Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(MissR @ 2011 09 24, 09:37)
vakar visi prieidinejo ir klausinejo, kas man, kodel tokia isbalusi.  blink.gif  ta ryta ant iprastines krempudros truputi patapsnojau sios 50s girls pudros, tikrai nepadauginau. siaip jau nesu as balta, perku 3-4 pudros nr skaiciuojant nuo sviesiausio. o uztepus tos baltos pudros veida man pabalino gerokai.  doh.gif

O gal tikrai padauginat truputuką smile.gif Mano oda taip pat nėra balta, dabar netgi labai įdegusi, ir užtepusi tos loose powder aš ją gerai išsklaidau, kol susilieja su oda ir nebesimato jokio skirtumo smile.gif
Atsakyti
siandien creamy nude lupdazi prigriebiau,labai faina spalvyte wub.gif tik pats lupdazis siek tiek sausina
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2011 09 24, 09:37)
balerina ir man nepatiko. pora kartu lakavau ir ta pacia diena teko nusivalyt. negraziai tepasi ,sunkiai dziuna.
siaip jau ji ne bespalve.ji balta. ir veida pabalina bent jau man.
vakar visi prieidinejo ir klausinejo, kas man, kodel tokia isbalusi.  blink.gif  ta ryta ant iprastines krempudros truputi patapsnojau sios 50s girls pudros, tikrai nepadauginau. siaip jau nesu as balta, perku 3-4 pudros nr skaiciuojant nuo sviesiausio. o uztepus tos baltos pudros veida man pabalino gerokai.  doh.gif

Kaip keista, kad nubalino g.gif As tai jos vos vos tik uztepu ir gerai isklaidau, tai ji tarsi susilieja su oda ir jos is vis nesimato. Nesu as nei perbalus, nei tamsi, tokia vidutinio sviesumo, bet manes nebalina. Pabandykit ja gerai itrint, tarsi mineraline pudra, turetu gal padeti, arba maziau tepkit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2011 09 24, 12:58)
siandien creamy nude lupdazi prigriebiau,labai faina spalvyte wub.gif tik pats lupdazis siek tiek sausina

Net labai sausina. Spalva graziau turbut ant sviesiaplaukiu, mastau ji atiduot mamai.
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2011 09 24, 13:58)

O kur pirkot??
as Vln jau kelias Eurokos apejau, nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 09 24, 22:00)
Net labai sausina. Spalva graziau turbut ant sviesiaplaukiu, mastau ji atiduot mamai.

ar jis neisbalina Jums lupu labai stipriai?vis zvalgaus i ji,taciau baime kyla,kad bus pernelyg sviesios lupos,ar duoda persikini arba labiau uogini nude atspalvi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2011 09 23, 15:55)
man taip pat buvo. tiek nuo rožinio, tiek nuo oranžinio. kaskart po dvi-tris blakstienas valant makiažą...tai jau galima vadinti kuokštais  doh.gif
pakeitus tušą viskas susitvarkė maždaug po 5 dienų.

Kokia alternatyva pasiulytumete siems tusams? g.gif
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2011 09 24, 18:41)
Kaip keista, kad nubalino  g.gif As tai jos vos vos tik uztepu ir gerai isklaidau, tai ji tarsi susilieja su oda ir jos is vis nesimato. Nesu as nei perbalus, nei tamsi, tokia vidutinio sviesumo, bet manes nebalina. Pabandykit ja gerai itrint, tarsi mineraline pudra, turetu gal padeti, arba maziau tepkit smile.gif

atsiprasau, suklaidinau 4u.gif
matyt ta diena tikrai buvau isbalusi. lotuliukas.gif
siandien specialiai tik puse veiduko sita balta pudryte padengiau , o kitos puses ne-kad palyginciau. tad tikrai spalvos nepakeite, susiliejo , veido spalva nesiskyre nei ten kur uztepta sios pudros, nei ten kur ne. tad bandysiu prigriebt 2 pakuote. isties jiman pradeda patikt drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2011 09 25, 09:55)
ar jis neisbalina Jums lupu labai stipriai?vis zvalgaus i ji,taciau baime kyla,kad bus pernelyg sviesios lupos,ar duoda persikini arba labiau uogini nude atspalvi? ax.gif

man tai sis lupdazis net patamsina lupas,toks kaip ir saket uoginis nude smile.gif tikrai nebalina,nebent pati turit super ryskias lupas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2011 09 25, 08:55)

Nebalina. Kaip nude tikrai tamsokas i ruduma.
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2011 09 25, 10:12)
Kokia alternatyva pasiulytumete siems tusams? g.gif

toje pačioje kainos skalėje - jokios unsure.gif

naudoju Maybeline One by one ir Loreal volumissime4x
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2011 09 25, 11:34)
atsiprasau, suklaidinau  4u.gif
matyt ta diena tikrai buvau isbalusi.  lotuliukas.gif
siandien specialiai tik puse veiduko sita balta pudryte padengiau , o kitos puses ne-kad palyginciau. tad tikrai spalvos nepakeite, susiliejo , veido spalva nesiskyre nei ten kur uztepta sios pudros, nei ten kur ne. tad bandysiu prigriebt 2 pakuote. isties jiman pradeda patikt  drinks_cheers.gif

Na va dabar pilnai su jumis sutinku smile.gif As tai taip atsargiai dar i ja ziuriu,kad antra pirkciau pakuote, po kokiu poros savaiciu ziuresiu kaip oda jausis, ar nebus kokiu sudirgimu, poru kimsimu ar pan. smile.gif
Atsakyti