Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Merginos, patarkite, prašau, iš praktikos, kaip kas kovojate su voratinklinėm erkėm. Lietuviškom priemonėm, tiksliau mūsuose pasiekiamom.. Išvargau su tom erkėm, niekaip negaliu išnaikint. Lyg dingsta, ramu, ir vėl žiūriu išeda visus viduriukus man..

Pavyko rasti Nimazalį, purškiau viską kaip nurodyta, po 3 kartus (kai kurias po 2, bet efektas identiškas), tiksliau jokio efekto, tik išgraužti nuo chemijos lapai...

Dar namie turiu aktaros, bet ar ji veiksminga prieš erkes?

Jeigu yra dar kokios nors priemonės, kokios ir kur gauti?

Būčiau labai labai dėkinga už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Irine, girdėjau nemažai atsiliepimų, kad Nimazalis gerai padeda, bet galbūt jūsų atveju erkutės tokios, kurių šis preparatas neveikia g.gif Aktras nėra akaricidas, erkių neturėtų veikti. Daug kas nuo erkių naudoja Fitovermą, dar neseniai jo galima buvo įsigyti kai kuriuose miestuose ( Lietuvoje oficialiai neregistruotas), vertėtų pasiklausti pas turguose prekiaujančius baltarusius - gal atvežtų.
Dar galima išbandyti Schultz purškalą, tą žalioje pakuotėje, - o gal kartais ir padėtų (apraše teigiama, kad tinka ir nuo erkių)
Atsakyti
Irine, manau verta išbandyt g.gif , kaip ten ką atsiliepimų neskaičiau- tiesiog radau smile.gif

http://www.schetelig...=...=500&lng=lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 13 sausio 2012 - 08:44
dzūke, o man kilo klausimas: jeigu augalai laikomi daugumoje kambarių, tai erkutės "sėti" visame bute, ar jos pačios migruotų iš kambario į kambarį g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gmz, nors mano sanpauligė nemažos jų dalies netekus ir pamažėjus laiko gerokai pamažėjo, bet ištikimoji myrthe vis tiek linksmina. biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Laba diena visoms sanpauliju myletojoms 4u.gif
Pries pusmeti ir as pasigavau sita virusa smile.gif kuo toliau tuo labiau zavi mane sios geles ypac baltais ziedais smile.gif
Gal kas gali patarti is patirties kur ieskoti baltaziedziu sanpauliju ?, kadangi kol kas ju turiu tik dvi blush2.gif tai veisles domina visos smile.gif pavarciau kai kuriu mergaiciu albumus tiesiog apakau nuo grozio smile.gif

O gal kartais kas persodines ir gali koki daigeli parduoti ?
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2012 01 13, 13:13)
dzūke, o man kilo klausimas: jeigu augalai laikomi daugumoje kambarių, tai erkutės "sėti" visame bute, ar jos pačios migruotų iš kambario į kambarį g.gif  lotuliukas.gif

Aš tai sėčiau irnesakyk.gif

hi:), gerai, kai yra kas palinksmina biggrin.gif

gile:), fainas virusas biggrin.gif , alia kaip tu čia-vien ant baltų g.gif biggrin.gif

Rojaus sodų turgelyje gal vietinių pardavinėjančių rasi. Šiaip visos laukiam šilto pavasario.
Atsakyti
gile:), fainas virusas biggrin.gif , alia kaip tu čia-vien ant baltų g.gif  biggrin.gif

Rojaus sodų turgelyje gal vietinių pardavinėjančių rasi. Šiaip visos laukiam šilto pavasario.

Aciu Dzuke smile.gif nezinau, kiek einu tai akys tik ir krypsta link baltu ziedu, o jeigu jie baltai zali tai isviso wub.gif pavarciau pacios albumeli tai fantastika ir viena tai isviso uzbure ale pavadinimas isgaravo kazkas panasaus balet smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gile:): 13 sausio 2012 - 14:56
Į kokio diametro vazonėlius sodinate suaugusias sanpaulijas? Iš anksto dėkoju už atsakymą.
Atsakyti
Visenta, įprastai į 9cm, bet gali būt ir nuokrypis biggrin.gif -žiūrint kaip šaknys išsivystę.

gile:), aš ir pati neatsimenu kas pas mane yra/buvo su "balet" blush2.gif , rei eit prisimint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2012 01 13, 17:19)
kas pas mane yra/buvo su "balet" blush2.gif , rei eit prisimint biggrin.gif

Tikriausiai tai 'Ballet Snowcone' mirksiukas.gif
Maniškė "snoukoniukė" dabar pradeda žydėti po reanimacijos smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2012 01 13, 18:40)
Tikriausiai tai 'Ballet Snowcone' mirksiukas.gif

Ne, tokios neturiu. Turbūt Lil Ballerina g.gif Sakyčiau smulkiausia mano turima sanpaulija biggrin.gif
user posted image

Dar Chantaspring mažutė, bet kai ji krūminasi, tai platesnė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 13 sausio 2012 - 19:20