Įkraunama...
Įkraunama...

kaip tai atskleisti kitai merginai vaikino neistik

QUOTE(sena pažįstama @ 2011 08 18, 11:32)
Tai kad ne:
Tada jis puolė ieškoti manęs, siūlė rimtus santykius, bet aš pasakiau, kad jau turiu kitą draugą ir esu laiminga  smile.gif Butu isikises taip, kaip Malvinuke, butu padares akistata su jos esamu draugu-vargu, ar Malvinuke cia dziaugtusi dabar. smile.gif

as supratau visai kitaip - jis jos pradejo ieskoti praejus kazkokiam laikui, o ji jau turejo kita smile.gif
Atsakyti
QUOTE(severa @ 2011 08 18, 10:48)
as supratau visai kitaip - jis jos pradejo ieskoti praejus kazkokiam laikui, o ji jau turejo kita smile.gif

4u.gif Taip taip, butent. Jis dar ilga laika pyko ant manes del tos akistatos, o as jau bendravau su kitu.
Atsakyti
QUOTE(Malvinuke @ 2011 08 18, 12:14)
4u.gif  Taip taip, butent. Jis dar ilga laika pyko ant manes del tos akistatos, o as jau bendravau su kitu.

siap nesu nei kersto, nei tokiu akistatu salininke, bet istorija pralinksmino biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(andzela09 @ 2011 08 17, 14:31)
kazkada patiko tai ir susitikinejau. ir deja man ne 15metu man 26m.

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Malvinuke @ 2011 08 17, 19:00)
Sveikutės  mirksiukas.gif ,
Kažkada seniai, labai seniai.. turėjau draugą, kuris varė trim frontais- su manim ir dar su dviem beibėm  ax.gif  ir.. liko ant ledo.
Aš suvedžiau jas abidvi į akistatą, jos susikibo kaip katės, o aš pasitraukiau. Kol jos pešėsi, ramiai stebėjau ir kikenau į saują. Po to, bėgant laikui, pradėjau draugauti su kitu vaikinu ir viską pamiršau, kartais prisimenu dėl humoro. Jos dar ilgą laiką kovojo, bet matyt, pavargo, o ir meilė išblėso- ir.. vyrukas liko vienas. Tada jis puolė ieškoti manęs, siūlė rimtus santykius, bet aš pasakiau, kad jau turiu kitą draugą ir esu laiminga  smile.gif

Niekaip nesuprantu, kam tuo "sudu" reikia rankas tepliotis? Mazvaikiska istorija... Nematau ne laso humoro, tik verkti norisi - kokios mergos buna glusos... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lengvai.ir.greitai @ 2011 08 20, 14:30)
Niekaip nesuprantu, kam tuo "sudu" reikia rankas tepliotis? Mazvaikiska istorija... Nematau ne laso humoro, tik verkti norisi - kokios mergos buna glusos... doh.gif

Taikliai... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lengvai.ir.greitai @ 2011 08 20, 13:30)

Tikrai nesijaučiu gluša ax.gif Keršto jausmas buvo laaabai malonus- vyriokas buvo pastatytas į vietą, mergos irgi, taip kad viskas pagal planą.
O tai ką jau patartumėte daryti tokioje situacijoje, kai sužinai, kad tavo draugas bendrauja dar su dviem "pupytėm"? Pasitraukti į kamputį ir tyliai paverkti, kai niekas nemato?
Atsakyti
Malvinuke,paprasciausiai pasiunti kuo toliau toki kadra.Istorija rimtai vaikiska ,gerai,kad kikenot i sauja kur saugiai nulindus,o jei viena is "kolegiu" but i liuli uzvaziavus?

Atsakyti
QUOTE(Malvinuke @ 2011 08 22, 15:48)
Tikrai nesijaučiu gluša  ax.gif  Keršto jausmas buvo laaabai malonus- vyriokas buvo pastatytas į vietą, mergos irgi, taip kad viskas pagal planą.
O tai ką jau patartumėte daryti tokioje situacijoje, kai sužinai, kad tavo draugas bendrauja dar su dviem "pupytėm"? Pasitraukti į kamputį ir tyliai paverkti, kai niekas nemato?

Jauciuosi taip, lyg bendrauciau su kokia nepilnamete - "beibes", "pupytes" laugh.gif Tiek to, ne i tema cia...

Tokiais atvejais, as patarciau tureti orumo ir suaugti, nekikenus i sauja. Suzinai, palikai ir gyveni toliau. O dabar nusiritot iki to vaikino lygio.
Atsakyti
QUOTE(Silvy @ 2011 08 23, 09:38)
Malvinuke,paprasciausiai pasiunti kuo toliau toki kadra.Istorija rimtai vaikiska ,gerai,kad kikenot i sauja kur saugiai nulindus,o jei viena is "kolegiu" but i liuli uzvaziavus?

Aš tai supratau, kad jinai ir pasiuntė jį kuo toliau. Bet nesusilaikė nuo keršto. Man patinka akistatos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(andzela09 @ 2011 08 16, 02:47)
noreciau gauti patarima esu su vienu vaikinu meiluziai,jis turi panele ir mes susitikinejam su juo imtymiai pabendrauti ka galeciau tokio padaryti,kad jo panele suprastu,kad jis jai neistikimas? as tos paneles nepazistu. prasyciau kokiu patarimu;)kaip parodyti tai panelei,kad jos vaikinas neistikimas? nenoriu ,kad jis ja apgaudinetu noriu ,kad jai akys atsivertu padekit man  verysad.gif

thumbup.gif supratau, norite ,kad ta mergina suzinotu apie neistikimybe ir mestu ta vaikina, o jus ji prigriebsite thumbup.gif
jeigu jus jam kokiu ikalciu i kisene idesite ar kaip kitaip,tai dar ne faktas ,kad ta pana suras , o jei kaip nors ir suzinos ,jis gali meluoti ir, jums ir jai ,teisintis ir dar ne faktas, kad jis ja mes ar pana ji,jis gali ir jus mesti
ka galima padaryti ,kad ji suprastu ,kad jis neistikimas?????
uzkresti ji venerine liga-baika,nepykite blush2.gif
tikrai supras,kad per panas eina thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo triksis: 18 sausio 2012 - 20:09
QUOTE(andzela09 @ 2011 08 16, 04:47)
noreciau gauti patarima esu su vienu vaikinu meiluziai,jis turi panele ir mes susitikinejam su juo imtymiai pabendrauti ka galeciau tokio padaryti,kad jo panele suprastu,kad jis jai neistikimas? as tos paneles nepazistu. prasyciau kokiu patarimu;)kaip parodyti tai panelei,kad jos vaikinas neistikimas? nenoriu ,kad jis ja apgaudinetu noriu ,kad jai akys atsivertu padekit man  verysad.gif

jeigu norit kad jis jos neapgaudinetu, tai nustokit susitikineti su tuo vaikinu.

Atsakyti