Įkraunama...
Įkraunama...

Dizaineriai, maketuotojai ir pan...

QUOTE(Aile @ 2007 06 15, 03:38)
Kodel klausi?
As tai pvz. laikrasti maketuoju, tik ne Kauno diena.

Na... Įdomu, kokiom sąlygom jie ten "gyvena", kiek uždirba ir pan. ax.gif Gal gali parašyt į az kur dirbi? mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal čia yra interjero dizainerių turinčiu savo įmonę?
Atsakyti
Na kurgi pradingo visi dizaineriai, maketuotojai?

As va po atostogu ciupau darbus uz ragu. Dvi savaites visiskai saziningai ilsejausi (nu biski nusidejau, nupiesdama lenktynines masinos apklijavimo lipdukais dizaina... ax.gif ), bet siandien dirbu nuo 4 val. ryto tai jau to poilsio kaip ir nebuve.. Kazkokiu lyg ir nauju veju noretusi, lyg ir imu uzsisedeti biski, hobis kolkas gelbeja nuo rutinos, bet nzn - gal jau ipratau taip kas puse metu darba keisti? smile.gif
Atsakyti
O interjerisciu cia yra? Atsiliepkit koleges:)
Atsakyti
QUOTE(laureena @ 2007 09 17, 13:44)
O interjerisciu cia yra? Atsiliepkit koleges:)

Aš tai dizainerė-maketuotoja... blush2.gif
Atsakyti
ir kaip sekasi ja buti smile.gif ? as tik neseniai istojau i vakarini mokytis sios specialybes.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(geleta_suknele @ 2007 09 17, 16:01)
ir kaip sekasi ja buti smile.gif ? as tik neseniai istojau i vakarini mokytis sios specialybes.. 4u.gif

Na po truputį... Dirbam, dirbam ir dar kartą dirbame... Aš tai nesimokiau būti būtent maketuotoja, esu baugusi Kaune interjero apipavidalintojos specialybę, tad teko persiorentuoti į kitą. Tai truko apie 6 mėn, bet dabar dirbu jau 2,5 metų tai sekasi manau neblogai... biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes,
as gal biski ne i tema, bet matau, kad lankosi interjero dizaineriai, gal kas zino, kas galetu padaryti grafiti ant sienos kaune 4u.gif
Atsakyti
Ku-ku biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos:)
temele jau ziuriu apsnudo...

Atsakyti
QUOTE(neberyza @ 2007 12 12, 12:52)
Sveikos:)
temele jau ziuriu apsnudo...

tikriausiai visos labai dirba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2007 12 12, 14:06)