QUOTE(flight @ 2011 08 11, 18:38)
Subjektyvi, o ko dėl jums taip svarbu, kad kažkam vis dar patinka Neringa, kad kažkas nepaisant visų "neadekvatumų", sugeba pailsėti ir dar už pakankamai protingą kainą?
Ne man sakėte, bet. Aš manau niekas nesiginčija dėl to, kad Neringa žavi, kad tai labai fainas Lietuvos kampelis. Tai tiesa.
Kalba eina apie tai, kad jūs bandote įrodyti, kad jūsų atostogos puikios ir jūs labai jomis džiaugiatės visi, kai nuo antradienio taip ir neišgirdau nieko apie jūrą, vien pasakojimai marios, kavinė, švyturys, muziejus, o kur jūra? Argi ne dėl jos vasarą žmonės važiuoja į Nidą. Išbūti vos ne savaitę (neaiškūs orai dar savaitgalį) ir į ją na tik pažiūrėti, manau tikrai tai nėra didžiosios daugumos lietuvių atostogų tikslas, manau vienetai tik taip džiaugiasi per atostogas prie jūros nebuvę prie tos jūros. Ir Nidos, kad ir kokia ji graži būtų, visas žavėsys būtent dėl to nublanksta, būtent į tai reikėtų reguoti, tiems kas nuomoja butus, man sakykim nesuprantamas dalykas mokėti 300 litų Nidoje (kažkas čia rašė), kai dabar toks oras. Aišku, kol kažkas mokės, tol kažkas tiek prašys. Bet manau čia tik laiko klausimas , tuoj viskas baigsis, mūsų vaikai paprasčiausiai jau nevažiuos, nes dabar dar daug kas iš senų laikų nostalgijos važiuoja.
Bendradarbė du kartus šiemet , du atskirus savaitgalius bandė ,,pagauti '' orą, abu kartus net neužsidėjo maudymuko. Taupo dabar kelionei kitai vasarai kažkur į šiltus kraštus, sesuo nuvažiavo savaitei, išbuvo tris dienas, nes tapo beprasmiška sėdėti , kai merkė lietus ir pūtė vėjas, grįžo. tokios šios vasaros aktualijos.