Įkraunama...
Įkraunama...

Game of Thrones

Tiksliai, 3 serijoj Kalisės berods visai net nerodė? Net nepastebėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pukiukas @ 2012 04 22, 13:27)
Labai geras serijalas smile.gif Gaila, jog nedaug berodo apie Kalisę ir drakonus smile.gif

4-oje serijoje turetu daugiau jos rodyti. Man kazkaip siaurieciai idomiausi... Laukiu kada ten kas baisaus is uz sienos islis
Atsakyti
QUOTE(Seven devils @ 2012 04 22, 14:08)
4-oje serijoje turetu daugiau jos rodyti. Man kazkaip siaurieciai idomiausi... Laukiu kada ten kas baisaus is uz sienos islis

Mes kai su draugu žiūrim sakau kurie tau įdomiausi? Sako visi. Man kažkaip irgi smile.gif Vienur šalta, kitur pamatai šilumą ir visur įdomūs siužetai.. labai laukiu naujos serijos smile.gif Jau baigiu aplinkinius užkrėsti šiuo serialu blush2.gif
Atsakyti
Visada laukiu šio serialo naujų serijų smile.gif
Atsakyti
Bet ir serijos viena už kitą įdomesnės. Ta valanda kaip minutė praplaukia. Man vis labiau iš veikėjų Tyrion patinka - toks fainulis ir tą mergikę užstojo. Kas laukė Daenerys, tas sulauks nors ir ne per daugiausiai.
čia anonsas ateičiai
http://www.hbo.com/g...hSVpgIAXbkXOA==
Atsakyti
Nu ir pabaiga serijos mega_shok.gif Dar nebuvo šitam sezone serijos kad nežagtelčiau gale biggrin.gif
Atsakyti
Tai jau jooo, pritariu, kad pabaiga - 10 balų swoon.gif Ir šiaip visa šita paskutinė serija labai liuksiška buvo thumbup.gif Net gaila darosi, kad jau 4 serijos parodytos, tuoj sezono viduriukas unsure.gif
Atsakyti
jau kokia serija ohmy.gif kaip visada viskas labai įdomiai parodoma ir vis su intrigom smile.gif
Atsakyti
myliu šitą serialą. thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Kuo toliau, tuo įdomiau.
Atsakyti
Kokių spėjimų turite - kas pavogė drakoniukus?

Aš galvoju gal tas burtininkas kur į mirusių namus kvietė g.gif

Man Xalysia šitam seriale tokia pati pačiausia... ir jai taip nesiseka vis doh.gif verysad.gif
Atsakyti
as speciau, kad tas storulis atsakes jai laivus pavoge drakoshas, idomu kas issirutulios bastardui su ta laukinuke smile.gif
Atsakyti