Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

QUOTE(mumrikas @ 2012 04 19, 14:32)

wub.gif
Atsakyti
user posted image,user posted image,user posted image
Atsakyti
Majesty
user posted image

Optimara Ever Grace
user posted image

Голубой Туман
user posted image

Mirstanti Gulbe
user posted image
Atsakyti
Oi, kiek gražių žiedų pasipylė wub.gif Smagu
Atsakyti
šioj temoj galima ir nakvot... kaip sapne ... taip gražu
Atsakyti
Merginos, gražu biggrin.gif

QUOTE(alio-nka @ 2012 04 19, 22:20)
Mirstanti Gulbe

Bet sugalvok tokį vardą duot unsure.gif

mumrikas, kodėl Rodeo Roper šviesialapė g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2012 04 20, 08:33)
Merginos, gražu biggrin.gif

Žiedai gražūs, bet pavadinimas ir man užkliuvo (nemaloniai skamba).

Nugi radau šiandien visą kelmą pasislėpusių žiedų po lapais (ta prasme sanpaulija žydi, žiedai išsiskleidę, bet po lapeliais, neiškelti. Pirmą kartą man taip pasitaikė. Čia turbūt šviesos per daug, nes rudenį normaliai žydėjo, iškėlė sad.gif). Iškrapščiau, Bet vaizdo vis tiek nėr.
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2012 04 20, 08:33)

mumrikas, kodėl Rodeo Roper šviesialapė g.gif

Kad aš žinočiau g.gif Pirkau iš žinomos sanpaulijų augintojos, tai nenorėčiau galvot , kad apgavo, nebent netyčia augalėlius sumaišė - dabar belieka žiedų laukt (pumpurėliai jau yra), kad pamatyt ar jie atitinka pavadinimą g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2012 04 20, 07:33)

Kiek pamenu tai pagal baleto pavadinimą. Būtienei žiedai priminė balerinų sijonėlius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 20 balandžio 2012 - 08:14
QUOTE(rusma @ 2012 04 20, 08:54)
Nugi radau šiandien visą kelmą pasislėpusių žiedų po lapais (ta prasme sanpaulija žydi, žiedai išsiskleidę, bet po lapeliais, neiškelti. Pirmą kartą man taip pasitaikė. Čia turbūt šviesos per daug, nes rudenį normaliai žydėjo, iškėlė sad.gif). Iškrapščiau, Bet vaizdo vis tiek nėr.

Man teko ne vieną sanpauliją tamsiau pastatyt.Galima ant gridų, kad tik truputį gautų šviesos iš viršaus(jeigu nėra katinų biggrin.gif ) Per savaitę išstypsta.

QUOTE(mumrikas @ 2012 04 20, 08:57)
Kad aš žinočiau g.gif  Pirkau iš žinomos sanpaulijų augintojos, tai nenorėčiau galvot , kad apgavo, nebent netyčia augalėlius sumaišė - dabar belieka žiedų laukt (pumpurėliai jau yra), kad pamatyt ar jie atitinka pavadinimą g.gif

Mam atrodo, kad ji perdaug saulės gauna ar gal trūksta kokių maistinių medžiagų g.gif

QUOTE(Rimmuse @ 2012 04 20, 09:12)
Kiek pamenu tai pagal baleto pavadinimą. Būtienei žiedai priminė balerinų sijonėlius

Būtinai turi žinot pavadinimo istoriją biggrin.gif Perdaug suasmenintas blush2.gif Galėjo nūt tieiog Baletas Aar Gulbų šokis rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 20 balandžio 2012 - 08:36
QUOTE(dzūkė @ 2012 04 20, 09:31)
1. Man teko ne vieną sanpauliją tamsiau pastatyt.Galima ant gridų, kad tik truputį gautų šviesos iš viršaus (jeigu nėra katinų biggrin.gif ) Per savaitę išstypsta.

2. Mam atrodo, kad ji perdaug saulės gauna ar gal trūksta kokių maistinių medžiagų g.gif

1. Jau patraukiau į tamsesnę vietą. Žiūrėsiu kas bus.
2. Arba tai sportas.
Sanpaulijų kol kas nepasitaikė, bet turiu jau trejetą strepsų, kurie nusprendė keisti spalvą į salotinę. Pirma mintis aišku - trūksta azoto - daviau. Nepadėjo, tręšimas per lapus irgi nepadėjo. Todėl sėdėjau Dimetryje, atsakymo ieškojau. Radau, kad jeigu šitie dalykai nepadeda, tai reiškia genų mutacija. Genų mutacija ir yra sportas, o juk sanpaulijų sportai dar dažnesni ir šviesialapės formos ne retenybė.
Atsakyti
QUOTE(alio-nka @ 2012 04 19, 22:20)
Optimara Ever Grace
user posted image

GRAZUMELIS wub.gif
Sioj nuotraukoj matosi vandens lasai. Ar sanpaulytes galima purksti?
Atsakyti