QUOTE(simbail @ 2011 08 19, 22:17)
Merginos, patarkit ką ne taip galėjau padaryti

Šiandien pirmą kartą dariau bezė. Atrodo viskas gavosi gerai - konsistencija maloni, skonis taip pat, viską lygtai gerai išplakiau ir kol plakiau formą laikė puikiai. Bet po kokių 10-15 min ji man pradėjo po truputį leistis

Kadangi tortas naminiam naudojimui tai aptepiau aš ja vistiek ir papuošiau trešnėm. tik kaži ką po nakties rasiu

Pastačiau į šaldytuvą nakčiai. Torte želės nėra, tai tortas su maskarponės ir rududu kremu. Nors koks jau čia skirtumas dėl tos želatinos, juk vistiek man nesilaikė jokie ornamentai, kuriuos aš taip susikaupusi piešiau
Šeip nesu naujokė tortų gamyboj, bet su bezė dar reikalų nesu turėjusi. Gal galvoju sirupą reikėtų ilgiau pavirti

gal tame mano bėda?
gaminkite slapia beze,vot ten tai dalykelis,mazai,jis kam nesigauna

o,su sia "inoringaja"beze,kur reikia virti sirupa,jau reikia igusti,ir siaip nelabai ji man besiseke,vis gaudavosi,kaip vatos gabaliukai

tipo per letai supili,ir nusipliko kiausinio baltymas