Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame tortus pyragus ir kitus skanėstus Nr68

QUOTE(kirbe @ 2011 08 19, 13:20)
nelabai supratau,bet tai o koks skonis turi jaustis...jei pertepimas iš grietinės,tai ir jausis grietinė o ne paukščiu pienas...... lotuliukas.gif

as niekaip nesuprantu kaip reikia issikept tikra meduti kaip pardese parduoda, jusu man is isvaizdos tikroviskiausiai atrode, bet tas grietines skonis man kazkaip netinka...ir lakstu laistyt nereikia? nes jie man per sausi...na jis jau man para stovi, gal dar palaikyt?

Niekaip neišsikepti "TIKRO MEDUČIO KAIP PARDUOTUVĖJE", nes neturėsi tiek visokios chemijos namie biggrin.gif
Papildyta:
Oi, atsiprašau, ne į tema šitoj temoj rolleyes.gif Bet negalejau susilaikyti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2011 08 19, 15:21)
Niekaip neišsikepti "TIKRO MEDUČIO KAIP PARDUOTUVĖJE", nes neturėsi tiek visokios chemijos namie  biggrin.gif
Papildyta:
Oi, atsiprašau, ne į tema šitoj temoj  rolleyes.gif Bet negalejau susilaikyti  wink.gif

del to tai tikrai pritariu 100 proc. lotuliukas.gif
Atsakyti
jei skanus medutis is parduotuves - tai namie nekepkite, nes kainuos brangiau, sugaisite daug laiko ir torto skonis bus tikras, o ne sintetinis, kaip parduotuvej smile.gif Neapsimoka tiesiog..
Cia tortus kepa tos, kurios nori kitokio skonio, nei parduotuvej smile.gif
Atsakyti
Na toks kaip parduotuveje medutis tikrai iseitu, jeigu pirktum meducio skonio biskvito miltelius kurie turi dar slapia efekta lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Kaip pasiklausai konditeriu is didziuju prekybos centru, is ko jie kepa biskvitus ir is ko kremus daro tai jetus jetus doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Merginos ar pas visu cukraus pudros sudetyje yra cukrus ir krakmolas....nes nezinau ar verta vaziuoti ieskoti jei kitos su tokiais pat daro pastiliaza
Atsakyti
aš naudoju Melvit cukraus pudra tai sudėty rašo cukrus ir gliukozė.....
Atsakyti
Angel,labai mieli tortukai
Anber,super mergaiciu labai patiko thumbup.gif
Papildyta:
Mano sios savaites paskutinieji
vysninis karamelinis 3200gr.pastilazas,slapia beze
user posted image
turtingas kavos tortas,3kg.pastilazas
user posted image user posted image
ricota su vysniom,3kg.pastilazas
user posted image user posted image
Atsakyti
user posted image jezau negalvojau, kad as busiu taip uzpulta paklausu apie parduotuvini meduti..as juk tik pradedanti kepeja, bandau dar tik viska, nzn juk as receptu todel ir klausiu...stai mano pirmas krepsiukas...metykit akmenim dbr... kirbes medutis, beze, pastilazo gelytes, aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sypseneleee @ 2011 08 19, 15:08)
Merginos ar pas visu cukraus pudros sudetyje yra cukrus ir krakmolas....nes nezinau ar verta vaziuoti ieskoti jei kitos su tokiais pat daro pastiliaza

Dazniausiai merginos naudoja Dan Sukker , tai jos sudetyje taip pat yra krakmolo...niekur nevaziuokit ir neieskokit, darykit drasiai kaip priklauso... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sypseneleee @ 2011 08 19, 16:08)

"SAUDA" cukraus pudroje yra "cukraus pudra ir kviečių skaidulos".
Matyt, vien 100 procentų cukraus pudros neina padaryt technologiškai. Turi būti kokia nors priemaiša.

QUOTE(tinulia84 @ 2011 08 19, 17:57)
jezau negalvojau, kad as busiu taip uzpulta paklausu apie parduotuvini meduti..as juk tik pradedanti kepeja, bandau dar tik viska, nzn juk as receptu todel ir klausiu...stai mano pirmas krepsiukas...metykit akmenim dbr... kirbes medutis, beze, pastilazo gelytes, aciu smile.gif

jezau ne jėzau, bet šiaip tai niekas neužpuolė, o tarkim patraukė per dantį. Tamstos krepšiukas yra nuostabiai gražus, ir gėlės labai tikroviškos 4u.gif wub.gif SUPER darbas, ir tikrai atrodo kaip ne pirmas ir net ne dešimtas.

o dėl parduotuvinio medučio.. tai čia daug kam yra įvaryta alergija tiesiog tokiems posakiams. Mane išberia, kai kas nors pas mane paprašo torto už kainą kaip parduotuvėj. Tai atrodo, kad imi ir eini į parduotuvę, jeigu nori tokio kaip parduotuvėj, kam tas dujas kaitint. Ir niekas ten nesismulkina su normaliais produktais, yra jau paruošti mišiniai maišais po 40 - 50 kilogramų, su visais medaus skonio stiprikliais, kildikliais ir pan.. ir ne tik medaus.. viskas paruošta taip, kad tik pasakai 'puodeli virk" ir jau biskvitai paruošti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2011 08 19, 16:57)
kirbes medutis, beze, pastilazo gelytes, aciu smile.gif

Grazuuuu... wub.gif o kadas taip su kremukais draugauciau g.gif o is ko padaryta pintines rankena? is pastilazo?
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 08 19, 17:26)
Mano sios savaites paskutinieji

gražučiai meilučiai wub.gif
Atsakyti