Nostalgija , beveik prieš du metus parodoje Raudondvaryje, net nesitiki, kad taip žydėjo. Visgi, daug ką reiškia turėt augalų kiekį proto ribose , bet kaip tas ribas pajaust
Sveikutes, as beveik naujoke, tik anksciau auginau visokias nezinukes,kur gaudavau dovanu, o dabar turiu kilmingu , nes pernai is lapuku prisidauginau vaikuciu. Bet va kazkaip nemoku pasodint, dauguma mano gelyciu juda, siubuoja i visas puses, vienos maziau, kitos daugiau. Ir atrodo, kai sodinu mazyti vaikeli ikisu gyliai ir apspaudineju, bet kai paauga pradeda svyruot. Ir dabar turiu persodint kelias i didesniu vazonelius ir ziuriu kad jos juda. Ka as netaip darau? Aciu.
Venta9, tiesiog prastai vystosi šaknys Aš vieną tokią turiu "ant kotelio". Manau reikėtų tą ilgesnę vietą šiek tiek apskust, apvyniot drėgnais kiminais ir giliau įsodint.
Aciu, bet kad mano ne viena ''ant kojeles'', o daug(jei taip galima pasakyt apie mano ''kolekcija''). va Golden Autumn yra 3 ir nei vienas nesiubuoja, o Zima ulybaetsa visi vaikai siubuoja, Willodene irgi nesiubuoja , taip iseina , kad nuo veisles priklauso?
Gražus , du kartus tikrai bandžiau- nepvyko man su juo. Kažkaip vis šleivas, kreivas augdavo, nugelsdavo.... Lyg ir iš po žiemos turėjau vaikutį , bet matomai išmečiau- pasirodė be gražios ateities