QUOTE(naitas @ 2011 08 19, 17:35)
QUOTE(anber @ 2011 08 19, 08:53)
o cia kas per grozis
QUOTE(naitas @ 2011 08 19, 18:32)
"SAUDA" cukraus pudroje yra "cukraus pudra ir kviečių skaidulos".
Matyt, vien 100 procentų cukraus pudros neina padaryt technologiškai. Turi būti kokia nors priemaiša.
jezau ne jėzau, bet šiaip tai niekas neužpuolė, o tarkim patraukė per dantį. Tamstos krepšiukas yra nuostabiai gražus, ir gėlės labai tikroviškos
SUPER darbas, ir tikrai atrodo kaip ne pirmas ir net ne dešimtas.
o dėl parduotuvinio medučio.. tai čia daug kam yra įvaryta alergija tiesiog tokiems posakiams. Mane išberia, kai kas nors pas mane paprašo torto už kainą kaip parduotuvėj. Tai atrodo, kad imi ir eini į parduotuvę, jeigu nori tokio kaip parduotuvėj, kam tas dujas kaitint. Ir niekas ten nesismulkina su normaliais produktais, yra jau paruošti mišiniai maišais po 40 - 50 kilogramų, su visais medaus skonio stiprikliais, kildikliais ir pan.. ir ne tik medaus.. viskas paruošta taip, kad tik pasakai 'puodeli virk" ir jau biskvitai paruošti
Matyt, vien 100 procentų cukraus pudros neina padaryt technologiškai. Turi būti kokia nors priemaiša.
jezau ne jėzau, bet šiaip tai niekas neužpuolė, o tarkim patraukė per dantį. Tamstos krepšiukas yra nuostabiai gražus, ir gėlės labai tikroviškos
o dėl parduotuvinio medučio.. tai čia daug kam yra įvaryta alergija tiesiog tokiems posakiams. Mane išberia, kai kas nors pas mane paprašo torto už kainą kaip parduotuvėj. Tai atrodo, kad imi ir eini į parduotuvę, jeigu nori tokio kaip parduotuvėj, kam tas dujas kaitint. Ir niekas ten nesismulkina su normaliais produktais, yra jau paruošti mišiniai maišais po 40 - 50 kilogramų, su visais medaus skonio stiprikliais, kildikliais ir pan.. ir ne tik medaus.. viskas paruošta taip, kad tik pasakai 'puodeli virk" ir jau biskvitai paruošti
nu as irgi tik uz naminius tortukus..bet kai iskepi ir sakai, kad tai medutis, maniskiai pradeda priestaraut, kad cia tikrai ne medutis..
Papildyta:
QUOTE(gabijux @ 2011 08 19, 18:35)
Grazuuuu...
o kadas taip su kremukais draugauciau
o is ko padaryta pintines rankena? is pastilazo?
aha, rankena ir geles is pastilazo...norejau aisku, kad krepselis ir rankena butu vienos spalvos, bet man beze niekaip nepavyko tamsiau nudazyt...
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 08 19, 15:26)
QUOTE(tinulia84 @ 2011 08 19, 15:57)
Mergytes. Labai labai grazus jusu tortukai
o krepsiukas neapsakomai grazus, kiek darbo ideta, man jis atrodo kaip frofes, 10 balu
o kiek laiko puosei ta torta ?
.
.
nezinau koks skonis su gretinele meducio (reiks butinai man ji iskepti, labai jau giriamas) bet su grietine man super super
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 19, 19:16)
Mergytes. Labai labai grazus jusu tortukai
o krepsiukas neapsakomai grazus, kiek darbo ideta, man jis atrodo kaip frofes, 10 balu

o kiek laiko puosei ta torta ?
.
.
nezinau koks skonis su gretinele meducio (reiks butinai man ji iskepti, labai jau giriamas) bet su grietine man super super
, o i parduotuvini negaliu net ziureti fe (ipac RIMI pard.)
kai naminius bandziau 
o krepsiukas neapsakomai grazus, kiek darbo ideta, man jis atrodo kaip frofes, 10 balu
o kiek laiko puosei ta torta ?
.
.
nezinau koks skonis su gretinele meducio (reiks butinai man ji iskepti, labai jau giriamas) bet su grietine man super super
na nzn kiek laiko puosiau, gelytes per preita savaite vis dariau kai laiko turejau, o su kremu, gal valanda kazkur
Pasirodau ir as, kepu torciukus tik sau del to ir neidealus, o dar labai sunkiai tepesi kremas...
Gal kam bus nematyta ideja....
Nors ji ne mano, o is youtube, patiko tai isbandziau
QUOTE(tinulia84 @ 2011 08 19, 17:25)
na nzn kiek laiko puosiau, gelytes per preita savaite vis dariau kai laiko turejau, o su kremu, gal valanda kazkur
aciu uz pagyrimus, labai malonu, nu nzn, zadejau ryt ji pjaut, bet taip nekantru suzinot kaip ten tas skonis 
Grizau vel krepselio paziureti, na man jis labai labai grazus
O padekliukas pas tave ZEPTER ? ar patinka jie tau ? as tai net 3 tokius esu laimejusi, bet nelabai prigijo jie man
QUOTE(Maikutee @ 2011 08 19, 17:57)
saunuole kad kepi tortukus
Jau maciau tokius pas kaska, bet man nelabai patiko
[quote=erikiuxxx,2011 08 19, 20:22]
Grizau vel krepselio paziureti, na man jis labai labai grazus
O padekliukas pas tave ZEPTER ? ar patinka jie tau ? as tai net 3 tokius esu laimejusi, bet nelabai prigijo jie man
, taip ir stovi nenaudojami 
jauciu, kad ne zepter, as pirkau su tokiu dangciu plastmasiniu, nebrangiai, as tai labai noreciau tokio sukamo stovelio
Papildyta:
beje labai skanus, visai grietine nesijaute
Grizau vel krepselio paziureti, na man jis labai labai grazus
O padekliukas pas tave ZEPTER ? ar patinka jie tau ? as tai net 3 tokius esu laimejusi, bet nelabai prigijo jie man
jauciu, kad ne zepter, as pirkau su tokiu dangciu plastmasiniu, nebrangiai, as tai labai noreciau tokio sukamo stovelio
Papildyta:
beje labai skanus, visai grietine nesijaute
QUOTE(tinulia84 @ 2011 08 19, 15:57)
..stai mano pirmas krepsiukas...metykit akmenim dbr... kirbes medutis, beze, pastilazo gelytes, aciu 
labai gražus darbelis...gėlytės puikios...super....
QUOTE(tinulia84 @ 2011 08 19, 17:02)
aha, rankena ir geles is pastilazo...norejau aisku, kad krepselis ir rankena butu vienos spalvos, bet man beze niekaip nepavyko tamsiau nudazyt...
beze toks jau dalykas,kad nelabai nori ryškiom spalvom dažytis.....
QUOTE(Maikutee @ 2011 08 19, 17:57)
Pasirodau ir as, kepu torciukus tik sau del to ir neidealus, o dar labai sunkiai tepesi kremas...
Gal kam bus nematyta ideja....
Nors ji ne mano, o is youtube, patiko tai isbandziau
labai ydomi idėja ir atlikta puikiai
QUOTE(tinulia84 @ 2011 08 19, 19:29)
vadinasi nereik daryti skubotų išvadu.....
anber tortas su supermergaitėmis nerealus.....
Merginos, patarkit ką ne taip galėjau padaryti
Šiandien pirmą kartą dariau bezė. Atrodo viskas gavosi gerai - konsistencija maloni, skonis taip pat, viską lygtai gerai išplakiau ir kol plakiau formą laikė puikiai. Bet po kokių 10-15 min ji man pradėjo po truputį leistis
Kadangi tortas naminiam naudojimui tai aptepiau aš ja vistiek ir papuošiau trešnėm. tik kaži ką po nakties rasiu
Pastačiau į šaldytuvą nakčiai. Torte želės nėra, tai tortas su maskarponės ir rududu kremu. Nors koks jau čia skirtumas dėl tos želatinos, juk vistiek man nesilaikė jokie ornamentai, kuriuos aš taip susikaupusi piešiau
Šeip nesu naujokė tortų gamyboj, bet su bezė dar reikalų nesu turėjusi. Gal galvoju sirupą reikėtų ilgiau pavirti
gal tame mano bėda?
Šeip nesu naujokė tortų gamyboj, bet su bezė dar reikalų nesu turėjusi. Gal galvoju sirupą reikėtų ilgiau pavirti
as kai kada specialiai kai darau meduti,dedu kelis sluoksnius grietines,kelis grietineles,man labai skanu.








