Laba dienelė, mergaitės!
Голубой Туман grožis tiesiog užbūrė. Noooriu!
QUOTE(Liepa B. @ 2012 04 20, 10:52)
Vieni sako kategoriskai negalima,bet rusu forumose,daug kas purskia,manau kad priklauso nuo saligu,pas mane bute lb.sausas oras,savo ''lygos'' pradzioje niekaip negalejau prazindinti savo gelytes,nenorejo jie zydeti,pradejau dometis ir radau patarima,kad reikia purskti siltu vandenuku,pabandziau ir po menesio mano gelites pradejo krauti ziedus

Kaip smagu ateit į šitą temą, apsipylusią žiedais
Pas mane namuose taip pat labai sausas oras, todėl prisiskaičiusi forumuose apie purškimą šiltu vandeniu, pati atsargiai išmėginau tai ant dviejų sanpaulijų. Viena kategoriškai atmetė - jau kitą dieną lapeliai patapo dėmėti. Kitai lyg nieko. Tačiau dabar, užuot purškaliojusi, kartas nuo karto su užvirusiu virduliu prasinešu pro kambarį, kuriame yra sanpaulijos, kad garais šiek tiek padrėkint. Nors jau rimtai misliju apie oro drėkintuvą

QUOTE(alio-nka @ 2012 04 20, 14:35)
Vieni sako kategoriskai negalima,bet rusu forumose,daug kas purskia,manau kad priklauso nuo saligu,pas mane bute lb.sausas oras,savo ''lygos'' pradzioje niekaip negalejau prazindinti savo gelytes,nenorejo jie zydeti,pradejau dometis ir radau patarima,kad reikia purskti siltu vandenuku,pabandziau ir po menesio mano gelites pradejo krauti ziedus
supratau kad tai jiems patiko,todel karts nuo karto pradejau purksti...

Pas mane namuose taip pat labai sausas oras, todėl prisiskaičiusi forumuose apie purškimą šiltu vandeniu, pati atsargiai išmėginau tai ant dviejų sanpaulijų. Viena kategoriškai atmetė - jau kitą dieną lapeliai patapo dėmėti. Kitai lyg nieko. Tačiau dabar, užuot purškaliojusi, kartas nuo karto su užvirusiu virduliu prasinešu pro kambarį, kuriame yra sanpaulijos, kad garais šiek tiek padrėkint. Nors jau rimtai misliju apie oro drėkintuvą

QUOTE(dzūkė @ 2012 04 20, 09:31)
Stovi ji ant vakarinės palangės su kitom sanpaulijom - man rodos nėra joms ten per daug saulės

Kažkas čia priekaištavo, kad giriamės tik veislinėmis sanpaulijomis. Pabandysiu ištaisyti klaidą ir paspalvinti temą bevardėmis, kurios mano gėlyne gyvena kartu su "kilmingomis"

QUOTE(Biancca @ 2012 04 20, 18:15)
Kaip smagu ateit į šitą temą, apsipylusią žiedais

o tos demes, kokios jos,jei nuo vandens,tai as nepurskiu is po krano, saldau, purkstuvas pas mane,daro tokia dulksna...na tiesiog man prilipo tas purskimas,nors aisku lb.daug visokiu niuansu,jei tie lasai pilnai neisdziusta per pusvalandi,negerai,purskiu vakarais,nes neturi buti saules,skersveju...cia kaip su laistimu,vieni laisto tik is apacios,kiti tik is virsaus
O jau kokių gražuolių parodėt
vat mano naujai pražydusios sanpaulytės (už pastarąsias tris didžiulis dėkui dzūkei ir jų "gabentojai" rusmai
)
Red Lantern (Sorano)

Skybird

Rosie Ruffles

Pagaliau žiedelius parodė LE Karol Arthur

Įsibėgėja žydėjime RS Čary

vat mano naujai pražydusios sanpaulytės (už pastarąsias tris didžiulis dėkui dzūkei ir jų "gabentojai" rusmai

Red Lantern (Sorano)

Skybird

Rosie Ruffles

Pagaliau žiedelius parodė LE Karol Arthur

Įsibėgėja žydėjime RS Čary

Na, ir grozis , mumrikas
LE Karol Arthur - atrodo ispudingai...
Taip laukiu pas save pasirodant ziedams... Kelios jau lenda... Bet atrodo, kad taip ilgai lenda, kai lauki...

LE Karol Arthur - atrodo ispudingai...
Taip laukiu pas save pasirodant ziedams... Kelios jau lenda... Bet atrodo, kad taip ilgai lenda, kai lauki...

QUOTE(*Alyvuoge* @ 2012 04 22, 13:43)
Pas mane skleidžiasi Rosie Ruffles neišeina su fotiku perteikt realių spalvų

O man labai norėtųsi tokios

QUOTE(Rimmuse @ 2012 04 22, 20:50)
Visada prašom,galiu pasidalinti lapais,per atostogas rugpjūtį turėčiau Klaipėdoj pabuvot