Įkraunama...
Įkraunama...

Dizaineriai, maketuotojai ir pan...

QUOTE(Ligrafi @ 2007 04 04, 10:18)
Niu ir kur visos dingusios...uzsivertusios darbais? g.gif  biggrin.gif As taip pat, tik nepagal reikala lotuliukas.gif
Bet zinokit ka vakar suzinojau, kad laimejau ale vienoj firmelej konkursa, kur dovanoja fotika ir  ale autorine darbo sutarti, bet kolkas niekas su manim nesusieke g.gif ka jus apie tai mastot, ka tai gali reiksti? rolleyes.gif ar gali apgaudinet viesai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

manau, gali ir dar ne taip wink.gif bet ka gali zintoi, o gal eme ir pasiseke mirksiukas.gif
Atsakyti
Siadien visa diena dirbu nusivylus. Atlyginima pakele ne tiek kiek norejosi man. verysad.gif Ant tiek susinervinau kad jau bandau ieskotis kito darbo. Kazkaip pagalvojau dirbi issijuosus atsakinga darba o atlyginima gauni kaip pardavėja konsultante. blush2.gif geda sau paciai.
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2007 04 04, 11:24)
manau, gali ir dar ne taip wink.gif bet ka gali zintoi, o gal eme ir pasiseke  mirksiukas.gif

Niu paskambino jie man siandien, eisiu penktadieni, ziurosiu kas ten bus ax.gif

Aile, nenusimink, pasverk visus uz ir pries ir kaip geriau taip ir daryk, sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aile @ 2007 04 04, 18:48)
Siadien visa diena dirbu nusivylus. Atlyginima pakele ne tiek kiek norejosi man.  verysad.gif Ant tiek susinervinau kad jau bandau ieskotis kito darbo. Kazkaip pagalvojau dirbi issijuosus atsakinga darba o atlyginima gauni kaip pardavėja konsultante.  blush2.gif  geda sau paciai.

Tai gal imonei sunkus laikai? Nu spejimas cia tik aisku. O cia po bandomojo pakele ar kaip? Paprastai busimas po bandomojo atlyginimas yra sutariamas dar priimant i darba..

As meciau visai nebloga darba - labai man patikusi, tereikedavo dirbti keleta valandu per diena - 2,3, bet gaudavau mazai - apie 700 i rankas. Nu kaip uz tiek tai gerai, ania? Bet esme negalejau dirbti niekur kitur dar priedo, nes mane issikviesdavo kai tik reikedavo. Zodziu baigiau mokslus, istekejau, atejo metas kaupti alga dekretinems - o tokia algele asaros vaikuciui augint. Teko mesti ir eiti dirbti 8 val per diena. Po puses metu vel keiciau darba nes nepatiko. Dabar neketinu keisti jau ilgam nes radau ko norejau.

Zodziu nebijok ieskot...
Atsakyti
Merdzinos, gal katra zinot kaip turi atrodyti autorine sutartis, i ka svarbiausiai atkreipt demesi??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligrafi @ 2007 04 05, 12:25)
Merdzinos, gal katra zinot kaip turi atrodyti autorine sutartis, i ka svarbiausiai atkreipt demesi??? g.gif

Visokiu esu macius, o kokia turi but tai kas ten zino. Turi buti aprasyta koks darbo pobudis, na venose atlygis buna nurodytas, kitose ne. Geriausia prasyti nurodyti tiksliai ir kad rasytu vis po nauja sutarti tarkim kas 3 menesiai. O seip su teisininkais reik konsultuotis jei konkreciau..
Atsakyti
QUOTE(Shyna @ 2007 04 05, 17:08)
Visokiu esu macius, o kokia turi but tai kas ten zino. Turi buti aprasyta koks darbo pobudis, na venose atlygis buna nurodytas, kitose ne. Geriausia prasyti nurodyti tiksliai ir kad rasytu vis po nauja sutarti tarkim kas 3 menesiai. O seip su teisininkais reik konsultuotis jei konkreciau..

Vaje, kiek visokiu reikalu man nesuprantanciu, oas toks nedrasus reikaluose, kur reikia reikalaut kazko, o as nesu tikra ar galiu doh.gif cia man gali buti sudetinga blink.gif
Atsakyti
Ku ku, kur dingusios , moterytes? 4u.gif
As jau isidarbinus, jau tris savaites dirbu!Ogi pasirodo, kad as viska zinau, o galvojau, kad bus dauug nauju dalyku, kas liecia paruosima spaudai. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligrafi @ 2007 05 04, 09:37)
Ku ku, kur dingusios , moterytes? 4u.gif
As jau isidarbinus, jau tris savaites dirbu!Ogi pasirodo, kad as viska zinau, o galvojau, kad bus dauug nauju dalyku, kas liecia paruosima spaudai.  lotuliukas.gif

na tai sveikinam smile.gif kokioje imoneje? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shyna @ 2007 05 04, 16:51)
na tai sveikinam smile.gif kokioje imoneje? smile.gif

Niu tokia paprastute, bet pradziai gerai..."Progretus" poligrafija uzsiima ax.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif geras..

Radau cia toki senuti seniai uzmirsta e-mail'a savo rasyta - pries keturis metus. Tuo metu buvau informatikos studente 3 kurse, studentu atstovybeje siek tiek pamaketuodavau, na ir padariusi ten tokius vienam renginiui nominaciju apdovanojimu maketus sulaukiau kolegu pagyrimu. I juos atrasiau toki laiskeli:

":D dziugu girdeti, dar reik pasilaistyti ir galbut kai uzaugsiu didele busiu kokia nors dyzainere smile.gif "

Smagu gi po keliu metu perskaityti - po to kai baigiau mokslus, pora metu dirbau pagal specialybe kompiuteriniu sistemu administratore, dabar dirbu dizainere smile.gif

Svarbu zinoti ko nori, o pasiekti visada galima...
Atsakyti
QUOTE(Shyna @ 2007 05 08, 22:55)
Svarbu zinoti ko nori, o pasiekti visada galima...

drinks_cheers.gif is esmes pritariu biggrin.gif
Atsakyti