QUOTE(nep @ 2010 01 22, 22:59)
Esate pilna pagiezos ir pavydo.
Aš tai vadinu nebijojimu sakyti tai, kas akivaizdu. Tiesą pasakius, labai būdingas SM'o manevras - akaltint pavydu, pagiežingumu ir pykčiu, kai nėra kitų argumentų.
QUOTE(nep @ 2010 01 22, 22:59)
Nesijaudink, nedirbu, ir siuo metu darbo neieskau. Ir is taves nesiruosiu atimti. Mano specialybe labai susijusi.
Iš šios žinutės pasirodė, kad ieškot darbo, ir kad anksčiau jo ieškojot (na, kad šitoje darbo rinkoje esate ne naujokė):
QUOTE(nep @ 2010 01 20, 11:15)
Pastebejau, kad pries pora men dar budavo darbu pasiulymu dizaineriams, maketuotojams internete, na, vienas, kitas. Dabar visi kazkur dingo
QUOTE(nep @ 2010 01 16, 10:53)
Manau visai nieko ideja. Kad sioje vietoje galima butu rasyti apie sia sriti. Man karta sake, o jus man tinkat, kai padariau kelis darbus, menesi ar daugiau dariau, stengiausi, nekele ragelio ilgai, nerase, nors as rasiau, klausiau. Poto atsiprasome, jusu darbai labai originalus, bet mum reikia kitokiu, kad demesi labiau patrauktu.....Taip ir likau. Na gerai, netikau, na ir kas tokio. Bet taip ilgai tylet kol siunciau pavyzdzius, vis naujus galvojau, tai jau

kaip negrzu. O as galvojau durne, kad siaip tyli. Gal kur isvykes atostogu, juk vasara. Cia buvo viena garsi saldainiu imone.
Todėl ir paklausiau. Nes susidaryta nuomonė staiga suskersavo, perskaičius, kad nežinot, kas tai yra užlaidos. Paruošimas spaudai (arba gamybai) - labai svarbi dizainerio darbo dalis, ir dažnai apie profesionalumą sprendžiama būtent iš šių sugebėjimų. Menininkų yra kur kas daugiau nei profesionalių dizainerių.
Bet aš čia jau tikrai į pievas važiuoju. Sorry.
Ačiū už dėmesį. Linkiu toliau maloniai dalintis profesine patirtimi.
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 11 06, 00:22)
mititėja, tu esi pats tikriausias trolis...