Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(Orestes @ 2011 09 19, 16:24)
Na ką merginos, eilinį kartą neatsispyriau pagundai nusipirkti kažką iš limituotos kolekcijos  biggrin.gif
Šiandienos pirkinukas:

user posted image

Manau turėtų ilgam užtekti, kiekis tikrai nemažas  blink.gif Kol kas dar normaliai nebandžiau, tik grįžusi namo truputuką perbraukiau per T zoną (o ji pas mane labai linkusi blizgėti), tai galiu pasakyti, kad matiškumą idealų suteikia, tik dar neaišku, kaip ilgai jis išliks  smile.gif Bet labaaaai maloni ant veido, tokia švelni, ir kvepia skaniai  wub.gif
Pakuotė gan patogi, yra mažutė kempinėlė (bet labai jau mažutė, net suimt sunku biggrin.gif ), tik vat nuplėšus plėvelę nuo tų skylučių, pro kurias prasibarsto pudra (labai protingai susakiau biggrin.gif ), reikia atsargiai atidarinėt, nes kitaip pasklinda baltas debesis aplink biggrin.gif Todėl manau aš jos su savimi nesinešiosiu, o ryte prieš išeidama pasipudruosiu veiduką ir tikėsiuosi, kad slėps blizgesį ilgam smile.gif
Beje, kaina - 11.90

sita labai faina pudryte. puikiai man issilaike visa diena, ir naturaliai atrode. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 09 21, 14:06)
As tai veido prieziurai tikrai nepirkciau is essence, praktiskai garantuota esu, kad sh bus. Dekoratyvine viskas ok, nu bet kremai ir tt ne ne schmoll.gif

Pritariu drinks_cheers.gif Man iš ankstesnių odos priežiūros priemonių nepatiko nei makiažo valikliai, nei rankų kremai..
Atsakyti
Mergos, kaip Balerinna kolekcijos nagu lakai? Kaip tepasi , laikosi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia. @ 2011 09 21, 16:21)
Mergos, kaip Balerinna kolekcijos nagu lakai? Kaip tepasi , laikosi? bigsmile.gif

man spalvos labai grazios, ir laikosi man gerai, tik kaip visu biskeli beda del tirstumo, reikia labai gerai ir ilgai dziovint, kad nesusibraizytu ir kitaip nepasigadintu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Märchen @ 2011 09 20, 22:47)
Kuriose ieškojote?

buvau centre, pramonej, gal pataikiau pries prekiu atvezima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 09 21, 16:02)
Pritariu  drinks_cheers.gif  Man iš ankstesnių odos priežiūros priemonių nepatiko nei makiažo valikliai, nei rankų kremai..

Man makiažo valiklis irgi nepatiko, nes graužė akis. Bet tų prausiklių gundžiaus nusipirkt. Bet dabar jau pagundos žymiai sumažėjo ax.gif
Atsakyti
Gal kas zinote, kaip ilgai bus Essence XXXL Nudes Lipgloss ?
Jie pastoviai pardavime buna ar ne ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2011 09 21, 19:14)
Jie pastoviai pardavime buna ar ne ?  g.gif

Pastoviai būna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2011 09 21, 15:02)
sita labai faina pudryte. puikiai man issilaike visa diena, ir naturaliai atrode.  drinks_cheers.gif

Dabar galiu pasakyti, kad ji tikrai superinė drinks_cheers.gif Pasidažiau apie 14val, ir ką tik grįžau namo, blizgesio nėra nei trupučio! O man po kokių trijų valandų jau išlysdavo netepant birios pudros ant veido. Super, taip džiaugiuosi, visai nereikėjo taisyti makiažo, ir tikrai natūraliai veidukas atrodo. Manau reikės galbūt dar prigriebti vieną porciją blush2.gif
Atsakyti
Aš irgi galvoju apie dar vieną, nes kaip žinia čia limituoto leidimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2011 09 21, 19:14)
Jie pastoviai pardavime buna ar ne ?  g.gif

o situ neiseme is prekybos dar? siaip visur ju tik liekanos belike, po pora blizgesiu ir tai ne megstamiausios spalvos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MissR: 22 rugsėjo 2011 - 07:51
QUOTE(MissR @ 2011 09 22, 07:51)
o situ neiseme is prekybos dar? siaip  visur ju tik liekanos belike, po pora blizgesiu ir tai ne megstamiausios spalvos

Berods kelias spalvas išemė, o kelias naujas pridės.
Atsakyti
nerandu to I'm sailling lūpdažio, tik tą kitą ryškią spalvą matau doh.gif
Atsakyti