Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

QUOTE(dzūkė @ 2012 03 23, 20:05)
Nostalgija biggrin.gif , beveik prieš du metus parodoje  Raudondvaryje, net nesitiki, kad taip žydėjo. Visgi, daug ką reiškia turėt augalų kiekį proto ribose unsure.gif , bet kaip tas ribas pajaust doh.gif  lotuliukas.gif

Trūksta žodžių. Dieviškai gražu ax.gif
Atsakyti
ausrazs, graži naujokė 4u.gif , man patinka tokie švelnumai, Blue Victoria kažkiek panaši - įsimylėjau biggrin.gif Tik dabar brinksta įtartinai balti pumpurai g.gif
Atsakyti
Sveikutes, as beveik naujoke, tik anksciau auginau visokias nezinukes,kur gaudavau dovanu, o dabar turiu kilmingu , nes pernai is lapuku prisidauginau vaikuciu. Bet va kazkaip nemoku pasodint, dauguma mano gelyciu juda, siubuoja i visas puses, vienos maziau, kitos daugiau. Ir atrodo, kai sodinu mazyti vaikeli ikisu gyliai ir apspaudineju, bet kai paauga pradeda svyruot. Ir dabar turiu persodint kelias i didesniu vazonelius ir ziuriu kad jos juda. Ka as netaip darau? Aciu.
Atsakyti
Venta9, tiesiog prastai vystosi šaknys g.gif Aš vieną tokią turiu "ant kotelio". Manau reikėtų tą ilgesnę vietą šiek tiek apskust, apvyniot drėgnais kiminais ir giliau įsodint.

Storm's Eye
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2012 03 25, 16:21)
Storm's Eye

Tarsi saulės zuikučiai ant žiedų bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2012 03 25, 17:11)
Tarsi saulės zuikučiai ant žiedų  bigsmile.gif  wub.gif

Dėl tų baltų zuikučių aš jos ir geidžiau, nes kitos turimos su rausvais biggrin.gif
Atsakyti
Aciu, bet kad mano ne viena ''ant kojeles'', o daug(jei taip galima pasakyt apie mano ''kolekcija''). va Golden Autumn yra 3 ir nei vienas nesiubuoja, o Zima ulybaetsa visi vaikai siubuoja, Willodene irgi nesiubuoja , taip iseina , kad nuo veisles priklauso?
Atsakyti
user posted image
Rob's Scrumptious
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linaule: 27 kovo 2012 - 11:37
user posted image
Ma's Prince Froggie (O.Robinson)
Atsakyti
Rosie Ruffes lapeli su saknytemis keisciau i koki kita ax.gif
Siulyti i AZ Vilnius mirksiukas.gif
Atsakyti
ojej,kie cia graziu ziedeliu bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2012 03 27, 22:41)
Ma's Prince Froggie (O.Robinson)

Gražus wub.gif , du kartus tikrai bandžiau- nepvyko man su juo. Kažkaip vis šleivas, kreivas augdavo, nugelsdavo.... Lyg ir iš po žiemos turėjau vaikutį g.gif , bet matomai išmečiau- pasirodė be gražios ateities biggrin.gif
Atsakyti