Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu savo daržovių

QUOTE(.NAJ.A @ 2008 03 31, 15:55)
Aciu labai 4u.gif
O dar vienas klausimas : ar agro plevele puva?

Man, atrodo, nepūva ,ją gražiai susilanksčius paskui galima ir kitam metui pasidėti.
Atsakyti
labai norėčiau savų salotų, bet neturiu daržo. Kažin ar įmanoma kaip nors įstiklintame balkone augint kokiuose tai indeliuose g.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2008 03 31, 19:44)
labai norėčiau savų salotų, bet neturiu daržo. Kažin ar įmanoma kaip nors įstiklintame balkone augint kokiuose tai indeliuose g.gif

Imanoma smile.gif kelis metus jau auginu lovelyje.
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2008 03 31, 17:35)
Man, atrodo, nepūva ,ją gražiai susilanksčius paskui galima ir kitam metui pasidėti.

matai man labai reikia , kad ji putu lotuliukas.gif , nes norecia naudoti kaip paklota po atveztom zemem.
Atsakyti
QUOTE(.NAJ.A @ 2008 04 01, 14:02)
matai man labai reikia , kad ji putu lotuliukas.gif , nes norecia naudoti kaip paklota po atveztom zemem.

Kiek pastebejau,nepuna,tik suplysta gabalais.
Atsakyti
QUOTE(Springlet @ 2008 03 31, 23:08)
Imanoma smile.gif kelis metus jau auginu lovelyje.

jau pasisėjau salotų. gal pasidalintai patirtim g.gif ar jos normalios užauga g.gif
Atsakyti
Niu pasakokite, kokius darbus jau nudirbote? Kas sudygo?
Atsakyti
QUOTE(.NAJ.A @ 2008 04 02, 23:09)
Niu pasakokite, kokius darbus jau nudirbote? Kas sudygo?

Pasejau zirnius,pupas,morkas,jau visai nemazos praeitu metu petrazoles ir spinatines rugstynes,prisiskyniau salotoms.Kad istisai skinu kiaulpieniu lapus salotoms,tai cia nelabai i tema.
Atsakyti
Cia jau i lauka prisisejai ar i kur?
Atsakyti
QUOTE(daugvaikuciu @ 2008 04 03, 08:35)
Pasejau zirnius,pupas,morkas,jau visai nemazos praeitu metu petrazoles ir spinatines rugstynes,prisiskyniau salotoms.Kad istisai skinu kiaulpieniu lapus salotoms,tai cia nelabai i tema.

o pertažolės vienmetės ar daugiametės?pernai žinau kaimynka naujas sėjosi, o senąsias iškasė, nes sakė jos vienmetės. o pas mane jos pernykštės, tai net nežinau ar naujas sėtis ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolija @ 2008 04 05, 11:40)
o pertažolės vienmetės ar daugiametės?pernai žinau kaimynka naujas sėjosi, o senąsias iškasė, nes sakė jos vienmetės. o pas mane jos pernykštės, tai net nežinau ar naujas sėtis ar ne g.gif

Jei neisrauni rudeni,jos visai gerai perziemoja ir ankstyva pavasari vel turi petrazoliu,kai dar nieko nebuna,bet vasara jos prazysta ir tada nebe tokios skanios,tada naudoju naujai pasetas,is senu nebent seklos pasidarau.
Lygiai taip pat ziemai palieku mazesniu porus,pavasari turiu svieziu.
Dar kartais rudeni,pries salnas iskasu petrazoles,susodinu i vazoneli ir per salcius turiu zalumynu.
Papildyta:
QUOTE(daugvaikuciu @ 2008 04 03, 08:35)

Pasejau i lauka,juk jau silta,o jie salcio nebijo.
Atsakyti
QUOTE(daugvaikuciu @ 2008 04 05, 13:22)
Pasejau i lauka,juk jau silta,o jie salcio nebijo.

pupos, žirniai šalčių nebijo? g.gif
Atsakyti