..

o tas uz centa irgi keistas daiktas. anoje essence temoje ispeikiau, nes kelis sykius meginau pakracius ir ne velnio normaliai nedaze, vakar issitraukiau vel, normaliai, tirstai uzdaze
Atsakyti
ai tas už centą tai visai normalus.šeip nei peikiu, nei giriu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 08 31, 08:19)
Pirkau paprastą medinį drožiamą  4u.gif

man regis jis skirtas vidinei nago pusei pabalinti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zarina'4ka @ 2011 08 31, 17:19)
man regis jis skirtas vidinei nago pusei pabalinti.  4u.gif

tai taip, bet jeigu piestukas nepiesia, tai nepabalinsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(razinka999 @ 2011 08 31, 16:10)
o tas uz centa irgi keistas daiktas. anoje essence temoje ispeikiau, nes kelis sykius meginau pakracius ir ne velnio normaliai nedaze, vakar issitraukiau vel, normaliai, tirstai uzdaze

ne taip naudojates, jei kalbam apie ta pati piestuka, man ji dave uz 1 cnt, tai as irgi kankinaus, jus ta balta piestuko galiuka labiau paspauskit jis isispaudzia ir is jo isbega balto skystimo(ar kaip pavadint) ir kuo puikiausia jis piesia net varva, nepaspaudus stipriau jis nepiesia cia kaip ir dozatorius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GITALE: 31 rugpjūčio 2011 - 19:48
QUOTE(GITALE @ 2011 08 31, 20:48)
ne taip naudojates, jei kalbam apie ta pati piestuka, man ji dave uz 1 cnt, tai as irgi kankinaus, jus ta balta piestuko galiuka labiau paspauskit jis isispaudzia ir is jo isbega balto skystimo(ar kaip pavadint) ir kuo puikiausia jis piesia net varva, nepaspaudus stipriau jis nepiesia cia kaip ir dozatorius

butent cia kaip koks korektorius, as iskart perpratau sita fakta, kad tas galiukas isispaudzia , ir tada bega tas baltas kaip reikiant, pabandykit ant serveteles blush2.gif
Atsakyti
Vakar nusipirkau
user posted image
na, išbandžiau, bet pasirodė labai pigmentuota kairioji dalis. Maniau, kad ir dešinioji dalis yra paprasti šešėliai, bet ten kreminiai šešėliai, tai labai patiko, kad galiu nubrėžti liniją prie pat blakstienų. Na, kolkas, tik geri atsiliepimai. Pažiūrėsim kaip laikys.
Atsakyti
QUOTE(miau* @ 2011 08 31, 18:50)
tai taip, bet jeigu piestukas nepiesia, tai nepabalinsi  smile.gif

Reikia ant dregnu nagu tept ax.gif As nusipalunu rankas, siek tiek nusausinu ir paisau biggrin.gif Manau, visi piestukai tokie, nes manasis ne sios firmos, bet sausas irgi nepaiso ax.gif
Atsakyti
nauja kolekcija
taip noris išbandyti skaisčią birią pudrą. g.gif
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2011 09 01, 19:33)
nauja kolekcija
taip noris išbandyti skaisčią birią pudrą.  g.gif

man pieštukus norėtus pabandyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2011 09 01, 09:22)
Vakar nusipirkau
user posted image
na, išbandžiau, bet pasirodė labai pigmentuota kairioji dalis. Maniau, kad ir dešinioji dalis yra paprasti šešėliai, bet ten kreminiai šešėliai, tai labai patiko, kad galiu nubrėžti liniją prie pat blakstienų. Na, kolkas, tik geri atsiliepimai. Pažiūrėsim kaip laikys.

turiu tokius rudus, visai gerai naudojasi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(koko_sa @ 2011 09 01, 19:47)
man pieštukus norėtus pabandyt smile.gif

bandysiu pirkti sepetuka seseliu g.gif
Atsakyti
norėjau šiandien prigriebt lupdažiukų kokių nude, pink atspalvių, deja, nieko gero nemačiau Eurokose.. Bandysiu kitur pažiūrėti, nes tokie geri atsiliepimai 4u.gif
Atsakyti