Įkraunama...
Įkraunama...

Dizaineriai, maketuotojai ir pan...

QUOTE(redux2 @ 2008 06 11, 16:22)
smagu butu prie to gryžt bet tik kaip prie papildomo uždarbio  unsure.gif

o tai jai laiko yra, tai drąsiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2008 05 14, 16:48)
Ir vis tik kažkaip norisi konkrečiau apie tas problemėles sužinoti smile.gif

Aš maketavau tris metus ir tik pora kartu teko siust atvira faila, ta prasme page maker formatu, visada siusdavom ps arba pdf, nes "neduok nė daves" jei kas nušoktu, Lankus tai kartais patys darydavom, o šiaip dažniausia ,konkrečiai laikrašti, siusdavom po viena puslapi ir spaustuvėj susidėliodavo, o beto visada paskambindavo ir ispedadavo jei kas netvarkoje. Gal todėl kad spaustuvė neitin didelė buvo blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Nestta @ 2008 06 11, 17:27)
o tai jai laiko yra, tai drąsiai mirksiukas.gif

O ka turi ka pasiūlyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(redux2 @ 2008 06 11, 16:50)
O ka turi ka pasiūlyt  biggrin.gif

nors tavo darbo pobūdis pasikeitė, bet tai gal gali iš to darbo pasiimti kokį užsakymėlį ir pati daryti? ax.gif
Atsakyti
Deja per daug tuo momentu norėjau nuo to pabėgt, nebenorėjau saves susieti su tokiu darbu kur darbo valandu nėra blush2.gif , o dabar pasieskosiu papildomo užsiėmimo su maketavimu, gal kažka savo fantazijai išreikšt g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(redux2 @ 2008 06 12, 08:10)
o dabar pasieskosiu papildomo užsiėmimo su maketavimu, gal kažka savo fantazijai išreikšt  g.gif  ax.gif

tai gal galima su kokia reklamos agentūra sudaryti kokią autorinę sutartį, tai dirbsi kaip tau norėsis g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip suprantu, beveik visos čia dirbate būtent maketavimo srityje, nė viena su web dizainu, flash ir pan.?
Aš pati esu dirbusi būtent maketavimo srityje, labai trumpai ir atsitiktinumo dėka. Bet man labiau prie širdies būtent web dizainas, kai nereik prie spausdintuvo ar ploterio krapštytis, bet greičiau su programavimu viską susieti.
Atsakyti
QUOTE(Schroedingers Cat @ 2008 06 17, 16:55)
Kaip suprantu, beveik visos čia dirbate būtent maketavimo srityje, nė viena su web dizainu, flash ir pan.?

aga, visos čia beplepančios karts nuo karto yra daugiau iš maketavimo srities ax.gif bet pasidalinti dizaino mintimis galime ir apie web'ą mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kas nors maketavote kada nors tokią knygą, kažkas panašaus į "Mano pirmieji metai", čia kaip būna mažiems leliukams tokios knygutės? gal dar turite tokios medžiagos maketavimui? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2008 06 17, 17:27)
aga, visos čia beplepančios karts nuo karto yra daugiau iš maketavimo srities ax.gif  bet pasidalinti dizaino mintimis galime ir apie web'ą mirksiukas.gif

kažkaip pastebėjau, kad merginų webdizainerių nedaug ax.gif
manau, kad dėl to, jog tam ir techninių žinių šiek tiek reikia (apie programavimą ir pan).

Atsakyti
QUOTE(Schroedingers Cat @ 2008 06 17, 19:55)
kažkaip pastebėjau, kad merginų webdizainerių nedaug ax.gif
manau, kad dėl to, jog tam ir techninių žinių šiek tiek reikia (apie programavimą ir pan).

nius jo, kažkaip daugiau vyrai renkasi tokią specialybę g.gif nors paskutiniu metu yra nemažai ir merginų, studijuojančių tokią specialybę smile.gif

o kaip patiko maketuotojos darbas, kol dar dirbai jį? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2008 06 18, 11:10)
nius jo, kažkaip daugiau vyrai renkasi tokią specialybę g.gif  nors paskutiniu metu yra nemažai ir merginų, studijuojančių tokią specialybę smile.gif

o kaip patiko maketuotojos darbas, kol dar dirbai jį? ax.gif

Patiko. Blogiausia darbo dalis man buvo perkelt visą darbą į spausdintuvą... Ten tiek įvairiausių nustatymų ir teko daugybę klaidų padaryti, kol tą spausdintuvą perpratau... keletą metrų to brangaus popieriaus sugadinau.

Dabar dirbant su web man viskas patinka labiau. Rezultatas matosi iškart, o programavimas man irgi prie širdies. Nors aš dirbu dabar labiau vadovaujamą darbą, nei dizaino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Schroedingers Cat @ 2008 06 18, 11:54)
Patiko. Blogiausia darbo dalis man buvo perkelt visą darbą į spausdintuvą... Ten tiek įvairiausių nustatymų ir teko daugybę klaidų padaryti, kol tą spausdintuvą perpratau... keletą metrų to brangaus popieriaus sugadinau.

va aš ir prisibijau tokių dalykų.. vis galvoju jau rimtai kibt į maketuotojos darbą, bet šmėsteli mintis: o jei dar neturėdama didelės patirties ką pridirbsiu ir nepastebėsiu, o darbą kokį jau atspausdins g.gif doh.gif gi dyrikas užsiklyktų pamatęs blink.gif
Atsakyti