Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

user posted image turiu si tonika, tai niekines vertes daiktas, nepatiko visai.
Dar apziurejau 50's style kolekcija, niekas nesuzavejo, tik gal vienas nagu lakas grazus. rolleyes.gif
Atsakyti
Greit atsakykit man, ar tie nauji seseliai kreminiai nesubega be pagrindo? ryt galvoju prigriebt kelias spalvytes
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 08 14, 00:04)
Greit atsakykit man, ar tie nauji seseliai kreminiai nesubega be pagrindo? ryt galvoju prigriebt kelias spalvytes

su pagrindu tai labai gerai laikosi, o be per trumpai buvau, tai bijau sakyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2011 08 13, 22:37)
O kaip dėl byrėjimo? Vienoms byra, kitoms ne. Nesuprasi biggrin.gif

as iegi ta oranzini tusa turiu, pirmas tusas is essence, labai patinka, graziai atskiria blakstienas, nelipina, man visiskai netrupa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(razinka999 @ 2011 08 14, 00:09)
su pagrindu tai labai gerai laikosi, o be per trumpai buvau, tai bijau sakyt  g.gif

Nusipirkau as juos.. ruda ta spalvyte, bet manau imsiu ir balta bigsmile.gif nu zinokit rekomenduoju visom keturiom!!! nerealiai gerai atrodo.. tekstura labai faina.. atrodo laikos stabiliai.. o kas svarbiausia su pirstu snai uzvarei iki akiduobeles kaulo ir vsio, tusas ir viskas-gali begt per duris... net puse min nereik!!! o dar jei melynos akys is vis graziai atrodo. As labai patenkinta!
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 08 14, 11:51)
Nusipirkau as juos.. ruda ta spalvyte, bet manau imsiu ir balta  bigsmile.gif nu zinokit rekomenduoju visom keturiom!!! nerealiai gerai atrodo.. tekstura labai faina.. atrodo laikos stabiliai.. o kas svarbiausia su pirstu snai uzvarei iki akiduobeles kaulo ir vsio, tusas ir viskas-gali begt per duris... net puse min nereik!!! o dar jei melynos akys is vis graziai atrodo. As labai patenkinta!

Lauksiu atsiliepimų po ilgos ilgos dienos su jais biggrin.gif Nors užtrenkit, na netikiu, kad jie gerai laikos per visą visą dieną rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2011 08 14, 12:00)
Lauksiu atsiliepimų po ilgos ilgos dienos su jais  biggrin.gif  Nors užtrenkit, na netikiu, kad jie gerai laikos per visą visą dieną  rolleyes.gif

O ar as sakiau, kad jie gerai laikos? biggrin.gif as sakiau ,,atrodo laikos stabiliai'' biggrin.gif bet jau po keliu min maciau, kad subegs.. unsure.gif as galvojau, kad jie tokie slankios po visa voka, bet ne.. ta turejau galvoj smile.gif uzsitepiau tik seip, pazet spalva.. nzn slapiu seseliu kurie be pagrindo laiko schmoll.gif is vis nors mano vokai sausi, ir taip nei slapi nei sausi be pagrindo nelaiko beveik.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 14 rugpjūčio 2011 - 11:08
QUOTE(-Jzh- @ 2011 08 14, 12:00)
Lauksiu atsiliepimų po ilgos ilgos dienos su jais  biggrin.gif  Nors užtrenkit, na netikiu, kad jie gerai laikos per visą visą dieną  rolleyes.gif

Turiu kreminius ,,02 pas de copper’’, paskutinem keliom dienom nuo ryto iki vakaro vazinejau, bet tikrai puikiai atlaike. Tepu su pagrindu. Noreciau dar baltus nusipirkti. Dar is sitos kolekcijos keli nagu lakai man labai grazus ir tamsiausias blizgesys. Gal yra ji nusipirkusiu? smile.gif
Atsakyti
Oranžinis tušas man nebyra, bent jau kol kas. Gal čia tikrai nuo jo šviežumo priklauso.
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2011 08 13, 23:40)
Dar apziurejau 50's style kolekcija, niekas nesuzavejo, tik gal vienas nagu lakas grazus.  rolleyes.gif

o lt jau yra si kolekcija? bigsmile.gif

QUOTE(abiga @ 2011 08 14, 18:14)
Oranžinis tušas man nebyra, bent jau kol kas. Gal čia tikrai nuo jo šviežumo priklauso.

oranzinis ir man labai geras tusas, nebyra ir netepa man nieko, tik man vis tik truksta to tankinimo, rozinis daugiau man tankina blakstienas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2011 08 14, 18:31)
oranzinis ir man labai geras tusas, nebyra ir netepa man nieko, tik man vis tik truksta to tankinimo, rozinis daugiau man tankina blakstienas bigsmile.gif

Kaip įdomiai, o man kaip tik atvirkščiai biggrin.gif Rožiniam trūksta tankinimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 08 14, 11:51)
Nusipirkau as juos.. ruda ta spalvyte, bet manau imsiu ir balta  bigsmile.gif nu zinokit rekomenduoju visom keturiom!!! nerealiai gerai atrodo.. tekstura labai faina.. atrodo laikos stabiliai.. o kas svarbiausia su pirstu snai uzvarei iki akiduobeles kaulo ir vsio, tusas ir viskas-gali begt per duris... net puse min nereik!!! o dar jei melynos akys is vis graziai atrodo. As labai patenkinta!

Kokia kaina jų? smile.gif
Atsakyti