Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuva ar užsienis (prie jūros)

QUOTE(jolita.martyna @ 2011 08 13, 01:47)
mes praeita spali uz 4100lt du suauge ir 5 metu vaikas 10 naktu ilsejomes 5 v ekonominiame viesbutyje su AI+ thumbup.gif 

Gerai, kai jūs galite ilsėtis spalį, o mes - nebe, mūsų būsimas trečiokas turi tik labai fiksuotas atostogas, per kurias kokių nors nuolaidų tikėtis - be šansų. Taigi, jūsų pasiūlymai nuo birželio iki rugsėjo, arba per rudens, žiemos, pavasario moksleivių atostogas, keturių asmenų šeimai, šilti kraštai, viskas įskaičiuota, max iki 2500 lt - laukiu 4u.gif
Kol kas nesulaukiaiu nė vieno konkretaus pasiūlymo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 13 rugpjūčio 2011 - 09:15
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 08 13, 01:47)
draugai gyvenantys ne LT savaite praleido Sventojoje,orai buvo ne kokie ir dar erke ikando,Laimo liga verysad.gif

Kaip nepasiseke doh.gif
QUOTE(keistuole @ 2011 08 13, 10:40)
tiesiog čia labai daug kompetetingų šiuo klausimu.
Kai aš kreipiuosi į kelionių agentūrą, tai man kelis kart didesnes kainas siūlo  doh.gif

As niekaip nesuskaiciuoju, kur jus LT pajury uz 2500 su viskuo iskaiciuota randat bigsmile.gif

Nagi, parodykit man, as irgi noriu taip pigiai, kaip jusu seima, pailset Nidoje verysad.gif

Taigis, 7-9niom nakvynem 4-6 zmonems:
- kelione Vilnius-Nida + keltas + ivaziavimo mokestis
- automobilio saugojimo aiksteles mokestis poilsio laikui
- busto (kambariuko ar buto, nesvarbu) nuoma (patalyne savo galim atsivezt, ranksluoscius irgi, tegu nebuna iskaiciuota)
- maistas (pusryciai, pietus, vakariene, uzkandziai, bandeles is kepykleles, ledai vaikams), tiek to, stipriuju gerimu ir kavos nereikia.
- dviraciu nuoma (man 4-5 issinuomot bent valandai dviracius maziau 30 Lt nesigauna), muziejai (regis Juru muziejus remontuojamas?), filmai ir visa kita lyjant lietui.

ax.gif

Surasiau viska ir juokas sueme - kai ne LT gaunu viska iskaiciuota, tokiu skurdziu salygu, kaip aprasiau, negaunu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo charite: 13 rugpjūčio 2011 - 10:10
QUOTE(knielita @ 2011 08 12, 13:19)
tad musu maitinimas buvo tai kas nusipirkta is maximos (belieka ikist i mikrobange)  biggrin.gif arba isvirti kiausiniai, manu kose, ar pieniska sriuba 4u.gif

Veztis maisto produktus ir gaminti kai lauke saule man tai anokios atostogos ax.gif

Nu bet pora savaiciu maitint seima,ir ypac mazus vaikus,visokiais pusfabrikaciais man nea schmoll.gif

Tai jeigu saule.O jeigu jos nera? tai ka tada? sedet kambary liejant lietui ir maitintis pusfabrikaciais? nu ir kame cia tas atostogu zavesys g.gif
Atsakyti
-Dviračius mes turim savo, nesinuomojam.
-Būstą galima surasti ir pakankamai nebrangų.
-Mašina labai ekonomiška.
- O kam saugoma aikštelė? Pastatai šalia nuomojamo būsto ir tiek žinių.
-Kavinėse nepravalgom daugiau nei 100 lt už pietus visai šeimai.
-Maximoje pilna produktų, kuriuos ilgai nestovint prie puodų galima suvartoti pusryčiams ir vakarienei, o taip pat vaikams jogurtų, sūrelių, ledų, sausainių, šokoladų, sulčių, pieno ir kt. Kainos tokios pat kaip visoje Lt.

O dabar jūs papasakokit, kaip sugebat išleisti pvz 6000 lt (juk nuo tiek kainuoja atostogos ne Lt) per savaitę Neringoje blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 13 rugpjūčio 2011 - 10:08
Daug skaiciuot nereikia:
busto nuoma 8d.х240 Lt, benzas, keltas, mokesciai, pietums kaip ir jus - 100-150 Lt (as galiu ir salotu uz 12 lt pavalgyt pietums, o stai paaugliai valgo penkiskart tiek ir yra uz mane lieknesni, taigi, kaina isauga, turint ne tik leliukus), saldumynais ar karts nuo karto parukyta zuvele per diena 150-200x8d. (jau nekalbu apie bent viena-kita vakarini pasedejima kavinukej), dviraciu nuoma 100Ltx8d. (4-5 dviraciu neuzsikabinsim ant bagazines kartu su vezimeliu, - vaziuojant karta i penkmeti pajurin, neapsimoka dviraciu montavimo ant mini masinytes pirkt - dar masina nepavaziuos lotuliukas.gif ), po to dedam visus pasivazinejimus po Neringa, lyjant lietui - Klaipedos aplankyma, pasiplaukiojimus laivais, muziejus, baseinas ir pirtis lyjant, automobiliuku atrakcija ir t.t. Stai ir turim virs 500 Lt dienai su ,,visku savarankiskai iskaiciuotu" biggrin.gif Zinoma, mes turbut labai netaupus - kam tuos dviracius nuomotis, i baseinus eiti, po parodas, kinus landziot, jei galima prie televizoriaus arba kompo (kurio niekada neprisimenam poilsiaudami) lyjant pasedeti, grauziant cipsus, kuriu niekada vaikiams neperku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo charite: 13 rugpjūčio 2011 - 10:24
Galima paklausti kodėl vos ne visuose komentaruose paminimas lietus ir prastas oras..? Na, lija lietus. Tai ką dabar daryti???? Gal tai pagrindinis kainos kriterijus turėtų būti? Juk yra tokių poilsių vietų, kur oras geras. Ten irgi klientai laukiami... smile.gif
Beje, yra tokių vietų, kur oras dar prastesnis nei pas mus. Ir veikti ten absoliučiai nėra kas - vienintelė meškerė rankoje geriausias draugas. Nei pramogų, nei kavinių, nei žaidimų aikštelių, nei muziejų, absoliučiai nieko...! Bet žmonės važiuoja, moka tūkstančius eurų už savaitę ir nedejuoja, kad lietus, kad šalta, kad mėlynas dangus tik prisiminimuose. O svarbiausia - nereikalauja mažinti kainos dėl prastų oro salygų, dėl pramogų trūkumo ... smile.gif
Atsakyti
Na taip, maniškiai toli gražu ne paaugliai, o tam, kad įkišti maistą, tenka gerokai paprakaituoti...Būtent todėl mums visiškai nepasiteisintų AI užsieniuose...

Butą mes radom už 150 lt/para, beje, kiek poilsiaujam Neringoje, tiek nė kart neteko mokėti daugiau - nors sąlygas visados turim normalias, savi patogumai, virtuvėlė. Aišku, gal kažkam "ne lygis" mokėti pigiau ir butas būtinai turi būt už 300 ir ne mažiau biggrin.gif

O jūs nepagalvojot, kad kiekvieno poreikiai, kriterijai skirtingi? Tokiems kaip mes reikalinga Neringa,net su visais savo vėjais ir lietumis. Mes ir dviračius naudojam gerokai dažniau nei kartą į penkis metus biggrin.gif O kur kitur Lietuvoje rasi nepertraukiamą 50 km ilgio dviračių taką?
Kiti gi tevažiuoja ten, kur jiems geriau. Diskusija baigta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 13 rugpjūčio 2011 - 10:37
QUOTE(Gladijus @ 2011 08 13, 11:26)
Bet žmonės važiuoja, moka tūkstančius eurų už savaitę ir nedejuoja, kad lietus, kad šalta, kad mėlynas dangus tik prisiminimuose. O svarbiausia - nereikalauja mažinti kainos dėl prastų oro salygų, dėl pramogų trūkumo ... smile.gif

Viskas labai teisingai. Bet kas moketu tukstancius euru, jei pavargo nuo kepinancios saules, surmulio, itempto begimo. Tokie pinigai mokami uz tai, ko zmogus negauna ne poilsio metu smile.gif Tik viena smulkmena: i paprasta LT sodyma atvyks zmogus pailseti ne uz brangiai. O i tokia pat sodyba, gebancia pasiulyti mokymus apie naujasios zemdirbystes mados diktuojama darzoviu auginima po šienu, vaziuos chebra is viso pasaulio ir mokes milziniskus pinigus.
Vienu atveju yra tiesiog paprastas elementarus pagyvenimas. Kitu atveju - brangiai parduota ideja.

Nidoje brangiai parduodamu ideju nezinau. schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(flight @ 2011 08 13, 11:29)
Na taip, maniškiai toli gražu ne paaugliai, o  tam, kad įkišti maistą, tenka gerokai paprakaituoti...Būtent todėl mums visiškai nepasiteisintų AI užsieniuose...
Butą mes radom už 150 lt/para, beje, kiek poilsiaujam Neringoje, tiek nė kart neteko mokėti daugiau - nors sąlygas visados turim normalias, savi patogumai, virtuvėlė. Aišku, gal kažkam "ne lygis" mokėti pigiau ir butas būtinai turi būt už 300 ir ne mažiau  biggrin.gif

Keturiems uz 150 ir as radau. Bet, deja, didesnio zmoniu skaiciaus anie neprieme mirksiukas.gif Ties, buvo vieni, kurie priimtu, taciau bustas buvo pusrusiuke, su dregme. O kas augina alergiskus vaikus, puikiai zino, kuo gresia tokio busto pasirinkimas. Del sios priezasties atkrito ir musu pamegtas kambariukas be patogumu, su keliasdesimties metu senumo neisvalomai bakteriju kolonijomis uzaugusiomis lovomis, kur vaikai miegoti negali be dozes antialerginiu vaistu, ko maziausia reikia atostogu metu. Beje, ta pati nefarma nenuomos jums uz 150 rugpjuty biggrin.gif
Taigi, is savo 3-4 sveiku poilsiaujanciu varpines nereikia skambet apie ,,ne lygi" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo charite: 13 rugpjūčio 2011 - 10:41
QUOTE(charite @ 2011 08 13, 11:33)
Keturiems uz 150 ir as radau. Bet, deja, didesnio zmoniu skaiciaus anie neprieme  mirksiukas.gif

O, tada kalbėkim apie sumas penkiems (ar daugiau?) kurortuose užsieniuose. 7000,8000 lt/savaitė?

Šiaip, jau nusibodo, tas pats per tą patį. doh.gif Nepatinka Lietuva, turi už ką nuvažiuot kitur - ir važiuoji. Nemėgsti dviračių, negražu Mirusios kopos - kur problemos, varai į Turkiją, apvalėji nuo AI ir džiaugies animaciniu popsu. Bet kodėl visiems pripaišyti savo asmeninius kriterijus? O jei kažkam patinka, o jei kažkam gražu? Vis tiek įrodinėsit iki apsiputojimo, kad negerai ir negražu? biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 13 rugpjūčio 2011 - 10:46
QUOTE(flight @ 2011 08 13, 11:39)
O, tada kalbėkim apie sumas penkiems (ar daugiau?) kurortuose užsieniuose.

Keliais puslapiais anksciau as parasiau, matyt neskaitet. Beje ne tik as parasiau apie tai.
Ir vel uz varcios ir is pradzios mirksiukas.gif

QUOTE(flight @ 2011 08 13, 11:39)
Vis tiek įrodinėsit iki apsiputojimo, kad negerai ir negražu?  biggrin.gif

Ir vel neperskaitet, ka parasiau. Niekada neneigiau, kad ir grazu, ir miela. Buvau ivardijus keliais puslapiais atgal, labai konkreciai, del ko jaudinuosi, ir kas kliuna
Bet, matyt, niekaip perskaityt nepavyksta, o gal patogiau iskaityt tai, ka norisi, bet ne tai, kas parasyta. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo charite: 13 rugpjūčio 2011 - 10:55
O prie ko čia LT sodybos..? g.gif Jose klimatinės salygos mažai skiriasi nuo Nidos smile.gif Jums gal reikia konkrečių pavyzdžių? Be keliolikos tūkstantėlių (keturiems asmenims) neprasisuksite. Ir tai bus už kasdienį lietų (ir meškerę) ... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(charite @ 2011 08 13, 10:45)
Kaip nepasiseke doh.gif

As niekaip nesuskaiciuoju, kur jus LT pajury uz 2500 su viskuo iskaiciuota randat  bigsmile.gif

aš ir nesakiau, kad randu, nes tikrai nerandu, bet jau porą savaičių čia diskutuojama, kad turkijoj už tiek galima pailsėt su viskuo įskaičiuota.
Už tiek kiek man siūlo agentūros, aš randu pakankamai geras sąlygas ir čia, o amžina saulė kai man nėra būtina, tai tiesiog gaunasi dvi alternatyvos, ar LT, kur viskas aišku ir žinoma, ar TR, kur vien skrydis su 4 mažuliais jau man šiurpulius kelia. Pranašumas būtų mažesnė kaina, todėl tie temoj įkyriai minimi 2500 mane labai vilioja, na bet nerandu aš tiek doh.gif
Atsakyti