Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

O aš nei vienos neturiu Optimara... g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2011 10 05, 08:03)
priklauso garsiajai "Optimara Ever..." serijai, kurios turbūt visi egzemplioriai puikūs: gražios skrotelės, ilgalaikis ir gausus žydėjimas.

QUOTE(dzūkė @ 2011 10 05, 08:17)
O aš nei vienos neturiu Optimara... g.gif  unsure.gif

Patikslinu, kad komplimentus rašiau ne bet kokioms "optimaroms" apskritai (nors gal visos veislės neblogos), o būtent apie vadinamąją kosminę 'Everfloris' seriją - ji tikrai puiki (juk ne šiaip sau sėklos kosmose skriejo orbita biggrin.gif ) Šios serijos turėjau tris egzempliorius, dabar auginu du, visi buvo labai geri.
Atsakyti
Vaje kokių gražių yra iš tos serijos, net akys apraibo.
Pavyzdžiui
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2011 10 05, 14:14)
Vaje kokių gražių yra iš tos serijos, net akys apraibo.
Pavyzdžiui

Vau kokia graži wub.gif
Atsakyti
Ir žydėjimas nenuviliantis smile.gif Tokia maniškė buvo vasaros pradžioje http://public.fotki....erprecious.html
Apsiskaičiavau: turėjau keturias, dabar auginu , buvau pamiršusi 'O.EverLove', kuris seniai prašosi peršaknydinama blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 05 spalio 2011 - 13:26
o as turiu Optimara EverGrace
user posted image
Atsakyti
QUOTE(alio-nka @ 2011 10 05, 22:08)
o as turiu Optimara EverGrace

Kokia simpatiška wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
Skleidžiasi pirmas žiedas Ma's Prince Froggie (O.Robinson)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2011 10 03, 15:30)

JYSK yra vazoniukų/dėklų - gražiai telpa 7cm vazonėlis, yra ir standartinės formos. Akcija-už tris 5Lt.

Ar jie su skylute?
Atsakyti
oi siandien nustebino mano veislines sanpaulijo, jas pirmą kartą auginu iš lapelio. Planavau šiandien atskirti vaikiukus, o gi žiūriu bigsmile.gif ziedų prileido jie isdykeliai. Galiu leisti jiems zydeti?
Atsakyti
Oi kaip smagu! O, DonAngel, kiek laiko vaikučiams? čia vasarinis derlius? thumbup.gif
Atsakyti
Jei vaikai neatskirti, tikrai manau, dar ne metas jiems žydėti.
Reikia atskirti, leisti jiems sutvirtėti. Nes tas žiedas gali nualinti.
Atsakyti
QUOTE(jokema @ 2011 10 11, 13:50)
Oi kaip smagu! O, DonAngel, kiek laiko vaikučiams? čia vasarinis derlius?  thumbup.gif

Taip, lapelius pasodinau liepos 13 d. biggrin.gif
Smagu, kad pasidžiaugiate kartu biggrin.gif

QUOTE(Kerpena @ 2011 10 11, 16:13)
Jei vaikai neatskirti, tikrai manau, dar ne metas jiems žydėti.
Reikia atskirti, leisti jiems sutvirtėti. Nes tas žiedas gali nualinti.

Tai juos nuskinti? Dabar?
Ant dviejų rūšių mačiau žiedelius - vienus vaikuciu jau atskyriau, kitų dar ne. Pastarujų žiedeliai labai įdomiai išdygo - ant stiebelio iš šonų du lapeliai, o per vidurį žiedelis formuojasi.
Atsakyti