Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 09 03, 23:43)
Aš turėjau, man nepatiko schmoll.gif Vienas dalykas, kad aš išvis tokių aliejinių nelabai mėgstu, o kitas, kad sunkiai nuvalydavo pati paprasčiausią tušą.

tada nebandysiu eksperimentuoti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2011 09 02, 15:00)
šiandien žiurejau ją,bet nesuprantu  blush2.gif kam reikalingabaltos spavos pudra,makiažo užbaigmui g.gif kokia funkcja jos?

p.s.
raudonas lakas wub.gif  thumbup.gif

Sveikos merginos. Iš pradžių galvojau, kad ta pudra kaip ir sugeria veido riebalą, bet jin daugiau duoda švytėjimo, skaistumo. smile.gif O ta nauja linija mano manymu nelabai vykusi - šešėlių šepetėlis labai jau storas, kaip teptukas koks ir šereliai labai krenta doh.gif buvau jau nusiteikus pirkt, bet apžiūrėjau parduotuvėj ir padėjau atgal.. schmoll.gif
Atsakyti
Apžiūrėjau gyvai kolekciją 50's girls reloaded, įsigijau 4 produktus:

pieštukas akims, spalva 03 Love me tender - įdomi netamsi auksinė, nešanti į žalią, manau, kad derinsiu su chaki spalvos šešėliais, tepsiu vidinius akių kampučius. Lyginant su pieštukais iš pastovios linijos, šitas kietokas. Pigmentacija gera 4u.gif

2 nagų lakai, spalvos 04 Love me tender ir 05 You are a heartbreaker, sidabrinė ir netamsi mėlyna, pigmentacija nustebino gerąja prasme, užtenka vieno sluoksnio ryškiai nepermatomai spalvai thumbup.gif Spalvytė 03 irgi nerealiai graži, tokia turtinga gili mėlyna wub.gif

lūpdažis, spalva 02 I'm sailing - nuostabi oranžinė. Pats lūpdažis tiesiog super kokybės - minkštas, riebus, ant lūpų kaip balzamas, spalva sodri. Tai jau antras mano lūpdažis iš Essence, abiem esu nepaprastai patenkinta rolleyes.gif Kita spalvytė, raudona, taipogi krito į akį, įdomus, nebanalus atspalvis, galbūt pirksiu per išpardavimą 4u.gif

Visumoj šita kolekcija užkabino, nors ir vėlokai ji pas mus atkeliavo, vasarą būtų aktualesnė ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Inspiratative @ 2011 09 03, 21:25)
Kaip gaila, kad prastas verysad.gif  Labai laukiau būtent šito lūpdažio unsure.gif  Gal su kokiu vazelinu pasitepus prieš tai geriau atrodys rolleyes.gif

Man be jokio vazelino tepasi labai gerai, atrodo gražiai ir nesausina 4u.gif Ir atspalvis tinka, seniai ieškojau būtent tokio oranžinio, nes paprastai koraliniai atspalviai ant mano lūpų atrodo rožiniai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 09 04, 10:48)
lūpdažis, spalva 02 I'm sailing - nuostabi oranžinė.
O kiek kainavo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chérie @ 2011 09 04, 15:27)
O kiek kainavo? 4u.gif

7,95 lt 4u.gif
Atsakyti
Nu už tokią kainą pasiimsiu doh.gif biggrin.gif Jau kelintą kartą vis apžiūrinėju internete, reikės nusipirkti, spalva tokia graži atrodo 4u.gif
Atsakyti
Išbandžiau ir aš tą lūpdažį, ant lūpų atrodo tikrai nekaip, negražiai pasidengia ir sausina, nors su tokia problema susiduriu retokai. Tiek Catrice tiek turimi kiti Essence lūpdažiai tikrai daug gražiau dengiasi.
Atsakyti
O man labai smagiai jis dengias ir spalva grazi, nusipirkau biggrin.gif
Atsakyti
Beskaitant jau 3 kartus sugebėjau persigalvot lotuliukas.gif Aj nusipirksiu ir išbandysiu, ne karvę kainuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(chérie @ 2011 09 04, 20:03)
Beskaitant jau 3 kartus sugebėjau persigalvot lotuliukas.gif 

drinks_cheers.gif biggrin.gif Jau ieškaus pakeitimo savo pirmam, bet mylimam lūpdažiui iš Catrice Urban Baroque kolekcijos, tai manau šį Essence išbandyt rolleyes.gif
Atsakyti
o raudono lupdazio is naujos kolekcijos niekas nebande? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juicystar07 @ 2011 09 03, 21:06)
Pas mus,Lietuvoje nuo rugsėjo antrosios savaitės pasirodys "I love" kolekcija,rugsėjo gale sulauksime ir rankų kremų kolekcijos.
Spalio gale atsiras anksčiau minėta "Vampiric love" kolekcija,o gruodžio viduryje "Legends of style".Visa info yra tiesiai iš Eurokos 4u.gif

Dėkui! Lauksim 4u.gif
Atsakyti