Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

QUOTE(Isdykelle @ 2012 01 05, 20:00)
  Tai dabar susimąsčiau, kaip ji vadinasi g.gif

spėju, kad taip ir vadinas - pramoninė, bevardžiukė... Bet koks skirtumas, by tik gražiai žydi. Dabar mano "sanpaulynas" labai užleistas, bet yra ir tokia...
Atsakyti
QUOTE(Isdykelle @ 2012 01 05, 20:00)

Tada dar klausimas, kodėl jos tokie baisiai sukilę lapai? g.gif Labai negražiai atrodo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Isdykelle @ 2012 01 06, 00:56)
Tada dar klausimas, kodėl jos tokie baisiai sukilę lapai?  g.gif  Labai negražiai atrodo

Atrodo normaliai, sukilę ne baisiai, o truputį. Taip būna, kai šiek tiek trūksta šviesos, o būtent šiuo metų laiku ir trūksta.
Augalas atrodo tikrai sveikas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2012 01 05, 23:59)
Atrodo normaliai, sukilę ne baisiai, o truputį. Taip būna, kai šiek tiek trūksta šviesos, o būtent šiuo metų laiku ir trūksta.
Augalas atrodo tikrai sveikas thumbup.gif

Trūksta šviesos? g.gif Man atrodo, kad antraip, nes laikau ant palangės, o kai norėjau pasipuošti stalą, tai visi žiedai ir lapai subliūško, tai iškart kai pastebėjau atgal ant palangės padėjau unsure.gif O šiaip gėlė tai rimtai kieta, lapų kotai labai ilgi ir stori, dar nebuvau mačiusi, kad šitaip sanpaulija išbujotų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Isdykelle @ 2012 01 05, 21:00)
Gal kas žinot tikslų pavadinimą šitos gražuolės? unsure.gif  Buvau prieš pusantrų metų pirkusi maximoj, tai čia jau kaip ir antras naminis žydėjimas. blush2.gif  Tai dabar susimąsčiau, kaip ji vadinasi g.gif

Ir aš tokią turiu... Irgi dabar žydi. Bet įtariu žinovės pasakys- Neatpažintas Žydintis Objektas (ar kažkaip panašiai)
Atsakyti
Jeigu iš parduotuvės-pramoninė sanpaulija ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Isdykelle @ 2012 01 06, 11:53)
Trūksta šviesos? g.gif Man atrodo, kad antraip, nes laikau ant palangės

Taigi žiemą net ir ant palangės trūksta šviesos, nes dabar dienos ilgos ir apsiniaukusios. Mano taip pat kai kurios kelia lapus į viršų, būdamos būtent ant palangės.
O kai šviesos per daug, būna kitoks vaizdas: lapkočiai trumpi, skrotelė labai sutankėjusi, lapai tiesiog lipa vieni ant kitų.

Papildyta:
QUOTE(dzūkė @ 2012 01 06, 14:10)
Jeigu iš parduotuvės-pramoninė sanpaulija ir tiek.

Papildysiu, kad ir parduotuvėse būna "vardinių" sanpaulijų, tiesiog pramoninių veislių. Neretai sutinkama chimera 'Myrthe', treileriukas 'Taita' ir pan. Dabar "Maximose" privežta irgi su vardais, kurių vienas dėmuo, berods, 'Balerina...'
Bet jeigu nežinai, ką pirkai, o juolab, jeigu kas nors pirko ir dovanojo be vardo, - bus tik bevardė...
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2012 01 06, 13:19)
Taigi žiemą net ir ant palangės trūksta šviesos, nes dabar dienos ilgos ir apsiniaukusios. Mano taip pat kai kurios kelia lapus į viršų, būdamos būtent ant palangės.
O kai šviesos per daug, būna kitoks vaizdas: lapkočiai trumpi, skrotelė labai sutankėjusi, lapai tiesiog lipa vieni ant kitų.

Oba, va kaip ax.gif Dabar žinosiu 4u.gif Kažkaip vasarą nepastebėdavau, kad jos lapai tankesni doh.gif Ačiū wub.gif
Atsakyti
Papildysiu, kad ir parduotuvėse būna "vardinių" sanpaulijų, tiesiog pramoninių veislių. Neretai sutinkama chimera 'Myrthe', treileriukas 'Taita' ir pan. Dabar "Maximose" privežta irgi su vardais, kurių vienas dėmuo, berods, 'Balerina...'
Bet jeigu nežinai, ką pirkai, o juolab, jeigu kas nors pirko ir dovanojo be vardo, - bus tik bevardė...

Va,kaip tik ir manoji Ballerina's ax.gif Nesenai isgelbeta is Maximos gniauztu smile.gif
user posted image
Atsakyti

A,tikrai taip. Mačiau tą Baleriną - visai graži wub.gif , Taitą turėjau.
Atsakyti
[quote=*finy*,2012 01 06, 18:04]
Va,kaip tik ir manoji Ballerina's ax.gif Nesenai isgelbeta is Maximos gniauztu smile.gif
Aš irgi tokią nusipirkau ax.gif o jau šlapia, tai nors gręžk doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2012 01 06, 19:12)
A,tikrai taip. Mačiau tą Baleriną - visai graži wub.gif , Taitą turėjau

O, tai truputį nugrybavau į šoną biggrin.gif Jūsų gėliuko veislės vardas 'Fully', o ta "Ballerina", matyt, serija, bet tik tiek ir prisiminiau, kad su balerinomis susiję doh.gif Jeigu būtų negaila šiek tiek vietos, gal būčiau ir susigundžiusi lotuliukas.gif
Jei labai šlapia, būtų gerai šaknų gniužulą apdžiovinti, kelis kartus nusausinus popieriniais rankšluosčiais - tuo pačiu ir apžiūrėtumėt, kaip tos šaknys atrodo.
Atsakyti