Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Laba dienelė, mergaitės!
Голубой Туман grožis tiesiog užbūrė. Noooriu!
Atsakyti
QUOTE(Liepa B. @ 2012 04 20, 10:52)
GRAZUMELIS  wub.gif
Sioj nuotraukoj matosi vandens lasai. Ar sanpaulytes galima purksti?

Vieni sako kategoriskai negalima,bet rusu forumose,daug kas purskia,manau kad priklauso nuo saligu,pas mane bute lb.sausas oras,savo ''lygos'' pradzioje niekaip negalejau prazindinti savo gelytes,nenorejo jie zydeti,pradejau dometis ir radau patarima,kad reikia purskti siltu vandenuku,pabandziau ir po menesio mano gelites pradejo krauti ziedus thumbup.gif supratau kad tai jiems patiko,todel karts nuo karto pradejau purksti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alio-nka: 20 balandžio 2012 - 13:39
Kaip smagu ateit į šitą temą, apsipylusią žiedais bigsmile.gif
QUOTE(alio-nka @ 2012 04 20, 14:35)
Vieni sako kategoriskai negalima,bet rusu forumose,daug kas purskia,manau kad priklauso nuo saligu,pas mane bute lb.sausas oras,savo ''lygos'' pradzioje niekaip negalejau prazindinti savo gelytes,nenorejo jie zydeti,pradejau dometis ir radau patarima,kad reikia purskti siltu vandenuku,pabandziau  ir po menesio mano gelites pradejo krauti ziedus  thumbup.gif  supratau kad tai jiems patiko,todel karts nuo karto pradejau purksti...

Pas mane namuose taip pat labai sausas oras, todėl prisiskaičiusi forumuose apie purškimą šiltu vandeniu, pati atsargiai išmėginau tai ant dviejų sanpaulijų. Viena kategoriškai atmetė - jau kitą dieną lapeliai patapo dėmėti. Kitai lyg nieko. Tačiau dabar, užuot purškaliojusi, kartas nuo karto su užvirusiu virduliu prasinešu pro kambarį, kuriame yra sanpaulijos, kad garais šiek tiek padrėkint. Nors jau rimtai misliju apie oro drėkintuvą g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2012 04 20, 09:31)
Mam atrodo, kad ji perdaug saulės gauna ar gal trūksta kokių maistinių medžiagų g.gif

Stovi ji ant vakarinės palangės su kitom sanpaulijom - man rodos nėra joms ten per daug saulės g.gif Tręšiu Shultz trąšimis sanpaulijoms kas antrą laistymą 4u.gif
Atsakyti
Kažkas čia priekaištavo, kad giriamės tik veislinėmis sanpaulijomis. Pabandysiu ištaisyti klaidą ir paspalvinti temą bevardėmis, kurios mano gėlyne gyvena kartu su "kilmingomis" ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2012 04 20, 18:15)
Kaip smagu ateit į šitą temą, apsipylusią žiedais bigsmile.gif

Pas mane namuose taip pat labai sausas oras, todėl prisiskaičiusi forumuose apie purškimą šiltu vandeniu, pati atsargiai išmėginau tai ant dviejų sanpaulijų. Viena kategoriškai atmetė - jau kitą dieną lapeliai patapo dėmėti. Kitai lyg nieko. Tačiau dabar, užuot purškaliojusi, kartas nuo karto su užvirusiu virduliu prasinešu pro kambarį, kuriame yra sanpaulijos, kad garais šiek tiek padrėkint. Nors jau rimtai misliju apie oro drėkintuvą g.gif

o tos demes, kokios jos,jei nuo vandens,tai as nepurskiu is po krano, saldau, purkstuvas pas mane,daro tokia dulksna...na tiesiog man prilipo tas purskimas,nors aisku lb.daug visokiu niuansu,jei tie lasai pilnai neisdziusta per pusvalandi,negerai,purskiu vakarais,nes neturi buti saules,skersveju...cia kaip su laistimu,vieni laisto tik is apacios,kiti tik is virsaus
Atsakyti
O jau kokių gražuolių parodėt bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif

vat mano naujai pražydusios sanpaulytės (už pastarąsias tris didžiulis dėkui dzūkei ir jų "gabentojai" rusmai wub.gif )

Red Lantern (Sorano)

user posted image

Skybird

user posted image

Rosie Ruffles

user posted image

Pagaliau žiedelius parodė LE Karol Arthur

user posted image

Įsibėgėja žydėjime RS Čary

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mumrikas: 22 balandžio 2012 - 08:37
Na, ir grozis , mumrikas wub.gif
LE Karol Arthur - atrodo ispudingai...
Taip laukiu pas save pasirodant ziedams... Kelios jau lenda... Bet atrodo, kad taip ilgai lenda, kai lauki... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kas turit Kaune pasidalinti (t.y. nupirkčiau) šių sanpaulijų lapeliais: Mighty Fine (Johnson), Phobo (Croteau), Letnije Sumerki (K.Morev).
Atsakyti
Pas mane skleidžiasi Rosie Ruffles neišeina su fotiku perteikt realių spalvų doh.gif gerokai ryškesnė spalva šiaip ,bet panašu,kad tai teisingas žydėjimas tongue.gif nors man sportas,kaip pas mumriką labiau simpatiškas. 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Alyvuoge*: 22 balandžio 2012 - 13:45
QUOTE(*Alyvuoge* @ 2012 04 22, 13:43)
Pas mane skleidžiasi Rosie Ruffles neišeina su fotiku perteikt realių spalvų  doh.gif

O man labai norėtųsi tokios wub.gif Nors ir sportas gražu
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2012 04 22, 20:50)
O man labai norėtųsi tokios  wub.gif Nors ir sportas gražu

Visada prašom,galiu pasidalinti lapais,per atostogas rugpjūtį turėčiau Klaipėdoj pabuvot ax.gif
Atsakyti