Įkraunama...
Įkraunama...

Dizaineriai, maketuotojai ir pan...

QUOTE(sleepy hat @ 2009 06 11, 08:49)
mirksiukas.gif
as masciau apie persikvalifikavima, bet nesugalvojau kuom cia kitu uzsiimt galeciau, siais laikais biski sudetinga but dizaineriu  doh.gif

o kodel? mirksiukas.gif as pati mastau apie rimtesni "buvima" dizainere. Turiu menini issilavinima, pramokau programas. Nors daug ko truksta dar blush2.gif . Man atrodo, kad kaip tik gana perspektyvu dabar g.gif pagal sena specialybe tik bek ir rek, jokio uztikrintumo.
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 06 11, 09:43)
o kodel?  mirksiukas.gif as pati mastau apie rimtesni "buvima" dizainere. Turiu menini issilavinima, pramokau programas. Nors daug ko truksta dar  blush2.gif . Man atrodo, kad kaip tik gana perspektyvu dabar  g.gif pagal sena specialybe tik bek ir rek, jokio uztikrintumo.

Perspektyvu daug buvo pries koki penktmeti, o dabar pasiula smarkiai pranoksta paklausa. Dabar daug kur darbdaviai sako taip: nepatinka, kur durys zinot. Puikiai zino, kad lengvai ras kita, ir dar ko gero uz mazesne alga.
Gyvent galima gerai nebent turint pastovius klientus ir melstis, kad jiem neateitu sunkus laikai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2009 06 11, 10:04)
Perspektyvu daug buvo pries koki penktmeti, o dabar pasiula smarkiai pranoksta paklausa. Dabar daug kur darbdaviai sako taip: nepatinka, kur durys zinot. Puikiai zino, kad lengvai ras kita, ir dar ko gero uz mazesne alga.
Gyvent galima gerai nebent turint pastovius klientus ir melstis, kad jiem neateitu sunkus laikai  biggrin.gif

taip, tiesos yra, na panasiai kaip su vadybininkais ir gal teisininkais kazkiek.
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 06 10, 22:07)
aciu. sakykit, o kiek egzemplioriu pavyzdziu, kad issirinktu paprastai praso jusu padaryti, ar vieno gal uztenka?  g.gif

Na, jo, turbut reiketu orientuotis i kokius 3 egzempliorius g.gif
Nors kai kada ne tiek nereikia biggrin.gif Blem, atrodo kartais primastai varianta toki ir anoki, galvoji, nu tikrai kazkas patiks ir bac, nieko... O ziurek pagavus ikvepimui viena padarai ir viskas tinka... bigsmile.gif Bet su menais tas neapibreztumas daznai pasitaiko, nieko jau nepadarysi... rolleyes.gif
O kalbant apie paklausos ir pasiulos santyki, tai sutinku, nelengva... Bet jei tikrai turit savos sriti, ir zinok kas prie sirdies, reik pakentet dar, tobulint save... As dabar galvoju, kad ta mokslo reforma kazkiek sulygins paklausos ir pasiulos santyki. Juk kas benores mokytis menus, kai reiks paploti apvalia suma??? Vienetai turbut. Va ir sumazes konkurencija per keleta metu biggrin.gif Vis paguoda...
Atsakyti
QUOTE(Jautuke @ 2009 06 13, 20:17)
Na, jo, turbut reiketu orientuotis i kokius 3 egzempliorius  g.gif
Nors kai kada ne tiek nereikia  biggrin.gif Blem, atrodo kartais primastai varianta toki ir anoki, galvoji, nu tikrai kazkas patiks ir bac, nieko... O ziurek pagavus ikvepimui viena padarai ir viskas tinka...  bigsmile.gif Bet su menais tas neapibreztumas daznai pasitaiko, nieko jau nepadarysi... rolleyes.gif
O kalbant apie paklausos ir pasiulos santyki, tai sutinku, nelengva... Bet jei tikrai turit savos sriti, ir zinok kas prie sirdies, reik pakentet dar, tobulint save... As dabar galvoju, kad ta mokslo reforma kazkiek sulygins paklausos ir pasiulos santyki. Juk kas benores mokytis menus, kai reiks paploti apvalia suma??? Vienetai turbut. Va ir sumazes konkurencija per keleta metu biggrin.gif Vis paguoda...

o per tuos keleta metu dar keli simtai atsiras kolegu biggrin.gif o i pensija vos vienas kitas teiseis..
as manyciau cia vien tik sekme ir pazistamais reiktu guostis, jei tokiu yra
Atsakyti
Na, jo, kolegu bus, niekur nuo ju nepabegsim biggrin.gif Bet realiai, turetu sumazeti. Nes jei mokslu kainos nebe tokios prieinamos, manau, nebedaug kas ir mokysis. Nebent pogrindyje kazkur... lotuliukas.gif
O siaip pritariu, cia daug ka lemia sekme - tinkamoj vietoj, tinkamu laiku.
Atsakyti
QUOTE(Jautuke @ 2009 06 13, 20:17)
Na, jo, turbut reiketu orientuotis i kokius 3 egzempliorius  g.gif
Nors kai kada ne tiek nereikia  biggrin.gif Blem, atrodo kartais primastai varianta toki ir anoki, galvoji, nu tikrai kazkas patiks ir bac, nieko... O ziurek pagavus ikvepimui viena padarai ir viskas tinka...  bigsmile.gif Bet su menais tas neapibreztumas daznai pasitaiko, nieko jau nepadarysi... rolleyes.gif

as butent apie tai pagalvoju lotuliukas.gif manau keli metai prabegs ir bus geriau, bo meno specialybes bus pacios brangiausios blink.gif nesvarbu, kad su tokiom itin sunku darba susirast.
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 06 15, 21:06)
as butent apie tai pagalvoju  lotuliukas.gif manau keli metai prabegs ir bus geriau, bo meno specialybes bus pacios brangiausios  blink.gif nesvarbu, kad su tokiom itin sunku darba susirast.

savamoksliu uztat padauges, o kai pazistamu yra, tai nebesvarbu ir, kad daro slamsta, bele programa dirbt biski moka.. uzuojauta repru berniukams is anksto lotuliukas.gif ir musu jautrioms akims, jau dabar pilna baisybiu kur pazvelgsi doh.gif
Atsakyti
gal galėtumėte kuri rekomenduoti kokią gerą knygą apie Adobe Iliustratorių? Ir dar kokią neblogą apie Photoshopą. Nusipirkau tokią apie jį, spalvotą, bet man per mažai, nes taip kaip ten moko, daugeliu atveju galiu sugalvoti pati.
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 06 16, 17:19)
gal galėtumėte kuri rekomenduoti kokią gerą knygą apie Adobe Iliustratorių? Ir dar kokią neblogą apie Photoshopą. Nusipirkau tokią apie jį, spalvotą, bet man per mažai, nes taip kaip ten moko, daugeliu atveju galiu sugalvoti pati.

man atrodo zinant pagrindus neverta leist pinigu knygoms. nes reik skaityt keliolika psl paistalu, kad rastum paprasciausia dalyka doh.gif geriau parsisiuski tutorialu visokiu, buna pradmenys, pazengusiems, arba tiksliniai su konkreciom uzduotim. nors siaip man geriausias mokytojas - darbas, reik kazka padaryt, o nezinai kaip, sedi kuiti viska is eiles ir atrandi galiausiai, o bekuiciant dar ir kitokiu gerybiu pamatai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2009 06 16, 18:17)
man atrodo zinant pagrindus neverta leist pinigu knygoms. nes reik skaityt keliolika psl paistalu, kad rastum paprasciausia dalyka  doh.gif  geriau parsisiuski tutorialu visokiu, buna pradmenys, pazengusiems, arba tiksliniai su konkreciom uzduotim. nors siaip man geriausias mokytojas - darbas, reik kazka padaryt, o nezinai kaip, sedi kuiti viska is eiles ir atrandi galiausiai, o bekuiciant dar ir kitokiu gerybiu pamatai  biggrin.gif

sitaip man su iliustratorium, atsidariau as ji pries savaite pirma karta, ir kasdien po nauja gerybe. Irankiai beveik tokie pat kaip in dizaino. Nu bet vistiek visko truksta. mastau.gif galvoju kaip cia efektyviau juo piest ismokus mastau.gif esu i corelio kursus uzsirasius, bet dabar galvoju, ar beverta. Juk vistiek programos l. panasios, nors corelio visur dar cia reik, bet iliustratorius, kaip supratau po truputi ji isgyvendina. Is esmes tas pats, tik kad skirtingu gamintoju. Del knygu , taip, galbut g.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 06 16, 19:19)
sitaip man su iliustratorium, atsidariau as ji pries savaite pirma karta, ir kasdien po nauja gerybe. Irankiai beveik tokie pat kaip in dizaino. Nu bet vistiek visko truksta.  mastau.gif galvoju kaip cia efektyviau juo piest ismokus  mastau.gif esu i corelio kursus uzsirasius, bet dabar galvoju, ar beverta. Juk vistiek programos l. panasios, nors corelio visur dar cia reik, bet iliustratorius, kaip supratau po truputi ji isgyvendina. Is esmes tas pats, tik kad skirtingu gamintoju. Del knygu , taip, galbut  g.gif

jei reik greit ismokt, tai kursai gal visai gera mintis rolleyes.gif corelis ir iliustratorius tos pacios paskirties, bet tikrai nesakyciau, kad panasus.. as bent vis susipainioju, komandu greitieji klavisai (kaip jie cia tiksliai vadinas? ) skirias, ir net pats apzymejimas objektu ir t.t.t.
Atsakyti