Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

QUOTE(dzūkė @ 2012 01 13, 20:15)
Lil Ballerina g.gif Sakyčiau smulkiausia mano turima sanpaulija biggrin.gif

Labai miela, bet šio malonaus vaizdelio grožis būtų ne tobulas be to vazonėlio subtilaus drabužėlio wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2012 01 13, 17:15)
Ne, tokios neturiu. Turbūt Lil Ballerina g.gif Sakyčiau smulkiausia mano turima sanpaulija biggrin.gif
user posted image

Dar Chantaspring mažutė, bet kai ji krūminasi, tai platesnė.

Taip taip sita smile.gif grazuole smile.gif man jos ziedeliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2012 01 13, 17:49)
Labai miela, bet šio malonaus vaizdelio grožis būtų ne tobulas be to vazonėlio subtilaus drabužėlio wub.gif  wub.gif  wub.gif

Pritariu smile.gif as irgi turiu dzukes darbeliu tai negaliu atsidziaugti smile.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ausrazs @ 2012 01 13, 16:40)
Tikriausiai tai 'Ballet Snowcone' mirksiukas.gif
Maniškė "snoukoniukė" dabar pradeda žydėti po reanimacijos smile.gif
user posted image

Ir sita kokia wub.gif jetus wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymą dėl erkių.

Gal aš kai nors ne taip naudojau tą nimazalį... Bet lyg viskas pagal instrukciją..

Apie Fitovermą esu prisiskaičius rusų forumuose, reiks bandyt užklausti baltarusų, ačiū už įžvalgą.

Ta priemonė iš Sheteligo atrodo labai įdomi. Rašo kad tai plėšrioji erkė, kaip suprantu, natūralus priešas. Parašyta, 20 individų kadratui, kiek jų kažin į vazonėlį tilps biggrin.gif Reiks apžiūrėt gyvai. Nes pas mane monstrai, ne erkės, kaip auksiniai stafilokokai kokie, neišgyvendinsi.
Atsakyti
Dzūke, kokia ta LIL BALLERINA wub.gif wub.gif Grožis neišpasakytas ax.gif Gal kada ją dauginsit?
Gile, baltai-žalsvos ir mano medžiojamų sąraše mirksiukas.gif
Atsakyti

Lynes sutinku smile.gif drinks_cheers.gif wub.gif
Aga as irgi stociausi i eile pas Dzuke kokiam daigeliui blush2.gif sitam groziui LIL BALLERINA wub.gif
Atsakyti
Lil Ballerina galėsiu lapelių, žaiskit pačios biggrin.gif

Nes šiemet įtariu pas mane bus sėjinukų manija(streptokarpų), nors ir sanpaulijos sėkladėžę turiu.

Šiaip pas mane nemažai baltų įskaitant su atspalviu. Standarto visiškai balto gal net neturiu g.gif
Atsakyti
Dzūke, ačiū hi.gif Susisieksim pavasarį smile.gif
Atsakyti
Mano sanpaulijos visi lapai išstypo iki 15 cm ilgio ir atrodo čia dar nepabaiga blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2012 01 15, 09:33)
Lil Ballerina galėsiu lapelių, žaiskit pačios biggrin.gif

Aciu thumbup.gif lotuliukas.gif bigsmile.gif wub.gif belieka sulaukti pavasario drinks_cheers.gif

Vakar ermitaze nupsipirkau atrodo veisline sanpaulija biggrin.gif uzrasytas pav.Ballerina's ir apacioje dar "Gratia" tai negaliu ar atsiziaugti smile.gif
Atsakyti
Skaitančioms rusų kalba siūlau įdomų straipsnį apie sanpaulijų auginimą hidroponikos būdu
http://dimetris_ru/n...i-na-gidoponike
Papildyta:
QUOTE(gile:) @ 2012 01 16, 16:20)
Vakar ermitaze nupsipirkau atrodo veisline sanpaulija biggrin.gif uzrasytas pav.Ballerina's ir apacioje dar "Gratia" tai negaliu ar atsiziaugti smile.gif

Sveikinu su pirkiniu 4u.gif Tai pramoninė veislė, bet tokios būna mažiau lepios, manau, rūpesčių turėtų būti mažiau ne su autorinėmis veislėmis
Atsakyti
Gal kuri galėtumėt "pasufleruot" kur galėčiau rasti trašų sanpaulijoms Vilniuje - rodos visas žinomas vietas aplėkiau (Senukus, Ermitažą, Žalią stotelę), o niekur nerandu verysad.gif
Atsakyti