Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(Amalija2 @ 2011 09 17, 21:30)
O koks yra Jusu odos tipas?  blush2.gif as norejau isigyti sia pudra, bet mano veido oda riebi ir bijau, kad viskas "nuplauks" doh.gif vis laukiu kol kas nors pasidalins ispudziais  4u.gif

misri, t zonoj islenda blizgesys. Man tik kaip ir minejau tik vakarop pradejo ciut lyst blizgesys, o pasitaisius isilaike iki dabar drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Eilini karta sakau,kad essence yra uzkreciama ir nepagydoma liga.
Manau ryt pirksiu savaja spalva- korala,is 50s kolekcijos blush2.gif ir nude butinai paziuresiu,smalsumo delei tikrai.
Atsakyti
[quote=razinka999,2011 09 17, 22:28]
[quote=Saulės-Siela,2011 09 17, 23:23]
Eilini karta sakau,kad essence yra uzkreciama ir nepagydoma liga
tikrai doh.gif ax.gif
[/quote]

rodos tos kolekcijos is tiesu tas pats per ta pati,tik pakuotes keicias,bet vis noris ir noris kazko... eh...
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2011 09 17, 23:36)
rodos tos kolekcijos is tiesu tas pats per ta pati,tik pakuotes keicias,bet vis noris ir noris kazko... eh...
4u.gif

gerai bent, kad ne karve kainuoja ir pasilepinti galima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(razinka999 @ 2011 09 18, 00:12)
gerai bent, kad ne karve kainuoja ir pasilepinti galima biggrin.gif

Va va , atrodo visko turi bet dar kazko noris thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš kažkaip senokai iš Essence pirkau ką nors, vis sugebu susilaikyt tikriausiai, o ir pati matau kad namie dekoratyvinė sparčiai nesinaudoja, ir vis kaupias biggrin.gif Tai ir neperku, bet firma man labai patinkanti ir dabar labai laukiu Vampire Love kolekcijos (žinoma, jei ji bus) dėl tų lipstain'ų, kažkaip norisi raudono biggrin.gif Nors turiu iš eclipse kolekcijos tą raudoną blizgesį, tai gan retai naudoju, bet esu išmokus jį naudot, kad natūraliai atrodytų, kai užtepu blizgio labai plonu sluoksniu dar reikia pakštelt į servetėlę, kad sugertų, ir super tokios truputį ryškesnės raudonesnės lūpos būna, nu bet pas mane ir taip raudonos labai, tai dar paryškinu, nes žinau, kad tinka biggrin.gif
Atsakyti
Creamy nude lupdazis tikrai ne riebus,siek tiek sausina,bet nedaug. Ant manes jis kaip ir nude, bet jei buciau idegus,ziuretusi kaip grazesnis nude biggrin.gif Siaip labai patinka efektas jo, graziai iremina lupas.
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 09 18, 21:06)
Creamy nude lupdazis tikrai ne riebus,siek tiek sausina,bet nedaug. Ant manes jis kaip ir nude, bet jei buciau idegus,ziuretusi kaip grazesnis nude biggrin.gif  Siaip labai patinka efektas jo, graziai iremina lupas.

Sutinku su kiekvienu žodžiu. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2011 09 18, 19:55)
Aš kažkaip senokai iš Essence pirkau ką nors, vis sugebu susilaikyt tikriausiai, o ir pati matau kad namie dekoratyvinė sparčiai nesinaudoja, ir vis kaupias biggrin.gif Tai ir neperku, bet firma man labai patinkanti ir dabar labai laukiu Vampire Love kolekcijos (žinoma, jei ji bus) dėl tų lipstain'ų, kažkaip norisi raudono biggrin.gif Nors turiu iš eclipse kolekcijos tą raudoną blizgesį, tai gan retai naudoju, bet esu išmokus jį naudot, kad natūraliai atrodytų, kai užtepu blizgio labai plonu sluoksniu dar reikia pakštelt į servetėlę, kad sugertų, ir super tokios truputį ryškesnės raudonesnės lūpos būna, nu bet pas mane ir taip raudonos labai, tai dar paryškinu, nes žinau, kad tinka biggrin.gif

man atrodo ta kolekcija lapkriti ar gruodi ateis ir i LT, kaip tik vampyriski filmai kinuose bus smile.gif)
Atsakyti
O man tas Nude blizgis visgi nebepatinka biggrin.gif Tiksliau graži labai spalva,bet man visai netinkanti schmoll.gif Užtat džiaugiuosi Stay with me blizgiais,tikrai malonūs ir neblogai laikosi thumbup.gif
Atsakyti
Na ką merginos, eilinį kartą neatsispyriau pagundai nusipirkti kažką iš limituotos kolekcijos biggrin.gif
Šiandienos pirkinukas:

user posted image

Manau turėtų ilgam užtekti, kiekis tikrai nemažas blink.gif Kol kas dar normaliai nebandžiau, tik grįžusi namo truputuką perbraukiau per T zoną (o ji pas mane labai linkusi blizgėti), tai galiu pasakyti, kad matiškumą idealų suteikia, tik dar neaišku, kaip ilgai jis išliks smile.gif Bet labaaaai maloni ant veido, tokia švelni, ir kvepia skaniai wub.gif
Pakuotė gan patogi, yra mažutė kempinėlė (bet labai jau mažutė, net suimt sunku biggrin.gif ), tik vat nuplėšus plėvelę nuo tų skylučių, pro kurias prasibarsto pudra (labai protingai susakiau biggrin.gif ), reikia atsargiai atidarinėt, nes kitaip pasklinda baltas debesis aplink biggrin.gif Todėl manau aš jos su savimi nesinešiosiu, o ryte prieš išeidama pasipudruosiu veiduką ir tikėsiuosi, kad slėps blizgesį ilgam smile.gif
Beje, kaina - 11.90
Atsakyti
aš irgi šiandien ją prigriebiau, ryt ryte bandysiu biggrin.gif
dar lako valiklį braškinį - pabandymui
Atsakyti