Įkraunama...
Įkraunama...

kaip tai atskleisti kitai merginai vaikino neistik

QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 08 16, 23:34)
Net jeigu tai daro su pacia gelbetoja... hihihi.gif  assa.gif

Nesvarbu, meluoti negrazu mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2011 08 16, 23:20)
O kodėl Jums turėtų rūpėti Jūsų jo..rio panelė? Jei je abu laimingi kartu, kodėl turėtumėte kištis?

o gal ta gelbetoja galvoja,kad su ja vaikinas bus laimingesnis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lengvai.ir.greitai @ 2011 08 16, 23:36)
Nesvarbu, meluoti negrazu mad.gif

Gelbetojos tikslas ne atskleisti mela,o ,kad jis tik butu su ja...tai manote garbingiau,nei meluoti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 08 16, 23:44)
Gelbetojos tikslas ne atskleisti mela,o ,kad jis tik butu su ja...tai manote garbingiau,nei meluoti... g.gif

noriu ji pamokyti,kad su panelem nevalia tail elgtis jei nori dvi vienu metu tureti tai netures nei vienos. noriu parodyti jo vieta. o siaip jis man nereikalingas;)
Atsakyti
QUOTE(andzela09 @ 2011 08 17, 02:33)
noriu ji pamokyti,kad su panelem nevalia tail elgtis jei nori dvi vienu metu tureti tai netures nei vienos. noriu parodyti jo vieta. o siaip jis man nereikalingas;)

Ko jūs sukat galvą, susiras trečią, tokių kaip jūs pilni kampai.
Atsakyti
QUOTE(andzela09 @ 2011 08 17, 01:33)

Nereikalingas, tai ko su juo prasidedat? Verčia kas? Niekšiška iš jūsų pusės blush2.gif
O jūs nesijaučiat apgaudinėjama?
Atsakyti

Itariu, kad vaikinas jus praspyre hihihi.gif Ir sugrizo pas savo drauge. Stai ir noras kersyti atsirado, kad pranesus kitai merginai-ji praspirtu vaikina mirksiukas.gif
Kerstas butu saldus.
O meiluzio to jums tikrai nereikia, tiesiog izeista savimeile nori kerstauti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 17 rugpjūčio 2011 - 09:07

tai ko prasidejot su juo? lotuliukas.gif manai be jusu kitu nebus? susiras trecia, ketvirta ir penkta.. o jus ne pamokysit, o tik atrisit jam rankas biggrin.gif
Atsakyti
fiktyvi istorija. Negi nematot, kad penkiolikmetė (geriausiu atveju) rašinėja. Smegeninė tuščia dar.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 08 17, 11:16)
fiktyvi istorija. Negi nematot, kad penkiolikmetė  (geriausiu atveju) rašinėja. Smegeninė tuščia dar.

Del amziaus neaisku, bet kad smegenine tuscia tai faktas biggrin.gif
Atsakyti
Gal mergaite norejo likti ta vienintele,o vaikinas (kaip kazkuri jau minejo) eme ir parejo pas savo drauge, tai dabar ir suka kersto planus biggrin.gif Nesuvokiu to pasakymo, kad nori pamokyti vaikina, kai pati sekmingai gulejo su vaikinu, kuris turi mergina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 08 17, 11:16)
fiktyvi istorija. Negi nematot, kad penkiolikmetė  (geriausiu atveju) rašinėja. Smegeninė tuščia dar.

drinks_cheers.gif
Atsakyti