Mupi, gal ir rasčiau lapą nuskinti. Bet dabar tik toks metas nelabai palankus. Gal geriau palaukti žiemos pabaigos, kai ilgėti dienos ima?
Skleidžiasi pirmi žiedai PT-Žaklin

Super. Pas mane tai "Bob Serbin" sportuoja, bet taip neišvaizdžiai, tokiais nedidukais žiedukais, kad nė nerodysiu...Ir šiaip vasarą netikėtai užsitesę atostogos panašu, kad ano gėlytėms atsiliepė daugiau nei iškart atrodė... Ant vienos palangės tokios susigūžę atrodo, žydi nenoriai. O ir aš tiek laiko nebeskiriu kiek anksčiau.

Tai irgi pirmas žydėjimas
Bet tokios nefotogeniškos gėlės dar nemačiau

Ян-Забава (Н. Пуминова)

Ян-Забава (Н. Пуминова)
gražuolytė

QUOTE(Rimmuse @ 2011 10 28, 21:47)
Tai irgi pirmas žydėjimas
Bet tokios nefotogeniškos gėlės dar nemačiau

O man tai labai graži

QUOTE(ausrazs @ 2011 10 28, 21:03)
O man tai labai graži
Apskritai, Puminovos veislės - 

Sutinku, man irgi patinka

Bet gal tik koks 15 kadras pavyko, kad parodyti jos grožį kaip man norėjosi

labutis nuostabių sanpaulijų augintojos
mano mama labai myli šias gėlytes, bet augina paprastut paprastutėles mėlynais/violetiniais žiedukais žydinčias. Jau pamažu pradedu galvot apie kalėdines dovanas, tai gal kuri turite atliekamų margalapių ar baltų, rožinių, pilnavidurių sanpaulijų vaikučių pardavimui (Vilniuje). Būčiau laaaaaaaaaaaaaaaaaabai dėkinga

Tęsiam pirmų žudėjimų temą

Летние Сумерки (К. Морев)

Летние Сумерки (К. Морев)
sveikutes, auginu sampaulijas bet mano paprastutes, labai noreciau isigyti veisliniu grazuoliu, gal kas turi parduoti ar koki lapuka isaknidinimui padovanoti, nes jusu labai jau grazios, negaliu atsigrozeti.

Klausimas turinčioms stelažus su dirbtiniu apšvietimu:
kokie jūsų manymu yra idealūs/patogūs išmatavimai, ypač gylis (35 cm ar 50 patogiau?) ir vienos lentynos aukštis (kiek minimaliai? 30 cm? 35? ar reikia 40?). Kad būtų patogu žiūrėti, prižiūrėti, lempas tinkamu atstumu pakabinti. Ilgis irgi įdomu... Standartus ketinu auginti.
Ir apskritai - stelažas su dirbtiniu apšvietimu pas jus atsirado todėl, kad trūko vietos ar todėl, kad augalai geriau jame auga?
kokie jūsų manymu yra idealūs/patogūs išmatavimai, ypač gylis (35 cm ar 50 patogiau?) ir vienos lentynos aukštis (kiek minimaliai? 30 cm? 35? ar reikia 40?). Kad būtų patogu žiūrėti, prižiūrėti, lempas tinkamu atstumu pakabinti. Ilgis irgi įdomu... Standartus ketinu auginti.
Ir apskritai - stelažas su dirbtiniu apšvietimu pas jus atsirado todėl, kad trūko vietos ar todėl, kad augalai geriau jame auga?