QUOTE(andzela09 @ 2011 08 17, 14:31)
kazkada patiko tai ir susitikinejau. ir deja man ne 15metu man 26m.
ką čia š.... malat. Jums 26, o jūsų vaikui 13. Tai ką, 13 - os būdama gimdėt??>????
autore jus manot kad jam esat reikalinga? tikrai nemanau,jus tik zaisliukas kuris patenkina jy
o kad ir jums jis nereikalingas bet tratinates :bigsmile:vau kokia logika,myli jis savo pana tai nepalieka,tik beda ta kad negauna sexo(gal skaistybe iki vestuviu)
,bet jus geroji feja ji patenkinat ir ju santykiai gerti
QUOTE(Echmėja @ 2011 08 17, 15:11)
autore jus manot kad jam esat reikalinga? tikrai nemanau,jus tik zaisliukas kuris patenkina jy
o kad ir jums jis nereikalingas bet tratinates :bigsmile:vau kokia logika,myli jis savo pana tai nepalieka,tik beda ta kad negauna sexo(gal skaistybe iki vestuviu)
,bet jus geroji feja ji patenkinat ir ju santykiai gerti 
jei jus butumet reikalinga, tai jau butu palikes savo drauge.
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 08 16, 23:44)
Gelbetojos tikslas ne atskleisti mela,o ,kad jis tik butu su ja...tai manote garbingiau,nei meluoti... 
Koks skirtumas? Tikslas pas ja yra, ir ji ta padarys... Manot sis forumas atkalbes ja nuo to? Taigi belieka tik patarti - kaip geriau ta padaryti
Sveikutės
,
Kažkada seniai, labai seniai.. turėjau draugą, kuris varė trim frontais- su manim ir dar su dviem beibėm
ir.. liko ant ledo.
Aš suvedžiau jas abidvi į akistatą, jos susikibo kaip katės, o aš pasitraukiau. Kol jos pešėsi, ramiai stebėjau ir kikenau į saują. Po to, bėgant laikui, pradėjau draugauti su kitu vaikinu ir viską pamiršau, kartais prisimenu dėl humoro. Jos dar ilgą laiką kovojo, bet matyt, pavargo, o ir meilė išblėso- ir.. vyrukas liko vienas. Tada jis puolė ieškoti manęs, siūlė rimtus santykius, bet aš pasakiau, kad jau turiu kitą draugą ir esu laiminga
Kažkada seniai, labai seniai.. turėjau draugą, kuris varė trim frontais- su manim ir dar su dviem beibėm
Aš suvedžiau jas abidvi į akistatą, jos susikibo kaip katės, o aš pasitraukiau. Kol jos pešėsi, ramiai stebėjau ir kikenau į saują. Po to, bėgant laikui, pradėjau draugauti su kitu vaikinu ir viską pamiršau, kartais prisimenu dėl humoro. Jos dar ilgą laiką kovojo, bet matyt, pavargo, o ir meilė išblėso- ir.. vyrukas liko vienas. Tada jis puolė ieškoti manęs, siūlė rimtus santykius, bet aš pasakiau, kad jau turiu kitą draugą ir esu laiminga
QUOTE(andzela09 @ 2011 08 17, 01:33)
noriu ji pamokyti,kad su panelem nevalia tail elgtis jei nori dvi vienu metu tureti tai netures nei vienos. noriu parodyti jo vieta. o siaip jis man nereikalingas;)
A, jus is tu,kuri pati musa,pati rekia...nebijote,kad paskui jis gali jus pamokyti...ir dar,tai gal ikurkite uab,ir talzykite vyrus,kurie lipa ant jusu ,o paskui ir ant kitu ,tuo paciu metu...
QUOTE(Malvinuke @ 2011 08 17, 18:00)
Sveikutės
,
ir.. liko ant ledo.
Va čia tai jo
QUOTE(Malvinuke @ 2011 08 17, 19:00)
Jos dar ilgą laiką kovojo, bet matyt, pavargo, o ir meilė išblėso- ir.. vyrukas liko vienas. Tada jis puolė ieškoti manęs, siūlė rimtus santykius, bet aš pasakiau, kad jau turiu kitą draugą ir esu laiminga 
Kvailas vyrukas, galejo atsikersyti, viska papasakojes jusu dabartiniam draugui
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 08 18, 10:55)
na ir kas butu nutike? ju keliai jau buvo issiskyre, kai pradejo su dabartiniu draugauti
QUOTE(severa @ 2011 08 18, 11:03)
na ir kas butu nutike? ju keliai jau buvo issiskyre, kai pradejo su dabartiniu draugauti
Tai kad ne:
Tada jis puolė ieškoti manęs, siūlė rimtus santykius, bet aš pasakiau, kad jau turiu kitą draugą ir esu laiminga smile.gif Butu isikises taip, kaip Malvinuke, butu padares akistata su jos esamu draugu-vargu, ar Malvinuke cia dziaugtusi dabar.