Įkraunama...
Įkraunama...

Game of Thrones

QUOTE(Reika @ 2012 04 16, 10:14)
kiek beziureciau, vis nepriprantu prie tu nuogybiu biggrin.gif

Prispazinsiu, antro sezono dar nepradejau ziureti, tai apie nuogybes jame nieko negaliu pasakyti. Taciau pirmame sezone man tos nuogybes nekliuvo, i turini viska man isipaise. Taciau tuo metu ziurejau seriala TRUE BLOOD, kuri uzmeciau ir toliau nebeziuriu, nes siaip visai toks lekstas. O vat ten tos nuogybes, poslumas labai negraziai pateikta. TRUE BLOOD temoje panos ta seriala apibudina kaip itin sexy, taciau vat ten man yra vulgaru. O Game of Thrones nuogybes man visiskai tinka. g.gif
Atsakyti
Merginos, iš kur siunčiatės? Noriu sužinoti kur pirmiausia įmeta, nes baisia spirgu kaip noriu dar ir dar pažiūrėti biggrin.gif

Aš iš lostfilm imu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pa2shka @ 2012 04 17, 11:57)
Merginos, iš kur siunčiatės? Noriu sužinoti kur pirmiausia įmeta, nes baisia spirgu kaip noriu dar ir dar pažiūrėti  biggrin.gif

Aš iš lostfilm imu  4u.gif

Aš siunčiuosi per www.torrent.lt, tai maždaug pirmadienį apie 8 jau būna įmesti angliškai, o rus ir liet už poros dienų lyg ir įmeta.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 04 15, 20:15)
tai jums seniai aišku buvo, kad tiek knygų bus  smile.gif  O aš, kadangi tik pradėjau skaityt, padariau atradimą  biggrin.gif
Na, aišku, kad ir TV sezonų bus dar daug  smile.gif

o, labas bigsmile.gif Tingiu visą temą skaityt, a lietuvių kalba knygas skaitei/skaitai?
Serialas tai žiauriai įtraukė, bet spėju, kad knygos įdomesnės ir tikrai neužteks kantrybės laukti vis naujų sezonų lotuliukas.gif

Mes namie paprastai taip pat Lost'o vertimu žiūrim, balsai įprasti ausim.
Atsakyti
Vakar torentuose buvo 3 serija angliškai, kinozal turėjo rusiškai, lost tik šian rusiškai turėtų įmeti. Kinozal prastas vertimas palyginus su lost. Bet peržiūrėjau, nes labai jau rūpėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 04 18, 10:22)
o, labas  bigsmile.gif Tingiu visą temą skaityt, a lietuvių kalba knygas skaitei/skaitai?
Serialas tai žiauriai įtraukė, bet spėju, kad knygos įdomesnės ir tikrai neužteks kantrybės laukti vis naujų sezonų  lotuliukas.gif

sveika smile.gif Pomėgiai tie patys thumbup.gif
Rusiškai skaitau. Parsisiunčiau e-versiją skaityklei.
Serialas vaizdingesnis, kūrėjai pasistengė kaip reikalas wub.gif Bet va kantrybės laukti kitų sezonų nėr ir man doh.gif
Atsakyti
Vakar jau pasirodė ir lietuviška serija torentuose. Pas mus namie juokingai gaunasi - aš kaip nekantri laukiu angl. versijos, o vyras kaip tinginys laukia liet. ( nepatinka jam vertinėtis, reik gatavo produkto ). tai aš, nepatogu sakyt, gaunasi, kad 2 syk pražiūriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Seven devils @ 2012 04 19, 08:50)
Vakar jau pasirodė ir lietuviška serija torentuose. Pas mus namie juokingai gaunasi - aš kaip nekantri laukiu angl. versijos, o vyras kaip tinginys laukia liet. ( nepatinka jam vertinėtis, reik gatavo produkto ). tai aš, nepatogu sakyt, gaunasi, kad 2 syk pražiūriu  blush2.gif

as buve atveju ir tris kart paziuredavau biggrin.gif angliskai, rusiskai, lietuviskai biggrin.gif
Atsakyti
Manęs vyras prie angliškos versijos neprileidžia, pažiūrim kartu rusišką biggrin.gif Ir apskritai čia jo dalykas rūpintis ką siųstis, kad būtu įdomu abiems pasižiūrėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Seven devils @ 2012 04 19, 08:50)
Vakar jau pasirodė ir lietuviška serija torentuose. Pas mus namie juokingai gaunasi - aš kaip nekantri laukiu angl. versijos, o vyras kaip tinginys laukia liet. ( nepatinka jam vertinėtis, reik gatavo produkto ). tai aš, nepatogu sakyt, gaunasi, kad 2 syk pražiūriu  blush2.gif

kur ieskoti lt serijos?? linkomanijoje nera..
Atsakyti
QUOTE(minha @ 2012 04 19, 17:48)
kur ieskoti lt serijos?? linkomanijoje nera..

www.torrent.lt
Atsakyti
Labai geras serijalas smile.gif Gaila, jog nedaug berodo apie Kalisę ir drakonus smile.gif
Atsakyti